Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

a Flash forward se otkazuje najverovatnije

Flash Forward Producers most likely wished the ratings for the episode that aired on April 1th were an April Fools joke when they hit an All time low of 5.07 million viewers, a million less viewers then then last weeks 2 parter and a 60% decrease of the first episode that aired, with the news of some stars jumping ship to other shows it's becoming clear it will most likely not come back for a second season.

wow ti amerikaci su takvi degeni, oni garant ne kontaju radnju uopšte. serija je (barem meni) u rangu Losta, samo što ne otežu radnju, stalno je neka akcija.
btw kraj ove jučerašnje epizode - WOOOW

Poslednja izmena:
wow ti amerikaci su takvi degeni, oni garant ne kontaju radnju uopšte.
Ne bih nesto takvo tvrdio. Ratings se pravi na osnovu gledanosti live televizije, a sve vise ljudi se okrece internetu zbog raznoraznih razloga: ne vole seckanje sa reklamama, ne vole prebacivanje termina ili zele da gledaju kad se njima cefne,.... Stoga rejtinzi ne odslikavaju pravo stanje stvari, i to znaju i tv kuce ali ih se i dalje drze... :wall:

SG:U

11-a epizoda SG:U je bila jako zanimljiva, za promenu, napokon.
možda i bude nešto od priče, ovi alieni su mi baš mistični. barem ne pričaju na književnom engleskom kao goauld-i i wraith-ovi.

Ako se ne varam, alieni veoma lice na Nems aliene iz epizode Fire & Water iz SG1 S01.

Ako se ne varam, alieni veoma lice na Nems aliene iz epizode Fire & Water iz SG1 S01.

Malčice, ovi su ipak CGI i imaju providnu glavu. a ovo je neka gumena maska

43636251.png
19386328.jpg

Ima sličnosti, kako si se samo setio toga?

Poslednja izmena:
ali vole vodu i jedni i drugi koliko sam primetio, tu mora da je neka caka :D

Jos veceras Chuck pa pauza sve do 26.-og aprila, piiiiii

Poslednja izmena:
Pa, bilo je vec i vreme...posle Evoksa, SW Christmas Special-a, Jar Jar-a, i slicnih gluposti. Bice 3d animacija, sa dosta muzike i igranja verovatno...lol.

Jel nesto ovako :D Najbolja fora na 1:45.

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AcY090XV284&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AcY090XV284&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
hahah...samo sto je to 50 puta bolje od svega sto Lukas moze da iscedi iz svoje muzare, tj fransize:)

Po meni tek ako napravi seriju komicnu kao Hot Shots ili Loaded Weapon, moze da okaje svoje grehe iz proslosti.

Chuck product placement :D

nx00o6.png

260fsra.png

Ladno sam primetio ISTO, bas pomislih koji je sad ovo proizvodjac laptopa, i ladno izvalim da reklamiraju, ne proizvodjaca samog laptopa, nego OS, cccc...! :d
Pozdrav ,)

Bio V juce nastavak sezone, bice dobro samo da ne prave ovolike pauze vishe.

čak je povalio (drago mi ko da sam ja), V je stvarno odlična serija, Morena je supersexy ali i Mitchelova nije za baciti. Ali LOST 6x11 ih je razbio skroz, Desmond mi je definitivno najbolji lik u celoj seriji, on uvek zapadne u najveće sr*nje, a sve epizode kompletno vezane za njega su mi epic (Constant npr. mi je najbolja epizoda uopšte dosad, čak sam pustio suzu na kraju kad zvrcne Penny posle 8 god. iako je njemu to trajalo par sekundi)

V se definitivno lepo zahuktava, u nedoumici sam da potrazim staru verziju da uporedim jel stvarno bolja kako kazu (zamalo to da uradim i sa BSG), SGU konacno krete sa nekom radnjom inace zamalo da padnem u iskusenje da prestanem da gledam, mada se udaljavaju od sustine serije (sad su vise Star Trek nego Stargate), dok Lost jos ne poceh da gledam a vidim cesto ga pominjete, nema se kad ali ako mislite da bi mi se svidela... ? :trust:
Pozdrav ,)

Što se tiče LOST-a, samo naprijed i navali, nećeš se pokajati.

Pa sad...

to na konto 6te sezone valjda, jer chak i ja koji pokushavam da opravdam sve dogadjaje u seriji - ne vidim smisao.

nalik na matrix reloaded zadnjih 5 minuta i revolutions - neshto GENIJALNO - upropasceno nedostatkom mashte niti racionalizacijom.

malo je tupavo što će u zadnje 4 epizode objasniti sve a u ovih milion dosad nisu skoro ništa.

Što je najgore, vjerovatno ni neće objasniti sve...

ja mislim da hoce, tempo je dobar...kako su poceli seriju tako ce je i zavrsiti
sad je vec mnogo toga krenulo da se povezuje, nema tu jos mnogo da se kaze
iskreno cak i ne ocekujem neki spektakularan kraj, treba samo da se desi:)

A nije vam palo na pamet da će možda da urade neku spin-off seriju ?

Vrh Dno