Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

hah, nisam ni sumnjao da su Titus Welliver i Mark Pellegrino najveci carevi u LOST-u, ko do sad nije video:

[youtube]_8JBYlNTf-Q[/youtube]

A uvek mogu da odrade film u fazonu Final Fantasy, mozda bi tako bilo i bolje.

To bi jedino bilo prihvatljivo. Mada bi najbolje bilo da se odradi serija u tom fazonu. Ipak se ME dosta oslanja na razvoj likova i njihovu interakciju, a još kad se na to doda ogroman lore teško da se sve to može strpati u neki film.

^

Pogodi ko ce (najverovatnije) igrati Commander Shepard-a u Mass Effect filmu ? :trust:

Meni je to sad trenutno najveća briga u životu, od prvog momenta kad sam počeo o tome da razmišljam jedino Fox-a vidim kao Sheparda. Purcell i Tatum su tako smešni, oni ulaze u obzir ako će režiser biti Uwe, od njega bih to i očekivao. Čak i Statham može sa ovom dvojicom.
Ali idealno bi bilo kad bi Fox bio Shepard, priča je tako dobra da bih ja npr. da imam, dao bar 200 svojih miliona za budžet, jer znam da bi se vratio novac samo tako.
Ako bude neki low budget ja to neću ni gledati. Kad mogu kojekakvi krševi da dobiju žešću lovu (transformers) ovo je zaslužuje.

Samo Strahovski MORA biti Miranda, nek joj ugrade i silikone, ne interesuje me.

Pošto izlazi 2012 u bioskope/torrent sajtove nadam se da će utisak nakon gledanja biti - "pa sad može i da bude smak sveta, baš me zabole" :D

Poslednja izmena:
Sa zakasnjenejm sam sinoc odgledao vezano 3 poslednje epizode LOST i dalje ne mogu da poverujem sta sam video. I meni je doslo da placem ali zbog vremena koje sam utrosio na ovaj trash od finala. Nikako mi nije jasno kako su uspeli onoliku kolicinu patetike i pros*ravanja da sabiju u nepuna 2 sata, na tome im skidam kapu. Uopste nisam neki tvrdokorni fan, nisam ocekivao objasnjenje za svaku misteriju koju su scenaristi isk*njali tokom ovih 6 sezona ali da poslednjih 2 sata LOST-a gledam kako se svi likovi koji su se ikada pojavili grle, ljube, placu i dodiruju prisecajuci se svih lepih i ruznih stvari koje su ih zadesile na ostrvu umesto da makar nesto pojasne stvarno se nisam nadao. Izvinjavam se na psovkama ali zaista ne umem drugacije da izrazim ono sto osecam :D.

Dzekovo i Dezmondovo otpushavanje i zapushavanje onog sifona kamenim chepom ne bih komentarisao jer vredja inteligenciju.

Poslednja izmena:
2OXLq.gif

Niko nije prokomentarisao zavrsetak FlashForwarda. Kako stoje stvari, u pitanju je kraj serije, a dobili smo veliki "cliffhanger".

^

Za kraj sezone je epizoda vise nego OK, ali kao finalna epizoda serije sucks big jer ne daje odgovor ni na jedno od 'velikih' pitanja.

ABC-u ovo nije prvi put da pravi ovakav potez, i zaista mi nije jasno zasto sece granu na kojoj sedi.

>

Evo i jedne dobre vesti.
BBC ce uskoro dati 4 interaktivne epizode (kako oni to nazivaju; ie video igre) Doctor Who-a na free download:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/dw/news/bulletin_100408_01/adventure_game

>

Veceras se na Sky One emituje prvi deo Terry Pratchett's Going Postal iz Discworld serijala. Budzet je bio £6m.

[youtube]o4VlX9cMEbw[/youtube]

Poslednja izmena:
Odgledao sam sinoc prvi deo Going postal, i I like it! oPogledacu veceras i drugi deo pa cu da odlucim da li mi je bolji ovaj ili colors of magic..

Niko nije prokomentarisao zavrsetak FlashForwarda. Kako stoje stvari, u pitanju je kraj serije, a dobili smo veliki "cliffhanger".

u da, ja skroz zaboravio kao jedini fan serije da prokomentarišem :D .
Nekako kad sumiram sve FF mi deluje kao neki visokobudžetni film koji je super ali nije dobro prošao u bioskopu. Kao što je kod nas bilo par puta da se od filma napravi serijal, sa malo razvučenom radnjom. Zadnja epizoda je fenomenalna, ali nije ostao cliffhanger na kraju. Benford je u zgradi, skače ka helikopteru, tada se dešava drugi globalni flashforward gde jedino(od poznatih) vidimo njegovu ćerku 2015.godine (mada neki ljudi vide i 2011-tu(14.mart)) koja kaže "They have found him" što nam odgovara na pitanje da li je Benford poginuo u eksploziji koja je nastupila nakon flasha.
I takođe sledeći Flash je početkom 2015(pošto piše happy new year 2015), ako zaključimo zašto su svi videli 29.April.
A 12. decembra 2016. je KRAJ.

>

Novi SGU Spoof:

[youtube]cGq-_wWK_PY[/youtube]

:zgran::laugh:

si odgledao finale druge sezone ? ono je bre X-men, znachi, bolji su efekti nego 5 ostalih najboljih serija sa efektima, zajedno!

Posto je Megan Fox izbacena iz treceg dela, evo je zamena.

dsasae.jpg

Last month it was announced that Megan Fox would not be returning for the third "Transformers" movie. Naturally, her departure raised the question of who would replace her as Shia LaBeouf's romantic interest in the film.

On Wednesday, after a week of speculation, it was officially revealed on director Michael Bay' blog that British model Rosie Huntington-Whiteley has been cast in the film. The announcement (which misspells her last name) states, "she's the new female lead in Transformers 3."

Huntington-Whiteley previously worked with Michael Bay in a commercial he directed for Victoria's Secret, but she has no other acting credits to her name. She has appeared on the past four installments of the "Victoria's Secret Fashion Show," and was a guest on "Britain's Next Top Model." She's also reportedly dating "Transporter" star Jason Statham.

Filming has already begun on "Transformers 3" in Los Angeles, according to the LA Times, and will continue across the globe over the next 4 1/2 months. The movie is scheduled to open on July 1, 2011. To see more of Rosie Huntington-Whiteley, click ahead for photos of her on the red carpet.

Poslednja izmena:
A zashto su izbacili Megan? Bah... Kapiram da ce treci deo Transformera da bude u 3D da bi kompenzovao ovo :d

fox-ova nije tela da da Bay-u, a ova mu je dala pa eto. šalu na stranu, za razliku od megan ova je bar prirodna, megan je puna silikona i "ninašta" ne liči. A da su podjednako tupave glumice to je sigurno, jer ipak su transformersi zabava za malu decu i one koji tek ulaze u pubertet (pa je zato prvo stavljena Fox, a sad ova)

Izbacili su je zato sto je pljuvala po filmu, a jos vise sto je komentarisala Bay-ov rad na snimanju poredeci ga sa Hitlerom i Napoleonom.

MF: God, I really wish I could go loose on this one. He’s like Napoleon and he wants to create this insane, infamous mad-man reputation. He wants to be like Hitler on his sets, and he is. So he’s a nightmare to work for but when you get him away from set, and he’s not in director mode, I kind of really enjoy his personality because he’s so awkward, so hopelessly awkward. He has no social skills at all. And it’s endearing to watch him. He’s vulnerable and fragile in real life and then on set he’s a tyrant. Shia and I almost die when we make a Transformers movie. He has you do some really insane things that insurance would never let you do.

Poslednja izmena:
si odgledao finale druge sezone ? ono je bre X-men, znachi, bolji su efekti nego 5 ostalih najboljih serija sa efektima, zajedno!

Srigao sam do 12 epizode drugog serijala... ali ovo do sada je vrh... ova jedanaesta me je zabunila malo otkud charlie tu... mislio sam da gledam pogresnu epizodu... hehe..

Srigao sam do 12 epizode drugog serijala... ali ovo do sada je vrh... ova jedanaesta me je zabunila malo otkud charlie tu... mislio sam da gledam pogresnu epizodu... hehe..

e da napomenem - ta epizoda je zapravo special izbachen, kao resto iz prve sezone, a imenovali su je kao 11tu, i ostalo tako .. svima koji gledaju fringe - 2x11 je iz pred kraj prve sezone.

e da napomenem - ta epizoda je zapravo special izbachen, kao resto iz prve sezone, a imenovali su je kao 11tu, i ostalo tako .. svima koji gledaju fringe - 2x11 je iz pred kraj prve sezone.

Da, iz nekoga razloga su je izbacili iz prve sezone, a sada je naprasno ubacili u drugu i time zbunili gledaoce.Ko zna šta je tu bila ideja vodilja.

Jedva čekam treću sezonu :banana:

Poceo sam da gledam seriju Flash Forward. Neko gore je hvalio seriju. Odgledah prvih 12 epizoda i mogu samo da kazem da je u pocetku bila jako zanimljiva, dok se ne pocnu razmotavati neke stvari. Posle mi nekako postaje sve dosadnija ali ne toliko da prestanem da gledam. Video sam da je serija prekinuta, a i ne znam sta bi moglo da se vise isprica. Da ne bude kao u Lost-u da te 6 sezona vuku za nos i onda ti na kraju raspale samar. Nisam gledao seriju ali sam procitao negativne komentare da su mnoge stvari ubacene u seriju koje na kraju nemaju objasnjenje. Mislim da bih proklinjao izgubljeno vreme. Nadam se da nece biti ista situacija i sa Flash Forward. :)

Vredi je pogledati, zabavna je
Da li je neko gledao Invasion, serija je takođe otkazana posle prve sezone ali je strašno dobra i takođe je vredi pogledati. Išla je čak i na našoj Avali, možda je uskoro repriziraju pošto su se očigledno skoncentrisali na SciFi.
Moram taj Frindge da pogledam, ostalo mi još par ispita pa kad to spičim onda ću se skoncentrisati na seriju, baš me zanima.

Poslednja izmena:
Vredi je pogledati, zabavna je
Da li je neko gledao Invasion, serija je takođe otkazana posle prve sezone ali je strašno dobra i takođe je vredi pogledati. Išla je čak i na našoj Avali, možda je uskoro repriziraju pošto su se očigledno skoncentrisali na SciFi.
Moram taj Frindge da pogledam, ostalo mi još par ispita pa kad to spičim onda ću se skoncentrisati na seriju, baš me zanima.

Ja redovno pratim Fringe, stvarno je dobra serija. Malo je tesko objasniti... ali ima neki pozitivan duh: dovoljno je 'lite' da ti ne treba IQ 200 da bi skontao o cemu se radi, a i dovoljno ozbiljna da nemas onaj: "ma daaaaaj" feeling. :p

Glumacka ekipa je bas dopadljiva: John Noble je extra glumac, Anna Torv is hawt :D , a Joshua Jackson je OK I guess. Sporedna ekipa isto kick-ass.

Ako izdrzis prve 2 epizode - navucen si :D

John Noble je ulogom Walter-a, po mom mishljenju, svrstan medju 5 najboljih glumaca, ikada. bez zezanja.

inache, lista je:

1. Ian Mcshane (deadwood, Kings) - de niro, i al pacino od pre 20 godina, zajedno, mu nisu blizu, bez daljeg objashnjavanja

2. Johnny Dep - jeste mainstream zabava, i jeste on holivudski i sve, ali je upravo piratima stavio shlag na tortu.

3. Idris Elba - Kad sam gleda oseriju Wire, uopshte nisam voleo zaplet, ali sam pohvatao da su u toj seriji glumili najbolji glumci u jednoj seriji, kombinovano ikada. sada u seriji Luther (lik je inache britanac, koji je SAVRSHENO glumio krimosa iz Baltimora), glumi ulogu zivota.

4. Shurukh Khan - Indijski glumac, koji je objasnio u svojim filmovima, ja ne razumem jezik, ali kapiram da je chovek car.

5. John Noble - iritirao me je u LOTR, odushevljava u Fringe. i to bolesno, preformans kakav se retko vidja.

ma jedva izdržao pilot do kraja kad je počela da se emituje, a sad joj dajem drugu šansu

Secam se kad sam gledao tj citao opis Fringe i video glavna uloga zensko :) odmah sam odustao...

Priznajem seriju sam krenuo da gledam na Igoritzin komentar o efektima u zadnjoj epizodi serijala i sada

John Noble je fenomenalan...I jednostavno serija ima neki smek i iskreno se nadam da ce potrajati...

Igoritza thanks ;)

Hvala za preporuku, Fringe mi je bas fina zanimacija dok ne nastave Capricu :)

Vrh Dno