nadrealista
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.12.2007
- Poena
- 319
kakva banana, podaj linak majketi
ne znam u cemu je problem...
Nista efikasno!...A sta ti imas protiv domacih? :d...o.
Nista efikasno!![]()
Ne vidim razlog zašto bi oni nadoknadili taj period. Niti neko tačno može da kaže od kada je to počelo da se dešava......Nismo u situaciji da Vam u ovom trenutku omogucimo bilo kakvu usluga koja bi doprinela olaksanom koriscenju inetrnet usluga,ali cemo Vam svakako nadoknaditi navedeni period. Hvala Vam na ukazanom poverenju.
Jel ima nesto u vezi povecanja brzine ili je to ipak bila samo buva?
Od pocetka je tako stajalo:Na sezamovom sajtu pise da je link ok. Nema vise upozorenja da ima problema. A ja ne vidim razliku.
Ti si platio 2400rsd KORISCENJE rutera (sta god to znacilo? :vomit: ), i potpisao si ugovor. Mogu sudski da te gone, a posto ce te sigurno dobiti, jer imaju tvoj potpis na ugovoru, troskovi postupka ce pasti na tvoj teret, pa ce te sve to iskostati bar 4-5000rsd. To ti je kao da se iskljucis sa sistema centralnog grejanja, a nisi platio za poslednjih npr. 6 meseci. Pa sta mislis, da to ne bi zavrsilo na sudu? Naravno da bi. Cisto napominjem da im nije pljuvanje pod prozor najveci domet, mada licno mislim da se nece upustati u jurenje polovnih, razlokanih i dimom od cigareta zazutelih rutera po Srbiji sudskim putem. My $0.02...Ja imam još 20 dana pretplate i onda prelazim na kablovski kod Verata, a ruter im ne vraćam, jedino ako mi vrate kintu koju sam im dao. Dao sam 2400 za njega, a vredi nešto više nov, tako da ću ga zadržati, a oni mogu samo da mi pljunu pod prozor jer mi MIK ne treba!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari