Sve Singerove volim, i smatram da je čovek trebao biti angažovan mnogo, mnogo više, nego što to zaista jeste. Two thumbs way up.
Jesi li spreman da to ponovis u slucaju Superman Returns-a :trust:
Sve Singerove volim, i smatram da je čovek trebao biti angažovan mnogo, mnogo više, nego što to zaista jeste. Two thumbs way up.
dobri Sci-fi u poslednjih nekoliko godina:
....
Knowing
Jesi li spreman da to ponovis u slucaju Superman Returns-a :trust:
Well, meni se Superman Returns, prvi deo filma, dopao.Drugi deo mi je bio malko čudan, ali dobro. Smatram da ako nekim slučajem ne kloniraju Kristofera Riva, teško da će bili ko drugi biti Supermen. Ipak, mogu da se zakunem, da sam 2x u filmu, od novog glumca, zapravo video lik Riva. :zgran: Ili to ili se moje oči poigravaju samnom.
Anyhow, moglo je to mnogo bolje i čudno je što je film tako flopovao na kraju.
StarTrek XI, prvo i pre svega, nije StarTrek film, znači može da se zove XI, SciFi JJ Abrams Projekat, Bunch of kids and JJ Abrams...
@Villy_Da_Man
Odlično pojašnjen BSG, ali što me zeznu na kraju... Nisam gledao 4tu sezonu i finale.![]()
@Villy_Da_Man
Odlično pojašnjen BSG, ali što me zeznu na kraju... Nisam gledao 4tu sezonu i finale.![]()
SuperStaljin, govori u svoje ime
Tvoje viđenje stvari je ok, ako podležeš stereotipima da su svi ameri neobrazovani, vozači kamiona, sa IQom sobne tempaerature, koji po ceo dan gledaju CNN, a ponekad odu na bejzbol utakmicu.
Ne možemo mi baš da skapiramo superheroje kao ameri ( za koje su namenjeni ).
Mi gledamo to zbog efekata, zbog cool momenata i paljevinskog faktora...
Prosto rečeno, ne treba da govoriš u množini, kada, možda, samo ti imaš takav stav.
Factual errors: In the trailer an aircraft carrier is seen being tossed in a tidal wave. When the craft turns over on the deck you can see USS JOHN F. KENNEDY. The USS JOHN F. KENNEDY has been de-comissioned, also there is no text reading USS JOHN F. KENNEDY on the flight deck.
U jaka greska, verovatno je to namerno uradjeno. Veca glupost, za koju mislim da je bas preterivanje je kad talas srusi onaj hram na Tibetu. Da su bar malo razmislili videli bi da kad bi se i sav led na planeti otopio ne bi mogao da podigne nivo mora iznad 150 metara, a kamoli da srusi nesto na 4-5 km nadmorske visine.
Jeste li culi nesto o ovom filmu:
http://www.imdb.com/title/tt1190080/
Sad ce da nas preplave filmovi na tematiku apokalipsa 2012...
Tvoje viđenje stvari je ok, ako podležeš stereotipima da su svi ameri neobrazovani, vozači kamiona, sa IQom sobne tempaerature, koji po ceo dan gledaju CNN, a ponekad odu na bejzbol utakmicu.
"Prema tome što si napisao mogu da zaključim ili da govoriš u ime svih ljudi na evropskom kontinentu i lokalnim ostrvcima, ili si podvojena ličnost, ili vas zapravo ima nekoliko iza jednog naloga."
"Govorimo o naučnoj fantastici, primarno Holivudskoj filmskoj i serijskoj fantastici. I gde sam ja to tražio bilo kakvu zvaničnu statističku potvrdu?"
:sceptic:Nisam preterano niti religiozan, niti mistik ili sujeveran, ali vrlo je realno da će se nešto desiti tog 21.decembra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari