VGagi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2002
- Poena
- 620
Stvarno !? A mozda je bas to sto znamo tu i tamo ponesto razlog sto nam je SGU pile of crap. Toliki broj logickih i inih gluposti u jednoj (jos navodno SciFi) seriji tesko se po meni moze objasniti bilo cime...shto se mene tiche, bacam hejt hejterima - ako vam je SGU losh, ne znate ama bash nishta!
Kao npr u ep Space: Brod je pod napadom aliena, Chloe vidi kako nesto reze kroz trup broda, zatim vidi izrezan deo trupa kako pada na pod, vidi bljestavu svetlost i ide da pogleda kroz otvor !? :wall: Koliki joj je to IQ !? Sve to posmatra 'profesionalni' marinac koji je takodje zblenut u blistavu svetlost i sve vreme nista ne preduzima !? :wall: Ili u pretposlednjoj ep kada Lt McBoobs naprasno postaje demolition expert i skuca koje kilo plastike na jedno mesto !? Ili Greer malo ranije kada otvara nekontrolisanu vatru iz oruzja !? Lista takvih 'bisera' postaje iz epizode u epizodu sve veca...
Jedino objasnjenje za toliki broj gluposti koji vidimo u SGU eventualno bi moglo biti da je americka vojska zelela vizuelnu demonstraciju kako profesionalni vojnik ne bi trebao da se ponasa, demonstraciju prilagodjenu inteligenciji prosecnog americkog regruta... Druga mogucnost je da scenaristi previse konzumiraju raznorazne hemikalije i da su sebi spalili mozgove... Trecu ne vidim...
Izgleda mi da ni oni nisu mnogo pametni. Videli smo da znaju kako da prodru u Destiny kroz trup. Cemu onda napad !? Plus, njihovi piloti mora da su totalni retardi cim su ih ljudi onako desetkovali sa jednim shatlom i par dana iskustva u pilotiranju... I trece, Destiny ima Stargate. Zasto ne udju na Destiny kroz nju ? U kucu se ulazi kroz vrata, ne kroz zid... kao sto rekoh, retardi...providnoglavati koji oce destiny po svaku cenu