Zaista sramotno, posebno imajuci u vidu realne udaljenosti za dostavu u vecini slucajeva u NSEvo da ne bude da sam lagao za cenu dostave u NS...
Ovo je Padrino, bukvalno im je sedište dve zgrade od moje...
Pogledajte prilog 350828
Zaista sramotno, posebno imajuci u vidu realne udaljenosti za dostavu u vecini slucajeva u NSEvo da ne bude da sam lagao za cenu dostave u NS...
Ovo je Padrino, bukvalno im je sedište dve zgrade od moje...
Pogledajte prilog 350828
Skoro nista od ovog niej istina sto si rekao, prime za bese 499din imas besplatnu dostavu iz svih prime restorana, nikad od 400+ isporuka ni jedan problem, jedino je tacno da je kontaktiranje podrske malo cudno i sakriveno, ali kad ih kontaktiras rese odma i jave se ne chat ali nemas direktnu opciju kao na wolt-u sad se ni ja ne secam procedure ali meni su 3-4 puta refundirali cim dam negativnu ocenu i kazem da nista ne valja javi se neko i resi u roku od odmaПа Glovo и заслужује сваку критику.
1) Једини немају корисничку подршку у реалном времену (позив или chat) већ тек након поруџбине пишеш рекламацију па они ако реагују реагују. Ако неко и успе да ступи у контакт са том њиховом фантомском корисничком подршком, то су људи из Босне или не знам одакле који треба теби да помогну око доставе (невероватно).
2) Убедљиво су најскупљи (вероватно намерно јер гурају људе на glovo prime).
3) Најгору доставу имају (најчешће сам код њих добијао хладну храну уз дебело кашњење.)
Wolt je по мом мишљењу код нас на првом месту, затим иде овај Mr D (за сад позитивна искуства са њима.) и онда далеко далеко иза Glovo.
Zato i u pojedinim FastFood lokalima rade kuvari Šrilančani. Drugar ih ima četvoricu.Tesko da to ima veze sa donesi imalo, jednostavno cene rade su skocile, dobar kuvar nece radit vise u srbiji za crkavicu li ces ga platit ili ce emigrirat...
sto se tice cena ja narucujem samo iz onih koji ne primenjuju sabansku praksu da naplacuju vise ima ih postenih jos...
Slazem se, pre neki mi je dosao jedan sa bas takvim ponasanjem. Za bilo kakva kasnjenja ili neprijatnosti kod servisa barem dobijem kod za 500rsd, ovde nista...@pm.me
Kako da ne mozda 1 od 50, ostali nazovu prvog sabana koji uzima 300-400din i onda ga cekas 1h+ pa ti hranu baci u ruke ni ne kaze izvolte....
wolt, glovo i donesi/mrD interna dostava je pojam za te sabane koji rade za restorane
Tamo gde ja naručujem u par fastfoodova donose njihovi dostavljači, uvek ljubazni, uvek u naznačeno vreme, uvek bakšiš, nikad problema
Zavisi od ugovora koji imate glovo i tiKoliko glovo uzima proviziju ?
Npr ako proizvod u radnji prodajem za 50 din, po kojoj ceni bih trebao da ga prodam preko glovo-a, da bih imao istu zaradu kao da sam ga prodao u radnji?
Ми смо једно време држали брзу храну, и Волт и Глово су узимали око 30% од цене артикла, једино је донеси био повољнији са 20%. И у то време (2018) нису смеле да се разликују цене у локалу и преко доставе, ***, можда је то и један од разлога што смо пукли... Кад цениш 10 ћевапа 420 дин, Глово/Волт се уграде 126 дин, значи остаје ти 294, а реално те месо у набавци кошта 210, у тих 84 динара разлике мораш да уградиш и закуп локала и раднике и комунилије и порезе... И још нешто теби да остане.. Јако тешко...Koliko glovo uzima proviziju ?
Npr ako proizvod u radnji prodajem za 50 din, po kojoj ceni bih trebao da ga prodam preko glovo-a, da bih imao istu zaradu kao da sam ga prodao u radnji?
Zato kao i svi ugostitelji klepis tih 30 % musteriji, i dobar si kao da ti je usao u restoran, a da ne pominjemo sto na taj nacin imas razvijen kanal prodaje u koji nisi nista ulozio.30%, baš mnogo uzimaju čoveče..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari