Steta sto lokal nije povecan. Nadam se da im je to skriveni adut za kasnije.
bas steta sto nemam pristup kablovskoj,ovo su odlicne cene jos kad bi telekom digao net na nesto ovako pa gde bi bio kraj![]()
Sjajno!
SBB 3 mbit/s + NEWS = download od preko 900 GB mesecno![]()
Posto skidam samo iz lokala da bi mi spoljni net bio slobodan za vaznije stvari od downloda(za mene) necu moci da uzmem 2048/256 a voleo bi hehe, nego 512 i lokal 768, ali super konacno malo ubrzanje , po starim cenam pozdravljam
![]()
KO da moraju torrenti
ima news rapidshare i slicni jeste da nema na njima neke stvari koje ima na torrentima ali malo ovo malo ono
Upravo sam prebacio na 3 mbita sa bivseg 512k sa lokalom 1mbit. Sto je najgore imao sam 4 dana do isteka ovog paketa, a kada sam promenio servis ponudili su mi 4 dana 3 mbita iako je ovaj skuplji za par stotina din
PS. Nastavio seed na lokalnom EUC-u sa 384k internet upload umesto 512k kolko sam imao u odvojenom saobracauju ranije![]()
U vezi nepromenjene brzine lokala ko moze da kaze da nije bilo dogovora izmedju telekoma i sbb-a gde je telekom rekao, u redu, duplirajte brzine u ovim surf paketima za istu cenu ali ne smete da povecavate brzine u lokalu znajuci da je upravo taj lokal bio jedna od velikih prednosti kablovskog u odnosu na adsl.
Posto sbb i dalje kupuje net od telekoma i zavisni su od njih nisu ovo sigurno mogli na svoju ruku da izvedu bez nekakvog dogovora sa njima.
istina je da SBB kupuje net od TK-a, ali apsolutno ne mora ni sa kim da se dogovara koliko ce odvrnuti/zavrnuti slavinu. mogu da rade sta hoce - ako im se isplati. sada cekamo da vidimo koliko ce TK ubrzati ADSL...
A zasto sam se ja zamislio da nekadasnji Flat Surf paketi, a sadasnji Flathome paketi imaju ogranicenje i da ne mogu da koriste p2p programe? Mozda je tako bilo u pocetku kada su ga napravili, ne znam.
Zar nije logicnije uzeti 1024 kbit/s (1390 din/mesecno) i ograniciti news/rapidshare na 512 kbit/s, a ostalih 512 kbit/s koristiti za surf, nego uzeti 384 kbit/s ka Internetu + 512 kbit/s u lokalu? A ako pogledamo vece brzine, mnooooooogo je isplativije ne uzimati lokal... (npr 1024 Internet + 1024 lokal je 3450 dinara mesecno, a 2048 kbit/s je samo 2090 dinara mesecno)?
360kb/s vučem sa news-a.
Koliko juče ovo je bio sf.
Filmić od 700mb skinut dok sam popio kaficu ~25min
Inače ponovo su otvorili konverziju paketa,pri promeni od 768/384 u 3mb/384 izgubio samo dva dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari