Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

ljudi, sa ponosom mogu da kazem da imamo jedan biser SF-a na televiziji, a to je Fringe!

serija je vishe nego smilena, fenomenalna, ovo shto smo videli kao uvod u finale je haos. skoro nisam imao filing da jedva chekam sledecu epizodu, josh od kako je ishao Spartacus Blood and sand.

ja sam se npr. mentalno umorio gledajući prvu epizodu, pa dalje nisam ni hteo. možda joj dam drugu šansu

ja sam se npr. mentalno umorio gledajući prvu epizodu, pa dalje nisam ni hteo. možda joj dam drugu šansu

e ista stvar - Fringe je jedna od onih serija koje UZASNO umore prvih par epizoda .. kao naprimer- Farscape, za koji ja smatram da je jedna od najboljih, i najinventivnija SF serija ikada. al zato prvih 5 epizoda - brate .. :(

>

FlashForward nece imati 2. sezonu, Chuck i V dobijaju jos po 13 epizoda.

Za FlashForward jos nije zvanicno potvrdjeno da je otkazan, a licno bih voleo da mu daju jos jednu sansu, posebno sto Lost zavrsava na ABC-u. Opet, ako i bude otkazan, nece biti previse cudno, posto je gledanost uzasno opala - poslednju epizodu je pratilo skoro 3 puta manje ljudi nego prvu.

Uzgred, Heroes je zvanicno otkazan juce. Mozda bude neka miniserija ili film da zaokruze neke stvari, ali pete sezone nece biti.

Ok je rasplet Fringe-a, zapravo dosta stvari ima smisla.
To ne znači da sam nešto pao na teme... i dalje ima užasno mnogo nepotrebnih stvari, ali recimo da je ovo jedna od par serija trenutno gde zapravo iščekujem sledeću epizodu.

Supernatural se inače završio umereno interesantno. Za njega mi je jako krivo što nije uspela da realizuje svoj potencijal do kraja.

pa pazi, to ljudi ne kapiraju kod Supernatural-a:

CW je UBEDLJIVO najmanji network u americi. pritom - daleko popularizovanija istochna obala ni NEMA CW gde da prati, jer ga nema.

pre nekoliko dana me bash ortak pitao - kako ukidaju neke serije, koje imaju toliko i toliko miliona gledalaca, a SN skupi jedva milion - ja sam mu bash objashnjavao, da kada bi CW imao wide USA pokrivenost, da bi po tom proseku bila ubedljivo najgledanija serija u amerikama.

te otuda pricha o budzetu - svi mi koji pratimo, sami znate kako zagolica mashtu, kad recimo zakaraja kaze - u raju imam 8 krila i 4 glave > kako bih voleo da vidim kastiela recimo, u rajskom izdanju, kamoli Lucifera ili majkla. Jednostavno, nema se para za takve efekte, i CGI.

elem - Pelegrino je pokazao da je najbolji cameo/sporedni glumac, jedva chekam da vidim sledeci projekat tog choveka, jer je u lost-u fenomenalan kao Jacob, ovde kao lucifer, zaista ume da doprinese liku. (iako je lost mozda najvece lichno razocharenje koje sam imao prilike da vidim)

shto se Fringe-a tiche - citiram ortaka: ovu epizodu kao da sam gledao visokobudzetni film, X-men okrshaji, sprave i gedzeti koji izgledaju realno, shminka, scenografija, sve na maksimum nivou. Fringe je shto se mene tiche postavio domaci u efektima i vizuelnom, za ostale serije

Poslednja izmena:
Za FlashForward jos nije zvanicno potvrdjeno da je otkazan, a licno bih voleo da mu daju jos jednu sansu, posebno sto Lost zavrsava na ABC-u. Opet, ako i bude otkazan, nece biti previse cudno, posto je gledanost uzasno opala - poslednju epizodu je pratilo skoro 3 puta manje ljudi nego prvu.
ABC-u nije prvi put da sabotira neku seriju koju prikazuje.
Vidim da je vec naveliko krenulo pljuvanje po ABC, pa mozda i revidiraju odluku.

Mada, kako su autori FF uspeli onako odlicnu premisu da toliko razvodne nije mi jasno.

Ne znam da li je postavljano ali evo trailer za novi film JJ Abramsa:

Trailer je tajni isto kao i za Cloverfield, Spielberg je producent, tako da ovo sve moze biti veoma dobro.:)
Meh. Cloverfield, bez Cloverfield-a. :trust:

Poslednja izmena:
Ko kaze? Uopste se ne zna radnja filma, niti ce da se zna sigurno nekih 5-6 meseci. Ovaj teaser samo napucava iscekivanje filma kao sto je i bilo sa Cloverfieldom koji je na kraju ispao odlican. Ipak treba sacekati do sledeceg leta kad ovo izlazi.

