Apropo opustene atmosfere:iznenadjujuce opustena atmosfera za sf tematiku
Odgledah animirani film Terra i mogu reci da je odlican film. Po meni verovatno i bolji nego sto ce da bude Avatar, a i bolji mi je nego District 9. Da je samo imao veci budzet i reklamu bio bi mnogo veci hit nego ovi isforsirani filmovi, kao i mnogi smaracki Pixar filmovi.
Ajde cisto da dopunim prethodno pitanje, da li mozda znate i neki dobar space travel film u anime fazonu. Dok sam bio klinac znam da je bilo nesto na televiziji, e sad ime filma i da li je valjao se ne secam, mada mi je tada bilo zanimljivo da gledam iako nisam razumeo ni reci.![]()
Inace, odgedao sam Firefly, trenutno sam na Space: Above and Beyond. Nego, da li je za Firefly bilo u planu vise sezona pa je serija otkazana ili nesto drugo, posto prica deluje kao da je planirano da se serija nastavi na mnogo vise epizoda.
Da nije Gall Force?
Pa sad odgledaj film Serenity, pošto je to 'kao' zaključak priče.
Odgledah Firefly i na kraju kao slag na torti Serenity - sjajno.
SF kakav je nekad bio![]()
ja čekam neki 1080p od 12-13 giga-
nego kad će star trek u hd? eno ga dvd-rip već neko vreme
Odgledah Firefly i na kraju kao slag na torti Serenity - sjajno.
SF kakav je nekad bio![]()
Zapravo je i prva sezona trebalo da traje duže, ali je otkazana pre nego što je i snimljeno sve što je planirano.Jup! I onda te prosto srce boli sto su otkazali II sezonu!![]()
Jup! I onda te prosto srce boli sto su otkazali II sezonu!![]()
A ja se nadam da ce tehnoloski razvoj uskoro omoguciti SF fan-ovima da sami prave svoje filmove... ,)sad će još malo Sci Fi channel kod nas nadam se da će biti dobre naučne fantastike.
Pa u stvari...ne. Cak mi je vrlo drago da nisu napravili 2,3,4,5... sezonu.
Stvar je u tome sto se Hollywood (a u njega ubrajam i SyFy, ABC, etc) uopste ne trudi da napravi nesto interesantno; cak bi se moglo reci da se "trude" da ono sto prave bude sto je moguce vise zaglupljujuce... Nije tu uopste rec o kolicini para ulozenoj u neki film. Npr 'The Man From Earth' sam gledao vec nekoliko puta i svaki put mi je bio interesantan; kod Star Trek-a sam poceo da zevam vec posle 15 min i ne bih imao zivaca da ga gledam drugi put. Ili sta su uradili sa 'Defying Gravity': u prvorazredne kulise i CGI efekte su zapakovali sapunicu... :wall:
To se nece promeniti sve dok se ne pojavi konkurencija koja ce da se potrudi da SF bude zaista SF.
Koliko smo hiljada filmova videli gde je SF samo ukras na običnom, prosečnom akcionom filmu, ili SF ukras na sapunici, ili dečija fantazija, samo sa alienima i svemirskim brodovima 'mesto gusarskih brodova ili kauboja.
Na Amazonu ima preorder za sredinu novembra tako mislim da nece skoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari