Šta je novo?

SBB WebStar cable modem monitor (WSModemStat) programcic :)

Eh davno to beše ljudi. Ovaj mali projekat je postojao dok sam bio student i nezaposlen. U medjuvremenu je laptop na kom je bio source programčeta rikno sa sve hardom. U medjuvremenu sam stigao i da se oženim i evo očekujem i prinovu tako da se više ne bavim ovim stvarima (ne zato što ne volim nego zato što nemam više toliko slobodnog vremena).

Možda je shamanNS i dalje u toku sa svime ovim? Možda se javi ovde ;)

U svakom slučaju pozdrav svima i jako mi je žao što nisam stigao da ovo završim do kraja :(

A bio je kul tip .... i onda se oženio ....

Ma nema frke, nešto sam proveravao moj modem, pa naleteo na temu ....

ima li neko ovaj program sto gasi LED diode na webstar-u ?

Uh gde nadje ovu temu od pre 4 i kusur godina. Skroz sam zaboravio da sam se sa ovim igrao nekada. Mislim da .bat skripte i dalje postoje samo je link promenjen. Nije vise sbb.co.yu vec je sbb.rs. Probaj da skines za ovog linka: http://delerium.users.sbb.rs/sbbchangeip/webstarLEDswitcher.zip

Uputstvo za upotrebu imas kada raspakujes zip arhivu u fajlu koji se zove !readme.txt. Nisam probao da li skripte i dalje rade, nisam pri kompu trenutno ovo kucam sa mobilnog ;)

Da li taj program sluzi jos necemu osim gasenju lampica na modemu? I koje su prednosti gasenja tih lampica?

a modem stat ,taj link vishe nema ? a sigurno je zgodan kad je modem zakljucan

prednost je da ti ne smeta nocu..

Hvala :)
Na to ne bih ni pomislio. Komp za to je u drugoj sobi. Jedino mi je palo na pamet ako hoces da sprecis rodbinu da ti kradu protok i/ili im udaris "hladan tus" za facebook, ili kako ga popularno zovu "internet".

posle izvesnog vremena lampice pocnu opet da trepere,da li to ima veze zato sto je modem zakljucan,tj parametri vezani za signal ?

AKd ste već oživeli zaoravljenu temu može li neko pojašnjenje da li program koj ije naveden može d aočita i podatke koji korisniku nisu vidljivi tipa čvorište i slično

Nazad
Vrh Dno