^

Plot: Taking place in the late 1970s, a bunch of kids shoot a movie with a Super 8 camera. When they develop the film, they notice that there's an alien creature in the frame.

I meni je Cloverfield u meh kategoriji. Kao i ST11.

E sad sta je tebi meh kategorija je druga stvar, meni npr. Cloverfield je bio osvezavajuca stvar i generalno odlican film. Ovo u vezi ovog je nagadjanje, cak i sam JJ Abrams je rekao da film nema nikakve veze sa Cloverfieldom. Kakav ce biti videcemo, bolje mi je da ne gledam nijedan trailer i da me film odusevi na prvu nego da odgledam 2 teasera, 4 trailera i godinu dana movie stilsa.

>

Splice

[youtube]BE1Nl8cO6Cc[/youtube]

^

Ja ocekujem solidan psihotriler. (Autor filma Cube, veci budzet, dobri glumci, ...).

Jel prati neko jos uvek lost ili ste svi odustali? :D

Odustati od losta? Nikad:)

^^ Mislio sam da sam jedini, iako non stop nalazim gomilu gluposti i nelogicnosti obavezno odgledam svaku epizodu. Sad sam vezao 3 i ova zadnja sa Jacobom i njegovim bezimenim crnim bratom je mogla mnoogo bolje, mada nije ni losa toliko, bar znamo zasto je takav kakav je i kako je dobio "smoke power". Ima jos 3 do kraja valjda stim sto je zadnja dupla.

Istina da ima nelogicnosti, ali mi to ne smeta...bar su likovi (i dalje) zanimljivi i serija drzi paznju...ostaje VELIKI problem sta gledati posle?:p
Ovo u prethodnoj epizodi je vec tipicno, jedno pitanje se "razresi", a pet novih se pojavi...ali opet mi se svidja. Nisu sva objasnjenja "nacrtana" u fazonu "e to je -TO", vec ostavljaju masti na volju (mozda i previse)... Plasim se samo da ne popizdim posle zadnje epizode:D

^Ja sam se zarekao da nikad vise ni jedan serijal necu gledati tj. poceti da gledam, samo da se ovo zavrsi, drzacu se filmova. :)

Konkretno, na osnovu trailer-a, kako i po cemu se razlikuje ovaj "Splice" od (trilogije ali gledajmo samo prvi deo) relativno skorasnjeg "Species" (Natasha Henstridge, mmmm...)? :)
Pozdrav ,)

...ostaje VELIKI problem sta gledati posle?
Koliko sam video, na jasen cemo umesto Heroes imati No Ordinary Family, umesto Lost-a cemo imati The Event, a meni je posebno interesantna Terra Nova, novi projekt Brannon Braga-e (imajuci u vidu njegove prethodne projekte, Threshold i FlashForward, koji su imali odlicne premise, i bili saseceni na prvoj sezoni.... :trust:)

Poslednja izmena:
^^Pod uslovom da ista ispadne od tih serija...Kako je krenulo, sve je nekako sklepano "na brzaka", preveliki zalogaj za budzet, ili vredja inteligenciju, ili je jednostavno- dosadno za pracenje. Od ovih sto gledam trenutno (Fringe, V, SGU), ne znam koja je losija od druge. Capricu sam batalio posle druge epizode.
Bah, ostaje mi I. Strahovski u Chuck-u...:p

Yea:D
Teska limunadica od serije, ali (ona) drzi paznju:p

I. Strahovski u Chuck-u...:p

moj NO1 razlog zašto pratim seriju, pored svega ostalog :D

Kad se završi LOST, a jedva ne čekam, biće stvarno zeznuto. Ali opet serije se sad i završavaju tako da preko leta jedino True Blood. Na jesen će biti zeznuto. Imaćemo drugu sezonu SG:U nastavak Caprice, Smallville :d.
Malo me je u LOST-u iznervirala ona njihova stepmom, kao I made so you cant hurt each other, daj malo razjasni kako si to uradila. a i ono sa crnim dimom, to ustavri nije taj lik već je samo iskoristio to što je njegovo telo upalo u svetlost da se oslobodi. Kad sam počeo da gledam seriju nisam mogao ni da naslutim kako će je smandrljati do kraja. Ako pogledamo sve sezone (a ja sam nedavno krenuo od početka pa mi je sve sveže) ova zadnja je definitivno najgora. Nekako pre je bilo više misterije. Znam da sad ne može biti toliko misteriozno jer se raspetljava, ali opet. Mogli su još dve tri sezone da urade :D

Poslednja izmena:
Mogli su da zavrse u cetiri sezone sve a ne da raspljinjavaju pricu na sve strane. Tako bi serija bila perfektna. Ovako je samo ok, realno jedva cekam kraj price. Meni su, recimo, prve dve sezone bile najbolje i najvece przenje.

Nazad
Vrh Dno