masamunea
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.09.2006
- Poena
- 515
I kod mene problem.Trazi sifru.Kad je ukucam,i dalje nece.
+1, u nedelju sam pokušao par puta na više lokacija i jednostavno neće da se konektuje.
I kod mene problem.Trazi sifru.Kad je ukucam,i dalje nece.
Da, hvala. Nemam sbb, ali bih kod sestre napravio nalog.Da. Kreiras nalog na moj sbb portalu. Korisnicko ime i sifru koju si uneo prilikom registracije, koristis i za povezivanje na UniFi. Ako si na ovo uopste mislio.
.
Da, upravo tako. Mozes povezati do 5 uredjaja.Da, hvala. Nemam sbb, ali bih kod sestre napravio nalog.
Ista šifra je za više uređaja?
Jeste menjali podešavanja konekcije?+1, u nedelju sam pokušao par puta na više lokacija i jednostavno neće da se konektuje.
Što se ti tiče podešavanja konekcije za Unifi, Phase 2 authentication podesi na MSCHAPV2, EAP method podesi na PEAP, u polje identity upiši e-mail adresu za pristup SBB-ovom portalu, u polje password upiši lozinku za SBB-ov portal i to je to.
- Nigde ne uspevam da nadjem. Kako dokupiti dodatni broj GB za UniFi ?
U principu je tebi to potpuno nebitan podatak jer ne utice na tvoj paket tako da je tebi svejedno da li je protok/potrosnja veliki/a ili mali/a.pa to. ako vec ne mogu da kontrolisem ko se preko mog rutera povezuje na internet, da li mogu bar da znam koliko je gigabajta proslo kroz njega?
Kako je tebi ogranicen protok od 5GB tako je i svima (pojedinacno) koji se nakace. I opet ponavljam, nebitno je koliko se njih nakaci jer to ne utice na tvoj nalog/ugovor/paket.po meni je malo bezveze da se sa jedne strane ogranicava protok na 5gigabajta za korisnika dok u isto vreme, preko njegovog rutera, ako je na nekoj "dobroj" lokaciji mogu da prodju stotine.
Takvu informaciju neces dobiti ni od SBB-a. [emoji6]znači niko ne zna? ok.
Jesi probao preko MojSBB portala? Cini mi se da sam tamo video.Da, upravo tako. Mozes povezati do 5 uredjaja.
- Nigde ne uspevam da nadjem. Kako dokupiti dodatni broj GB za UniFi ?
Jesam, ali nemam tu opciju. Valjda je razlog sto i dalje koristim stari sbb-ov modem. Nemam ni opciju da onemogucim unifi, ali mi svakako daju 5 GB mesecno. [emoji3]Jesi probao preko MojSBB portala? Cini mi se da sam tamo video.
Ubija nama ostalima nas WiFi, pravi preveliko zagusenje. Nemam SjBB, meni je duplo skuplji od Telekoma VDSLa za 3x manje (100/2 mene sada izadje 1500 zajedno sa fixnim, kod SBBa je 2600 najjeftiniji 30/2 valjda)Nemoj pogresno da shvatis jer je samo i tacno ono sto pitam, bez ikakvih drugih varijanti tumacenja! - Voleo bih da razumem sto ti smeta, sta i da li te bilo na koji nacin ostecuje to sto se povecao broj UniFi SSID-ova? Mislim, da li tebe licno, tvoj nalog i paket nesto ugrozava? Da li ti je smanjena brzina...? Stvarno ne razumem.
@joojant200 - Zasto bi cackao hardveski kad si odjavio uslugu?
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari