>
How SGU should have ended!
[YOUTUBE]7fEgtnotCQ4[/YOUTUBE]
:d
Malo si promasio poentu.I ne bas, taj koji je radio ovo je zaboravio da su ovaj Iris napravili ZEMLJANI, ne ancients, kako onda moze postojati na necemu sto Zemljani nisu takli (tj. mi posto su i ancients Zemljani)
Malo si promasio poentu.
S druge strane, ne vidim zasto ne bi mogla da postoji iris. Zar Destiny ne bi trebao da bude najstariji artefakt s kojim su se ljudi dosad sreli ? A iris je jednostavan, i efektan. :d Like bugs on the windshield...
jel moze neko od moderatora samo da makne uzvichnik sa naslova teme, jer tad kad sam ga pravio, bio sam odushevljen aminom moderatora za istu, pa sam ga met'o, ne ochekujuci da ce da dozivi 77 strana ? :d
eventualno da ga imenuje - SF thread , ili SF tema
Udavili ste serijama tread koji bi trebao da se bavi SF-om prvenstveno iz domena IT-a ali i nauke sudeci po nazivu - SF benchmark. Pre serija tu bi trebalo da se nadju i informacije o aktuelnom space programu, razvoju u nauci i tehnologiji ali i drugim granama nauke pa tek na kraju serije...zaboravili ste da je osnovna rec u nazivu treada scinece.... ovako...napravili ste licno malo mesto u kojem delite odusveljenje nekim serijama...ko neke domacice prepricavate ranjenog orla do besvesti...
Tema je sasvim dobra, jer ScienceFiction ne znači priču o aktuelnom svemirskom programu i razvoju u nauci - to bi bio čisti science, bez fiction-a![]()
Kad smo vec kod SF serija, jel to krenuo FlashForward drugi deo prve sezone na AXN-u ili se ja tripujem, jer nije izasao na netu josh ali ovi ga izgleda daju od juce.
Nemas na ovim nasim prostorima dovoljno (zainteresovanih) za nesto takvo... Imas 4-5 foruma koji su posveceni iskljucivo SF-u, i ni na njima nemas neke ozbiljnije diskusije (ako su i imali neke ozbiljnije diskusije, do danas su sve zamrle).Sve je to ok ali ja bih voleo da imam pravi SF tread u kojem necu doci i citati na 76.5 strana da li su likovi iz najnovijeg sgu a super i kako je prica nelogicna...
Jel gledao neko od vas možda Chuck-a, prilično dobra serija sa elementima SciFi-a najviše zbog tog kompjutera u njegovoj glavi, a i Yvonne Strahovski aka Miranda iz MassEffecta je uvek lep prizor
![]()
Nesto slicno (a i bolje) verovatno postoji... naravno, za potrebe serije su 'spakovane' flashy gadgets koje kao takve se ne koriste bas za takve namene.ako neko prati poslednju sezonu 24 - jel oni Drones-i stvarno postoje, i kakav je ono input device koji Arlo koristi kada "vozi" drone-a ?
ja gledam chuck-a redovno - to je zapravo jedina "wanna be serious but its funny" serija koja je ostala ziva - pored Reaper-a i delimichno Eureke (slaba gledanost)
odlichan je chuck, jer je pored nekih zaista naivnih situacija - scenario odlichan. meni je najbolji detalj bio kada se otkrilo da je Chuck-ov cale autor Intersect-a.
ima zaista dobrih scena, puno nerd & IT referenci, fun veliki
@scheilinkin
Priznaj da si samo hteo da baciš pogleda na pravu Mirandu a onda si se zalepio za seriju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari