Ja i dalje ne mogu da verujem da su odlucili da povecaju brzine i za aktivne pakete, a ne samo za sledeci koji uplatiteProsli put kada je bilo povecanje im nije padalo na pamet da to urade.
Sto ne rekose ranije ako su korektni? Ovako ispade da sam platio (pre neki dan) 2048kbit, a dovoljno mi je 1024. Ko zna sta se sprema iz telekoma. SBB je stari "dobri" prevarant pozurili da ugrabe malo korisnika verovatno.
Ali dobro je sto se polako priblizavamo brzinama inerneta koji imaju na Kosovu.
Nema to veze sa vremenom na modemu vec bivsi surf paketi nemaju cenovnog ekvivalenta u sadasnjim flathome paketima tako da ne mogu da koriguju tako sam ja zakljucio jer i drugu koji ima ex surf 768 nije doslo do promene, dok je drugom drugu 256/128 povecan jos pre 30 minuta na 384/196 jer
cena bivseg 256/128 = cena 384 / 196 sadanjeg
dok vecina surf paketa nema cenovnog ekvivalenta u sadasnjim flathome paketima tako da ne znaju na sta da koriguju
Ja i dalje ne mogu da verujem da su odlucili da povecaju brzine i za aktivne pakete, a ne samo za sledeci koji uplatiteProsli put kada je bilo povecanje im nije padalo na pamet da to urade.
Ako na ADSl-u ne povecaju sa 512 na 1024 odo' ja na SBB.
Jadni mi koi ne mozemo na sbb da se prebacimo
Glupi vektor![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari