Da imaju mali milion mana - imaju. Da ne postuju stare korisnike - ne postuju. Da imaju nakaradnu varijantu sa uredjajima koje daju korisnicima - i to je tacno (samo navesti "D3 risiveri"...). Da su najskuplji i da bi za te pare trebalo da daju vise - i to je tacno. I jos mnogo kojecega bi moglo da se navede i sve bi to bilo tacno.
I zašto te onda čudi sto je "u trendu" pljuvanje SBB-a?? Te stavke koje si nabrojao su i više nego dovoljne da se pljuje po njihovoj retardiranoj politici poslovanja. Mene ne interesuje što neko tamo ko se ne razume pljuje po SBB-u, jer repriziraju emisije za šta SBB i nije nadležan. To nisu činjenice ali ovo što si ti napisao iznad jesu činjenice. Zašto bih ja ili bilo ko drugi svaki dan pisao na forumu ako mi internet/d3 radi ok? Ja ako sam zadovoljan sa uslugom, rado ću preporučiti nekome istu, nema potrebe da se piše kako je nešto super samo zato što je provajder tebi omogućio ono što ti pripada ugovorom. Interesantno kako nisi pomenuo politiku pod kojom je SBB uveo istu ovu UniFi uslugu o kojoj diskutujemo, a to je svima dobro poznato kako su preko noći počeli da niču UniFi SSID-ovi na sve strane...
Pa meni su iz SBB-a radnici koji su izašli na teren rekli da kupim 20 metara UTP kabla i da ga vučem sa laptopom po stanu, jer eto živim u takvom okruženju gde su wifi kanali užasno zagušeni. Pri tome su mi pokušali podvaliti priču da ja na EPC3925 nema šanse da izvučem 30Mbps koliko je paket i imao download brzinu, jer uređaj ne može toliko da podnese. Ajde da je rekao 300 ili 100 Mbps ali 30? eeej? Svako ko se razume u mreže zna da deklarisane teoretske brzine teško da se mogu postići u praksi ali ovi ga baš preteraše...
Naravno, nisu mi hteli dati dual-band uređaj bez nadoknade i nisu mi hteli dati EPC3208 modem dok nisam zapretio raskidom ugovora, jer sam ja hteo da kupim sebi dual-band ruter.
Da li je to odlika jednog dobrog kablovskog provajdera?
Šta je to tako dobro uradio SBB u poslednjih godinu - dve za korisnike?
Da nije možda ovo:
a) ubacili slave d3 uređaje u ponudu, a master stavili kao doplatu za "premium" uređaj (jer eto pare se moraju ubrati)?
b) zatvorili 2 porta na HG uređajima?
c) uveli unifi na slabašne uređaje degradirajući performanse istih, pri tome bez blagovremenog obaveštenja za korisnike dok se nije podigla prašina?
d) podigli cene redovnog održavanja bez ikakvog razloga?
e) ...i dalje ne poštuju stare korisnike?
f) to što neće da omoguće korisnicima klasičan EPC 3208 modem bez pretnji za raskid ugovora i sl.?
g) to što neće da daju master d3 uređaj korisnicima koji imaju klasičan modem da bi imali catch-up i vod usluge koje redovno plaćaju, definisano ugovorom?
h) to što ne mogu da naprave krštenu desktop aplikaciju za d3go, već koriste plugine čija podrška u vodećim pretraživačima ističe (na nekima već i istekla)?
i) izbacivanje određenog broja kanala iz ponude, iako nije bilo realne opravdanosti za pojedine?
j) često skremblovanje sadržaja kanala, pa onda posle pišu kako neko ima ekskluzivna prava, bla bla, a mi i dalje plaćamo tu uslugu?
k) pojedini popularni kanali i dalje bez titlova? Na sva zvona razglase da su ubacili neki kanal (čitaj zamenili sa drugim kanalom), a taj kanal nema prevod. Šta to nekome znači ko ne razume engleski?
l) opcija 72h unazad i dalje nije proširena ostale kanale (i hd), mali broj kanala i dalje samo podržava tu uslugu
m) ...?
Rekao bih da je možda jedini dobar potez bio uvođenje Unifon aplikacije, mada ne mogu da tvrdim ništa jer nisam korisnik njihove telefonije.
Vezano za razgovor:
Ja sam apsolutno na strani čoveka ako je problem rešio tako što je otkazao UniFi uslugu. To što SBB servira slabašne uređaje koji u suštini i nisu predviđeni za multiple SSID i dođe do degradacije performansi, je njihov problem i opet pitanje njihove retardirane politike poslovanja.
To što si naveo kao primer za sijalicu u frižderu ne pije vode u ovom slučaju, realna analogija događaja kako si ti predstavio SBB u svojim odgovorima bi bila ovakva:
- Korisnik: Pokvario mi se auto, ne mogu da ga upalim
* uzećemo za primer da je auto ovde od SBB proizvođača*
- Sceka: Kako ti znaš da ti se pokvario auto i da je to uopšte do auta??
- Korisnik: Pa eto kako znam, stavio sam novi anlaser i auto pali sada ok, nemam problema više...
- Sceka: Ma nemoguće, ja imam isti takav auto i radi sve ok, to je nešto do tebe...nemaš pojma kako upaliti auto
...
Ono što je očigledno jeste da čoveka nisi ni posavetovao (ako već hoćeš da pišeš nešto na forumu) da restartuje uređaj, niti ga pitao da li je možda ažurirao drajvere za mrežnu karticu ili da pokuša sa novijim drajverima ili da li je možda bilo neko ažuriranje sistema ili instaliranje neke aplikacije nakon koje bi mogao imati opisani problem bez obzira kako i šta taj korisnik tvrdio...jok, ti si odmah skočio za vrat i tvrdio da to sigurno nije do UniFi-ja. Da ne dužim ovaj odgovor, kao što vidiš svima je jasno da bez obzira šta neko da napiše ti ćeš uvek tvrditi suprotno i kriviti korisnika, a retko kada SBB.
Da me ne shvatiš pogrešno, nemam nameru da se raspravljam sa tobom ali ti pristup nije dobar.