VGagi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2002
- Poena
- 620
superiška, samo ne vidim vezu tog filma i ove teme
a i ne podnosim najbolje te fantazijske filmove i serije, pogotovo još ako su medieval a 90% jeste
ovako nešto se traži, da malo mozak ode na pašu. roboti i explozije, uffff, biće ovo još jedan film za jednokratnu upotrebu
[YOUTUBE]iTG95T1hsxQ&hd=1[/YOUTUBE]
roboti i eskplozije...:trust:
jeaaa :S:
ako volis da ostavis mozak na pasu predlazem ti nesto iz domace produkcije , poput "moj rodjak sa sela", nije SF ali podjednako lose kao i transformersi
treba imati ozbiljan nedostatak ukusa pa i dalje gledati ovako nesto, ili visak vremena...ili jedno i drugo :S: (ne odnosi se na mladje od 11 godina!)
3D nije samo za filmove...pa ja nikad ne bih npr pazario 3D televizor za kuću, zna se gde se 3D filmovi gledaju.
superiška, samo ne vidim vezu tog filma i ove teme
a i ne podnosim najbolje te fantazijske filmove i serije, pogotovo još ako su medieval a 90% jeste
Proper fantasy je po meni bolje od 'uobicajenog' 'sci fi' crap-a.Arthur C Clarke je napisao(la):Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Odgledao sam samo prvu epizodu. Produkcija na nivou, imao sam jak nuBSG vibe tokom gledanja, a posto je ovo british, ocekujem/nadam se da sledece epke budu sve bolje i bolje...Odgledao "Outcasts" prve dve epizode i svidja mi se, mada sam se ja uvek lozio na postapokaliptince price, ovo je malo slicno, tako da nemojte da uzimate moje misljnje zdravo za gotovo..
Mislim da ne glumi Megan Fox, tako da nema smisla gledati.superiška, samo ne vidim vezu tog filma i ove teme
ovako nešto se traži, da malo mozak ode na pašu. roboti i explozije, uffff, biće ovo još jedan film za jednokratnu upotrebu
[YOUTUBE]iTG95T1hsxQ&hd=1[/YOUTUBE]
Bioskop je istant zabava!! Dodjes, pogledas, zaboravis, ali ti je u tom trenutku bilo zabavno.Kao i klabing.
Kvalitetni filmovi se ne prikazuju u bioskopima (bude po neki), jer to retko ko gleda.
E problem je sto bi neki da u transformersima i filmovima tog tipa gledaju Anthony Hopkinsa i Rutger Hauera u rezijskom tandemu Darren Aronofsky-Alejandro Gonzalez Inarritu, pa onda pljuju kako to nije vredno njihove paznje.... ha-ha
asgardi su se samoubili u jednom trenutku te ih vise nema. 4 rogue asgard-a su otishli svojim putem kolko mi se cini, i tesko da mogu da zapocnu novu rasu, sobzirom da cela planeta asgard-a to nije uspela da izvede.
>
Preporuka za knjigu 'Wake' od Robert Sawyer-a.
![]()
Jedna od boljih hard SF knjiga o bliskoj buducnosti...
Nije bez razloga nominovan za Hugo nagradu prosle godine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari