Što više pišeš ovde o tome duže će da radi? 😂😂
Bilo bi lepo da i nas podučiš kako da gledamo iris tv preko nekog drugog interneta, a da nije mts.Ovo što si napisao za Telekom je totalno netačno. Neću raspravljati dalje, koristim.
I jos jedno pitanje,ako vec prelazim koji je najbolji stb uredjaj u mts?
u pitanju je fiber-to-building, stoga rekoh FTB. mada, da sam hteo 1000mbps mozda bi i stvarno bio fiber-to-home, jer jesmo u jednom od giga gradova.Sto govori da je do DOCSIS-a, optika je mnogo bolja. Supernova iako je Telekomova sada, to je nekadasnji kablovski sistem. Tih 5ms je OK, prihvatljivo. Nisam znao da SBB ima FTTH. Ili to posebno razvlace samo za giga korisnike?
Ja sam za prošle nedelje bio u tazbini, gde imaju MTS (Iris) i prvi put sam bio u prilici da uživo probam i testiram kako to radi.
Ukratko, bili ste u pravu, ono je miljama iza SBB i EON (koji isto nije sjajan) po pitanju funkcionalnosti, tromo, sporo, nepregledno, bagovito...
Kvalitet interneta nisam mogao da testiram jer je to selo, nemaju optiku, imaju nekih stabilnih 40Mb/s...
Ako te baš zanima ja plaćam dinar, a oni oko 4000 sa fiksnim i moblnim telefonom.Zavisi kome šta treba. Koliko ti plaćaš a koliko oni? Oni imaju veći upload nego tiKoristio sama jedno i drugo.... Ja imam optiku MST, internet kida i mnogo je bolji od koaksijale preko SBB... nema sporo, nema bagovito... ali jeste TV aplikacija nepregledna, jer IRIS može da se sredi... i ne znam što ga ne sređuju... Da srede IRIS TV aplikacuju da bude pregledna... pokidali bi SBB u svim segmentima.
Zavisi kada su uveli to, mozda jos uvek imaju stari uredjaj, pa je zato spor. Drug je isto na selu, isto imaju samo ADSL, on i dalje ima onaj beli daljinski, to je 3-4 generacije iza. Mnogo sporije menja kanale od trenutnih ili prosle generacije STB-ova koje imam prilike da koristim.Ja sam za prošle nedelje bio u tazbini, gde imaju MTS (Iris) i prvi put sam bio u prilici da uživo probam i testiram kako to radi.
Ukratko, bili ste u pravu, ono je miljama iza SBB i EON (koji isto nije sjajan) po pitanju funkcionalnosti, tromo, sporo, nepregledno, bagovito...
Kvalitet interneta nisam mogao da testiram jer je to selo, nemaju optiku, imaju nekih stabilnih 40Mb/s...
Sto govori da je do DOCSIS-a, optika je mnogo bolja. Supernova iako je Telekomova sada, to je nekadasnji kablovski sistem. Tih 5ms je OK, prihvatljivo. Nisam znao da SBB ima FTTH. Ili to posebno razvlace samo za giga korisnike?
Stvar je, sa pravne strane, poprilično jasna, što je potvrdio i ratel. Sa druge strane to znači da nijedan operater ne sme nijedan program da izbaci nikada.Нисам сигуран постоји ли боља тема...
![]()
Ukidanje kanala - pravo na raskid! - Efektiva
RATEL je, na osnovu brojnih pritužbi potrošača, utvrdio da je netačna MTS-ova tvrdnja da potrošači-pretplatnici moraju da plate naknadu za raskid ugovora (tj naknadu štete), iako im je on kao operator telekomunikacionih usluga bitno promenio sadržaje paketa (a konkretno kanale koji su deo tog...efektiva.rs
Zato što operateri plaćaju kanalima da bi ih emitovali. Ako je dobit operatera od tog kanala manja nego što plaćaju za njega naravno da će ga ukinuti.У ери оптике зашто би избацивао било који канал? Ако није гледан већа је шанса да је бесплатан или чак да плаћа оператору емитовање.
Posmatraj to u svetlu contenta. Content je roba koju prodaju ti kanali, a operaterima je bitno da imaju sto vise contenta da ponude, te kupuju taj content ili ga sami proizvode.У ери оптике зашто би избацивао било који канал? Ако није гледан већа је шанса да је бесплатан или чак да плаћа оператору емитовање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari