Auuu ubili su IPTV a nije cak ni krenuo.
Za Dzzz, a ovi planiraju da zarade na IPTV-u.
Preko sajta sam promenio sa 768/384 na 3072/384, da li zna neko kada ce zaziveti novi paket? Inace sam na postpaidu
Pa naravno da sam resetovao al' nije u tome problem, imaju oni neki period do kada aktiviraju nove pakete pa me zanima koliko ce da traje. Na SBB podrsci su mi rekli tek prvog u mesecuResetuj modem![]()
Pa naravno da sam resetovao al' nije u tome problem, imaju oni neki period do kada aktiviraju nove pakete pa me zanima koliko ce da traje. Na SBB podrsci su mi rekli tek prvog u mesecu![]()
Ne znam, zato i pitam, nisam nikad menjao paket. Mada su mi u call centru rekli to posle 1. a da me nisu ni pitali nistaPa ja sam pre oko sat-dva promenio paket i posle reseta modema sve je bilo po novomSad videh da si ti na postpaidu pa je to mozda problem?
Preko sajta sam promenio sa 768/384 na 3072/384, da li zna neko kada ce zaziveti novi paket? Inace sam na postpaidu
A gde se to menja preko sajta za nas neupucene?
A sve mi se vise cini da je bilo bolje da ostanem na prepaidu. Razuni mi stizu neredovno tako da ako ne zelim da me iskljuce opet se svodi na uplatnice ili cimanje po njihovom jedinom uplatnom mestu u NS. A sada jos moram da ceka 3 nedelje na promenu paketa, pa jos ako ne budem zadovoljan jos mesec dana...:wall: Ja i dalje ne mogu da verujem da u Srbiji moze da se uzme veza od 3072kbit a da nije neka prevara. Jeste da je odnos DL:UL 8:1 ali opet...Svi koji su na postpaidu a trazili su promenu paketa novi ce dobiti 01.10.2008.
Beshe i IKOM kablovska ima net, posto imam tu kablovsku tv (nudili su mi jos davno net, ali nisam hteo posto imam adsl)?
Zanima me hoce li mozda i oni da dignu brzine?
Znam kakva im je kablovska i sama usluga (shnjj), ali eto pitam, mozda ima neko informaciju o njima. Da li neko mozda ima kod njih net i da li je zadovoljan i kakve su cene?
Ulogujes se na http://home.sbb.co.yu/ pa ces u vrhu strane videti meni "Promena servisa"
a odakle mi user i pass ? :wall: Mislim, sbb modem ukljucis u racunar i to radi...
Svaka im cast na toj opciji.To se trazilo odavno .
A sve mi se vise cini da je bilo bolje da ostanem na prepaidu. Razuni mi stizu neredovno tako da ako ne zelim da me iskljuce opet se svodi na uplatnice ili cimanje po njihovom jedinom uplatnom mestu u NS. A sada jos moram da ceka 3 nedelje na promenu paketa, pa jos ako ne budem zadovoljan jos mesec dana...:wall: Ja i dalje ne mogu da verujem da u Srbiji moze da se uzme veza od 3072kbit a da nije neka prevara. Jeste da je odnos DL:UL 8:1 ali opet...
Svaka im cast na toj opciji.To se trazilo odavno .ps. ups....nisam bio upucen da to postoji![]()
Ne znam da li ste primetili, ali Prepaid paketi sada zvanicno imaju brzinu 5 mbit/s download (1 mbit/s upload), tj. 10 mbit/s download (2 mbit/s upload)...
E sada, uplatio sam danas Prepaid (obican paket, ne turbo) samo da probam, i u podesavanjima modema (192.168.100.1) mi pise: 7 mbit/s download, 2 mbit/s uploadVeoma lepo, jedino sto su praksi nesto slabiji rezultati. Evo rezultata:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari