^
Moras da snimis podesavanja i restartujes igru.
Samo jos da mu turis onu "TAXI" oznaku gore i to je to - njegova svrha je ispunjena!Uh iako nemam trenutno sta sa njime da vozim morao sam da dam zadnju paru da ga kupim
Super su ga uradili, radi cak i economy pokazivac - koji zapravo mislim da ni ne postoji na Evo modelu, no nema veze. Ne radi doduse kako treba pokazivac pritiska ulja u motoru koju uvek mora da bude na 3 kada se da gas, al' dobro. Inace sa gorivom na rezervi koliko pokazivac pokazuje nisam siguran da bi u stvarnosti zavrsio dva kruga :d
Samo jos da mu turis onu "TAXI" oznaku gore i to je to - njegova svrha je ispunjena!
Mozes i neku jamboliju po sedistima, to se uvek slagalo :d:d:d
P.S. Znam da ste vec primetili, mada je bilo malih nedoumica (upravo sa tvoje strane), ali ja cisto da konstatujem... AntiAliasing-a nema ni u naznakama. 'Bem ti krzave ivice...
Ima brzo da odbacujes musterije od aerodroma do centraPali
Namontirao sam ga skroz i koristim ga i za drift. Ima toliko snage da jedva ide pravo pod punim gasom!
Da, bas su bezveze... koliko su dobri po danu, toliko su losi kad se smraci napolju.Evo sa forsiranim AA x16 iz drajvera. Inace overite na poslednjem shot-u koliko su katastrofa uradjeni cajgeri po mraku ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari