^
Moras da snimis podesavanja i restartujes igru.
Samo jos da mu turis onu "TAXI" oznaku gore i to je to - njegova svrha je ispunjena! 😀Uh iako nemam trenutno sta sa njime da vozim morao sam da dam zadnju paru da ga kupim 😀
Super su ga uradili, radi cak i economy pokazivac - koji zapravo mislim da ni ne postoji na Evo modelu, no nema veze. Ne radi doduse kako treba pokazivac pritiska ulja u motoru koju uvek mora da bude na 3 kada se da gas, al' dobro. Inace sa gorivom na rezervi koliko pokazivac pokazuje nisam siguran da bi u stvarnosti zavrsio dva kruga :d
Samo jos da mu turis onu "TAXI" oznaku gore i to je to - njegova svrha je ispunjena! 😀
Mozes i neku jamboliju po sedistima, to se uvek slagalo :d:d:d
P.S. Znam da ste vec primetili, mada je bilo malih nedoumica (upravo sa tvoje strane 😛), ali ja cisto da konstatujem... AntiAliasing-a nema ni u naznakama. 'Bem ti krzave ivice...
Ima brzo da odbacujes musterije od aerodroma do centra 😛... jedino te malo zezaju oni radovi na Gazeli 😀😀😀Pali 😀
Namontirao sam ga skroz i koristim ga i za drift. Ima toliko snage da jedva ide pravo pod punim gasom 😀 !
Da, bas su bezveze... koliko su dobri po danu, toliko su losi kad se smraci napolju.Evo sa forsiranim AA x16 iz drajvera. Inace overite na poslednjem shot-u koliko su katastrofa uradjeni cajgeri po mraku ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari