Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Koliko vidim na imdb glumci cu pravi, evo i jedne slike iz filma.

Sve je 3D otkada on postaje vanzemaljac. Radili su motion capture sa glumcima. Meni se ovo za sada svidja, videcemo kakva ce pricha biti.

Poslednja izmena:
Lepo pise da su je 60 posto filma CGI a ostalo live action. Ovi plavi kao i ostali deo planete su CGI, cisto da se zna.

E sad, 3D je nesto drugo na sta se odnosi, to se uglavnom odnosi na projekciju filma, kao i snimanje. Kamerun i Legato su razvili posebnu tehnologiju za snimanje filma u 3D-u, a 3D projekcije su danas besplatne u skoro svim 3D bioskopima sveta gde se prikazuje 16 minuta filma, verovatno da se iskupe za ovaj teaser.:)

Hm. Leteca ostrva ???

bscap0001lii.jpg

Poslednja izmena:
Kada ce District 9 da stigne kod nas u bioskope? Da li neko zna?

I sta bi sa Watchmen? Koliko mi se cini taj film uopste nije bio u nasim bioskopima. Da li neko planira da ga ikada prikaze kod nas?

Poslednja izmena:
Bio je Watchmen, ja sam ga gledao pre par meseci u Ster Cinemas.

Jel gledao iko G.I. Đorđa, čujem da je kršina samo takva.(nisam imao net 10-ak dana, ma ko godine da su prošle)

GI Joe je u rangu Spirita, mozda malko gori :S:

Možda treba otvoriti temu "Dečiji CGI filmovi" za transformerse, džiajdžojce i druge filmove o lutkicama za dečake.

District 9. Extra film. Nisam mogao da cekam mesec dana dok stigne kod nas u bioskope.

Inspection - official teaser

Described as a contemporary sci-fi actioner set within the architecture of the mind from "Dark Knight" director Christopher Nolan. Nolan wrote the original screenplay and hopes to shoot the sci-fi action film in the summer for a release during summer 2010.

Directed and written by Christopher Nolan, starring Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Cillian Murphy, Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Ken Watanabe, Tom Hardy, Michael Caine

http://mtsmondo.com/entertainment/movies/text.php?vest=145019

Poslednja izmena:
Gledao District 9 - nisam impresioniran.Samo pokazuje da su ljudi stoka beslovesna,sto sam vec znao....A tek drzava..pu,pu! :)

Film je tu negde,7/10,dao bih mu manje,al valja ponekad biti objektivan..:)

Gledao "Kosaca" opet...:)

Gledao novije - sta znam,Hari Potera? :D

Slabi su nesto SF ove godine..

u 2009 godini,od 15000 filmova (u toku i gotovih),po opstim zanrovima,bilo je svega 429 SF filmova (info sa IMDb-a),i 5000 drama..:zgran:

Poslednja izmena:
Odgledao sam District 9, i smatram da je vilm veliki debilizam sa toliko rupa u prici i *****skih ideja (na stranu aparthejd) da je to neverovatno.
Jeste da su efekti lepi, itd ali bre film treba da ima i neku iole prihvatljivu radnju, a ono je strasno koliko je plitko i glupo.

Odgledah Odiseju 2001 ponovo pre neko vece i resih da slavim Kjubrika za krsnu slavu.:D

:banana:Sveti Clarke i Kubrick, patroni sf fanova.
Ne znam samo kako ces sa popom da izadjes na kraj da se ozvanici :d

Burton strikes again:

9

Mada, ipak mi se cini da je skoro kupio PS3 i zarazio se Little Big Planetom :D

U jaka greska, verovatno je to namerno uradjeno. Veca glupost, za koju mislim da je bas preterivanje je kad talas srusi onaj hram na Tibetu. Da su bar malo razmislili videli bi da kad bi se i sav led na planeti otopio ne bi mogao da podigne nivo mora iznad 150 metara, a kamoli da srusi nesto na 4-5 km nadmorske visine.

Ono nema veze sa globlanim otopljavanjem, prikazana scena bi trebala da docara visinu plimskog talasa u slucaju ekstremne blizine nekog nebeskog tela, u ovom slucaju planete. Ovako nesto slicno se vec desavalo u proslosti, kada je razdaljina meseca bila mnogo manja nego sto je danas.

hteo sam danas,al nisam..:)
meni se cini da ne vredi..:)

Ono nema veze sa globlanim otopljavanjem, prikazana scena bi trebala da docara visinu plimskog talasa u slucaju ekstremne blizine nekog nebeskog tela, u ovom slucaju planete. Ovako nesto slicno se vec desavalo u proslosti, kada je razdaljina meseca bila mnogo manja nego sto je danas.

Dobro bre, sto citirate ovo moje kad sam vec rekao da je to u kontekstu male greske koja se navodi na trivia strani na IMDB-u a ne vide se neke greske nenormalnih proporcija. Nebitno da li je zagrevanje ili gravitacija meseca ili cega vec (nigde nije navedeno sta je u pitanju) koja ne samo da bi uticala na vodu nego na mnogo sta, ja sam hteo samo da ukazem da je to klasicno Emerihovo preterivanje.

odgledao District9 - odlično.
takođe odmah se vidi da je to samo početak priče, pošto su ostavili materijala za nastavak.

jedini film posle Ramba4 koji ima nenormalno dobre efekte ubijanja ljudi. jedino što ovde pokušavaju to da izbegnu dok Rambo uživa u tome.
Očekujem da se alieni vrate i lepo ih sve pobiju, za promenu

Vrh Dno