McKay i Woolsey ce da gostuju u ep 15, a iskustvo me uci da ce biti misused, kao sto su bili O'Neill i Jackson u S01. Preplitanje, ha... :trust:...pošto dolazi do preplitanja priče sa atlantisom u drugoj sezoni od septembra ili kad već bude počela...
Preplitanje, ha... :trust:
Tesko. :sceptic:trejler ništa specijalno, jer se nadam upravo suprotnom - da radnja sezone bude bolja od trejlera koji i nije nešto.
Sve je u izvodjenju. A izvodjenje u Atlantisu je bilo u vecini epizoda vrhunsko. (Uprkos nastojanjima gospode Krivine i Smrde da sabotiraju Atlantis, sto im je nazalost poslo za rukom u 5. sezoni...sa jedne strane nedostaje malo više onog starog stargate-a, pošto gledam atlantis ponovo, a opet koliko dugo bi i mogli više samo da kopiraju SG1. jer kad se pogleda bolje atlantis je samo prerada priča iz SG1, ima dosta sličnih epizoda
Karakteri su previse zauzeti medjusobnim glozenjem... Mislim, optuzuju SG1 i SGA da su im karakteri dvodimenzionalni. Medjutim, moglo se osetiti npr u Atlantisu duboka afekcija izmedju Shep-a i Weir-ove... U SGU-u, i posle 20 epizoda character developmenta, ja i dalje imam osecaj da gledam reality tv show sa forsiranom dramom...universe je skroz drugačiji - samo neka smanje dramu i ubace više akcije i biće bolji.
Ako ste stvarno ljubitelj Sci-Fi naslova nikako nemojte preskociti fenomenalan anime Neon Genessis Evangelion ili veoma slican naslov Rah Xephon. Iako su japanski animirani filmovi, najbolji sci-fi naslovi koje sam gledao su upravo bili ovog zanra (Scrapped Princess, Gundam serijal, Cowboy Bebop, Trigun...).
What is Universe Sandbox?
Universe Sandbox is an interactive space simulator for Windows based PCs. Explore and experiment with our solar system, nearby stars, the Milky Way, and nearby galaxies. Create and destroy on an unimaginable scale while maintaining full control over time and gravity.
It's fun, it's easy to use, and it includes a built-in tutorial and activities.
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v6shurn2W0w&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v6shurn2W0w&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
http://universesandbox.com
What simulations are included?
Universe Sandbox includes 50+ systems, both real and fictional.
* Includes the 8 planets, 5 minor planets, 160+ moons, and hundreds of asteroids.
* Gamma Ray Burst locations
* Andromeda & Milky Way galaxy collision
* Shoemaker Levy 9 collision with Jupiter
* Recently discovered comet with retrograde orbit - 2008 KV42
* Rho Cancri Solar System (55 Cancri) - a star with 5 known planets
* The 100 largest bodies in our Solar System
* Comparison of the largest known stars
* Pioneer & Voyager encounters with Jupiter, Saturn, Uranus, & Neptune
* Lagrange points of the Earth & Moon
* Moons coalescing into a single planet
* Asteroid Apophis passing near Earth in 2029
* Nearest 1000 stars to our Sun
* Nearest 70 Galaxies to the Milky Way
Film je toliko dobar da zasluzuje najkvalitetnije moguce gledanje.
meh
ja sam te shvatio za ozbiljno :S:
Mislim relativno je ok film ali niti je SF niti je toliko dobar. Dobar glavni glumac, obećavajuća prva polovina filma, odlični efekti, po mom mišljenju dobra fotografija u prvom delu filma (u drugom delu kao da je preminuo direktor fotografije i uzeli nekog junošu da odradi stvar do kraja). Akcija je trula do bola! Zaplet je pretenciozno zamišljen i očajno realizovan (film čiji zaplet igra na kartu iznenađenja a u suštini je apsolutno predvidljiv jeste školski primer katastrofe!). Sam kraj je iznenađuje solidno odrađen obzirom koliko su zasrali u drugoj polovini (prvi lvl, drugi lvl, treći lvl i na kraju tajni, četvrti lvl!!! - ko da je scenarista igrao Super Marija dok je pisao skript).
Suma sumarum: Nolan sux (again!), Avatar je (mnogo) bolji film i Kameron je tata za Nolana (i Zeka Snajdera i ostale pacere koji misle da su bitni reditelji).
Sledeći komentar o filmu - Kameronova adaptacija Gunnm univerzuma. Till then, bye bye!
:wave:
toplo preporucujem sf dramu mr. nobody
jako dobra prica a svaka scena kao da je smisljana 2 godine
vizuelno jako lep film a efekti za deo filma koji se desava u buducnosti su prelepi za ovaj tip filma
i soundtrack je predobar...
jedan od boljih filmova u poslednjih godinu dana
[YOUTUBE]3ip9dXtsmzU[/YOUTUBE]
koliko sam ja shvatio ovo je tek drugi film koji se radi sa kameronovom 3D tehnologijom, nije neka glupava konverzija.
Po meni, reziser koji je konstantan 100% sa krs SF filmovima od 100+ mil $ je Roland Emmerich. Nije omanuo ni jednom da me nasmeje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari