Sharpshooter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 350
Probajte na volanu, pa onda kukajte. Ni prvi deo nije bio tastatura friend-ly. Hajde, baš da je probam na tastaturi, pa da vidim razliku.
Podešavanja za logi Momo ko je tražio:
FF strenght 100%
Steering deadzone 6%
Steering sens 50%
Throttle deadzone 6%
Throttle sens 50%
Brake deadzone 6%
Brake sens 50%
Clutch deadzone 6%
Clutch sens 50%
Speed sens 60%
Speed drift 60%
Steering lock 200%
FF strenght 100%
Steering deadzone 6%
Steering sens 50%
Throttle deadzone 6%
Throttle sens 50%
Brake deadzone 6%
Brake sens 50%
Clutch deadzone 6%
Clutch sens 50%
Speed sens 60%
Speed drift 60%
Steering lock 200%
upravljivost zavisi od vozila do vozila i nije nista losija nego u prvo delu
Na cemu igras? Svejedno lose si namestio kontrole za deadzone i sensitivity. Deadzone smanji a sens povecavaj dok ne nadjes sta ti odgovara.
Moram i ja nesto napisati u vezi kontrole vozila.Imao sam strpljenja sve do sad(15-ak trka)ALI SAD JE DEFINITIVNO STRADALA TASTATURA!!!!POLOMIO SAM JE!!!Nikad losija upravljivost,katastrofa!!!
FF strenght 100%
Steering deadzone 6%
Steering sens 50%
Throttle deadzone 6%
Throttle sens 50%
Brake deadzone 6%
Brake sens 50%
Clutch deadzone 6%
Clutch sens 50%
Speed sens 60%
Speed drift 60%
Steering lock 200%
Ja ne znam zašto pokušavate da igrate ovo na tastaturi? I ne treba da je prilagođavaju digitalnom kontroleru. Ja ne znam kako je uopšte i teoretski moguće voziti drift na tastaturi recimo, kada je i na Xbox 360 džojpedu ludilo. Ne pričam samo o tome da je potrebna analogna pečurka za skretanje, već i analogno davanje gasa.
Drift u Gridu je nesto najbolje ikada
Uopste Grid je najbolji balans izmedju arkade i simulacije, naravno vise je arkada. Ali je bar igriv :smoke:
Da li je neko imao problem sa iskakanjem iz igre, presao sam 9% karijere, uzeo onaj Lotus i koju god stazu da probam da ucitam, jednostavno pukne i izbaci gresku /shift2.exe app.crash bla bla...
Probao sam vise lekova,ali neijedan ne pomaze, tj. saq svakim isto. Na netu nema neto konkretnih slucajeva...
Ako je nekoga zadesilo slicno, neka pise...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari