- Učlanjen(a)
- 17.01.2009
- Poena
- 605
Nisi u pravu. Pod broj jedan, Alien je serijal koji moze imati 99 nastavaka i nikada nece postati dosadan (pod uslovom da su svi nastavci kvaliteta prva dva dela). Drugo, za razliku od Spilberga, Lucasa i Camerona Ridley Scott jos uvek snima dobre filmove.
Mada nece taj Alien skoro, trenutno R.S. snima Robin Huda.
E bas zato kazem da nista ne valja... Snimati milion nastavaka istog filma? Ne razumem u cemu je poenta toga? Izmusti fransizu do kraja, udariti nostalgiju na necije detinjstvo ili jednostavno ne imati ideju za nesto novo? Alien priznajem do treceg dela, ono cetvrto je zalosno i gledati. Uvek postoji neka granica dokle se nesto treba iskoriscavati i posle odustati od toga. A koliko vidim ovde se ceka da prodje neko vreme da ljudi zaborave na nesto i tako ode u nostalgiju pa posle toga opet udariti po toj fransizi... Jadno. Samo me interesuje u narednih 50 godina koliko ce sadasnjih filmova dobiti prequel, sequel ili neki rimejk? Verovatno mnogo, ali ko sam ja da se protivim tome, nek snimaju oni sta hoce, ionako moj glas im nista ne znaci. Uvek ce da ih podrzava publika koja ce da im puni box-office, daje ocene koje ne zasluzuju i ohrabruje da snimaju i dalje.