serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
I Glovo prodat 🥳
Delivery Hero postao vecinski vlasnik, imali su pre toga vec neki znacajan procenat valjda (~40% ako se ne varam)I Glovo prodat 🥳
Nije Glovo kupio aplikaciju, nego razrađen biznis sa sve zaposlenima i bazom korisnika usluga, jedino su restorani morali iznova da potpisuju ugovore sa Glovo to nije bilo po default-u. Naravno da Donesi ne može da se povampiri tek tako, ne da je to logičan nego obavezan uslov u ovakvim transakcijama. Što se aplikacije tiče, očigledno je da su zadržali svoju a ne donesi.Pa št je onda Glowo dobio kupovinom Donesi, ako nisu preuzeli app i know how? Ovaj uzeo pare i opet može da pokrene biznis.
Cene same klope kod svih delivery servisa je (mora) uglavnom biti ista.Još jedna firma kojoj ćemo davati naše podatke.Samo da budu pristojne cene bar na početku i može.
Vrlo im je zanimljiv link do Android aplikacije, pogledajte krajnji deoPojavio se Mr.D.
Da ne bude reklama zbog linka ali u interesu nas "potrosaca" je da iznadjemo optimalan izvor klope, povoljnije cene i bolju uslugu
Mister D: Local food delivery
misterd.rs
Tek su poceli danas. Dajmo im malo foreVrlo im je zanimljiv link do Android aplikacije
![]()
Mister D - Local Food Delivery - Apps on Google Play
Mister D is your favourite choice for online delivery with more than 1200 shops.play.google.com
Da li ja toliko ne umem da objasnim ili niko ne izvaljuje ova slova u samom linku: MrDonesi, a ne to što još nije objavljena aplikacijaApp not found na play store-u.
Neće ovi dugo, nagrdiće ih Glovo na sudu zbog ovoga. Ne verujem da ugovoru o prodaji ne piše da ne smeju da otvore novu prodavnicu sa starim mušterijama i istom delatnošću, pa to bi svaki pravnik trebalo da zna. Ako je greška od glova i nema u ugovoru, i treba da im uzmu opet sve mušterije. Ako nije, a ovima zinulo d. za parama, malo im što su dobili.Vrlo im je zanimljiv link do Android aplikacije, pogledajte krajnji deo
![]()
Mister D - Local Food Delivery - Apps on Google Play
Mister D is your favourite choice for online delivery with more than 1200 shops.play.google.com
Gazda w sushi je finansijer Car Go-a i svih servisa u okviru njega…Koliko vidim, publisher je neka firma koja stoji iza W sushi restorana.
Nakon što uneseš adresu tekstualno, treba da pomeriš čiodu na mapi tako da pokazuje tačno gde je tvoj ulaz. Kada to uradiš, dostavljači više neće lutati.Odlična vest, i ogroman plus u startu jer mi se lokacija na mapi nakon ukucane adrese poklapa sa stvarnom lokacijom - što nije slučaj na Wolt i Glovo, gde svaku drugu porudžbinu gledam kako kuriri lutaju pre nego što me nađu(NBG blokovi).
Pokušavao sam to kada sam instalirao aplikaciju, ali čim pomerim onaj pin bi mi se promenila i adresa.Nakon što uneseš adresu tekstualno, treba da pomeriš čiodu na mapi tako da pokazuje tačno gde je tvoj ulaz. Kada to uradiš, dostavljači više neće lutati.![]()
Puni su bagova sto je za "srpske" uslove i ocekivano za start. Ja sam uspeo narucim preko sajta pre 2-3 dana za kes.Danas sam probao da poručim preko Mister D na računaru i kad je došao poslednji korak, plaćanje, sajt mi je izbacivao neku grešku, a dugme "naruči" nije moglo da se klikne.
Dostava u Collina je 99 din do određene cifre, preko te određene je gratis. Aplikacija im odlično odrađena, dobijaš obaveštenje kada krene kurir, vidiš ga na mapi, uvek su tačni. Imaju svoja vozila i radnike za dostavu te ne zavise od servisa za dostavu, ako nešto ne valja odmah rešavaš sa njima. Nema potrebe cimati se sa drugim servisima za dostavu gde kao u ovom slučaju možeš direktno da naručiš.Pa onda placas dostavu 300+ dinara ako si ti toliko bogat njih 99% nisu i pre ce platiti glovo i wolt pa sad i iskoristiti Mr D dok ne propadne
a i taj Donesi sam koristio godinama, besplatne dostave je bilo samo gde je restoran istu davao, smejurija od usluge i vise neki inat da ga svi hvale a ne racionalno razmisljanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari