Šta je novo?

Sezampro ADSL problem sa brzinom neta

Ja svakako poslednji put plaćam ADSL, i prelazim na SBB od sledećeg meseca.

Problem je i u tome što ima ljudi koji će udariti u plafon tehničkih mogućnosti ADSL-a tu negde oko 4 Mbps zbog "kvaliteta" parica na dosta lokacija.

Evo meni su duplirali brzinu.

Download ide 210+ kb/s laganica
Jos kad bi mi upload bio 256 ja bi bio prezadovoljan ;)

Poslednja izmena:
A da li si pokusao mozda da napravis neki dogovor sa njima za neku manju doplatu za ADSL Max paket? Recimo ako je razlika u ceni izmedju MAX i 4096 2000din, da ti recimo doplatis lupam 1000din.

A da li si pokusao mozda da napravis neki dogovor sa njima za neku manju doplatu za ADSL Max paket? Recimo ako je razlika u ceni izmedju MAX i 4096 2000din, da ti recimo doplatis lupam 1000din.

Razlika izmedju max i 4096 je 2350,00 dinara (bez PDV-a), a 2770,00 (sa PDV-om). Cisto sumnjam da bi pristali na to iako sam dosta dugo njihov korisnik.

Da nemas vezu u Sezamu :p:d

Duplirao sam brzinu na 2Mbt ali uz obavezno produženje ugovora na 1 god, pošto je prethodni istekao pre 6 meseci. Teši me jedino što ovaj ugovor mogu da prenesem u novokupljen stan tj. novi broj i što tamo imam mogućnost SBB usluga. :)

Kada vec imas mogucnost SBB-a u novom stanu, zasto si uopste produzio ADSL ugovor? :)

Polako, trenutno sam zadovoljan sa Sezam-om. ;)

Duplirao sam na 4mb ali nisam morao da potpisujem nikakav ugovor niti da odlazim u poslovnicu. Sve sam uradio preko telefona. Zena mi je objasnila da se potpisuje jedino ako zelim da uzmem i wireless ruter.

Razlika izmedju max i 4096 je 2350,00 dinara (bez PDV-a), a 2770,00 (sa PDV-om). Cisto sumnjam da bi pristali na to iako sam dosta dugo njihov korisnik.

Da nemas vezu u Sezamu :p:d

Nemam :( Mada sam kod njih jos kad su bili BBS. Mislim da te nista ne kosta do pokusas, da ne doplatis punu razliku nego recimo polovinu.

Evo i meni konacno duplirali brzinu, jednostavnim odlazenjem u poslovnicu... Sledecih 6 meseci cu uzivati u blagodetima 2MB downloada :) Naravno, bez potpisivanja ugovora...

Cisto za informaciju da znate da navodni "externi link telekoma" jos uvek ne radi te ja sa 4mb linkom imam download 9kb/s do 130kb/s, dok mi konekcija crashira svakih 20 sekundi...

E moj ADSL davno si ti prozvonio u mojoj knjizici...

Mislim sta reci za ovaj extra ADSL link od 4mbits:

test-konekcijeCrop.jpg

:wall::crash::smackbum::mad:

A sad, lagano svi na kablovski

Ja imam takođe kod kuće Sezamov ADSL, 4 megabita, nemam nikakvih problema.Doduše ja sam u Kovačici (ako znate gde je to :) ).A i na poslu sezam fercera sve u šesnaes'.

Cisto za informaciju da znate da navodni "externi link telekoma" jos uvek ne radi te ja sa 4mb linkom imam download 9kb/s do 130kb/s, dok mi konekcija crashira svakih 20 sekundi...

E moj ADSL davno si ti prozvonio u mojoj knjizici...

Mislim sta reci za ovaj extra ADSL link od 4mbits:

test-konekcijeCrop.jpg

:wall::crash::smackbum::mad:

A sad, lagano svi na kablovski

Slican problem. Izgleda da su neki dobili dupliranje, a oni koji placaju 4 mb duplo manju brzinu. :mad::mad::mad:

Isti problem. Sinoć sam zvao budale i rečeno mi je da će proveriti u čemu je problem.

Pa pazi: ovo je počelo pre jedno 2-3 nedelje, no pošto sam trebao seliti, iskuliram. Prerselim u drugi deo grada, preselim i ADSL priključak i problem ostane isti. Zamenim ruter na predlog Orion "operatera" ali sve isto. Sinoć mi kažu kako im je zanimljiv problem i da je sigurno do Telekoma i porta, kao: nazvaće me danas da jave šta su uradili.

Pa pazi: ovo je počelo pre jedno 2-3 nedelje, no pošto sam trebao seliti, iskuliram. Prerselim u drugi deo grada, preselim i ADSL priključak i problem ostane isti. Zamenim ruter na predlog Orion "operatera" ali sve isto. Sinoć mi kažu kako im je zanimljiv problem i da je sigurno do Telekoma i porta, kao: nazvaće me danas da jave šta su uradili.

Uvek je do Telekoma i nikad nemaju veze s tim. :bottle:

Što je najcrnje uglavnom i jeste tako...
Da nije, svi korisnici ADSL-a bi imali problema.

Ipak se isplatilo zvati ih i reći: raskidam ugovor ako ne sredite problem. Sve ok od pre dva sata. :)

Ipak se isplatilo zvati ih i reći: raskidam ugovor ako ne sredite problem. Sve ok od pre dva sata. :)

pa sa doticnima iz novog sada samo tako i moze da se razgovara. jos ako odes licno pa ti ona plavusa (aleksandra) objasnjava nesto a do pre tri godine glupaca nije znala da ukljuci racunar a sada prodaje muda za bubrege pa da ti se zivot smuci. i jos sto je najbolje kada krene da te ubedjuje u nesto a znas da nije u pravu i ajde joj sada objasni da nije upravu? mislim strasno.

sreca moja pa sam davnih dana pobegao od njih inace bi do sada bilo mnogo svadje i prepirki a jos sto sam na nekih 5 minuta od njihove poslovnice pa verujem da nesto neradi da bi im svakih 15 minuta dolazio na vrata da se zalim ali ovako od kako sam na telekomu svi problemi su nestali!

jer koliko ste mogli da skontati nikada nisu oni krivi uvek je neko drugi kriv samo nikada oni. uvek je kriv telekom ili neka druga visa sila samo su oni uvek svetinja. jos one ciganske fore sa iznajmljivanjem opreme, pa te pare sto date za njihov ruter dodate jos malo i kupite svoj licni i uvek vam ostaje a onaj bezobrazluk pa to je strasno.

nije vredno komentarisanja...

Vrh Dno