pa pazi, to ljudi ne kapiraju kod Supernatural-a:
CW je UBEDLJIVO najmanji network u americi. pritom - daleko popularizovanija istochna obala ni NEMA CW gde da prati, jer ga nema.
pre nekoliko dana me bash ortak pitao - kako ukidaju neke serije, koje imaju toliko i toliko miliona gledalaca, a SN skupi jedva milion - ja sam mu bash objashnjavao, da kada bi CW imao wide USA pokrivenost, da bi po tom proseku bila ubedljivo najgledanija serija u amerikama.
te otuda pricha o budzetu - svi mi koji pratimo, sami znate kako zagolica mashtu, kad recimo zakaraja kaze - u raju imam 8 krila i 4 glave > kako bih voleo da vidim kastiela recimo, u rajskom izdanju, kamoli Lucifera ili majkla. Jednostavno, nema se para za takve efekte, i CGI.
elem - Pelegrino je pokazao da je najbolji cameo/sporedni glumac, jedva chekam da vidim sledeci projekat tog choveka, jer je u lost-u fenomenalan kao Jacob, ovde kao lucifer, zaista ume da doprinese liku. (iako je lost mozda najvece lichno razocharenje koje sam imao prilike da vidim)
shto se Fringe-a tiche - citiram ortaka: ovu epizodu kao da sam gledao visokobudzetni film, X-men okrshaji, sprave i gedzeti koji izgledaju realno, shminka, scenografija, sve na maksimum nivou. Fringe je shto se mene tiche postavio domaci u efektima i vizuelnom, za ostale serije