Šta je novo?

SBB Mix u Nishu

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
845
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 1600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li neko zna kada ce SBB omoguciti Mix pakete u Nishu?

Niko ne zna? Ehhh... :(

MIX je omogucen u svega nekoliko gradova. Do Krusevca se stiglo sa optikom, mada juzno od BG niko nema D3 samo brzi net a oba su potrebna za MIX. SBB za sada cuti a IPTV moze na 2 tv.....

Meni su rekli pre mesec ipo da ce na prolece biti omogucen MIX ali... Koliko je u sve to upucena cura koja se javlja na telegon? :)

Ako je preduslov SBB Mix paketa uvodjenje D3 onda toga , u Nišu, u ovoj godini neće biti .

Pre sest meseci rekli su na prolece sto kod nas znaci oko nove godine.
Inace, mislim da bi cak i nasa banana drzava trebalo da intervenise zbog razlike u brzini net-a u BG-u i Vojvodini u odnosu na Nis i jos neke gradove. Neprihvatljivo je da za isti novac korisnik u Nisu ima 1,5Mbs a u BG-u 4Mbs.
Ako nemaju svoju optiku neka zakupe od telekoma jaci link...

Imaju optiku do Krusevca, povezuju se sa Nisom ali i dalje juzno od BG nema D3. Oni koriste optiku od Telekoma ali naravno nece da gube novac pa su paketi kao ranije. Kad nemaju konkurenciju moze im se.

Ostaje nam samo da se nadamo da će doći i do nas početkom 2011 :)

Ako lažu kao što su svojevremeno lagali za uvođenje kablovskog interneta teško.

Sa ovim kao da se stalo sa radovima Eto VA je na samo 93km od bg-a i nama je receno da ce biti na prolece, koje je odavno vec proslo! Ni ovde ne znaju i samo slezu rameni.

Sa ovim kao da se stalo sa radovima Eto VA je na samo 93km od bg-a i nama je receno da ce biti na prolece, koje je odavno vec proslo! Ni ovde ne znaju i samo slezu rameni.

Ja pak imam potpuno drukciji info sto se Valjeva tice, receno mi je da uopste nemaju bas nikakvu potrebu za vecim bandwidth-om u Valjevu te da same varijante Mix paketa kao i vecih brzina neta nece biti u skorijoj buducnosti, bar ako je verovati direktoru.;)

Ja pak imam potpuno drukciji info sto se Valjeva tice, receno mi je da uopste nemaju bas nikakvu potrebu za vecim bandwidth-om u Valjevu te da same varijante Mix paketa kao i vecih brzina neta nece biti u skorijoj buducnosti, bar ako je verovati direktoru.;)

Meni je ovo receno jos u oktobru prosle godine. Za ovu ne znam :)

Vidim ja da mi u Nišu možemo samo da sanjamo neku 2015 godinu :)

Pre nedelju dana sam pitao tetku na salteru kada mozemo da ocekujemo povecanje brzine, da bi mi nervoznim tonom odgovorila "bice kad bude". Doslo mi je da preskocim onaj pult i da joj...

Ehhh... Znam... :(

Ides na drugi sprat Zone 2 za informacije. Prvi sprat i salter su samo za racune.

Ides na drugi sprat Zone 2 za informacije. Prvi sprat i salter su samo za racune.

Znam, nego me mrzelo, pa ajde da pitam nju, mozda zena zna. Ako nista drugo, trebala je da me uputi gore.

Gore bi dobio potpuno drugačiji odgovor.:d
Idem ja sledeće nedelje, pa ću malo da bocnem.:)

Sad tek vidim koliko sam srećan što ne idem više u SBB.

da li neko moze da mi objasni zashto nemamo vishe Arenu sport 1 nego imamo neki Golf klub kanal???????!?!?!??!!?!??!?!?!?!?!!!?!??!?!

Receno je u nekom drugom topicu da od 1 septembra nema vise Arene na SBBu.

Nema ga uopshte vishe ili postoji kao dodatni paket?

EDIT: Upravo sam video da nema ni kao dodatni paket... IPTV je X puta bolji... A moram da koristim sbb zbog neta... :(

Poslednja izmena:
Bio danas do SBB, nemaju predstavu za MIX. Mozda do kraja godine.... kao da kazu idite....

Yellow Pinky je pre par nedelja rekao da SBB ne planira u sledećih godinu dana MIX u Nišu. Mislim da ima dobar izvor.

e pa sad pinky neka nam kaze a kad planiraju?stalno sepricakad nece,sto neko ne kaze kad hoce?

Zato što niko ne zna kada će biti. Kako sam čuo, niški SBB dobija obaveštenja godinu dana unapred o puštanju u rad novih usuluga. Obaveštenje za MIX još uvek nije stiglo, koliko znam. Ti saberi 2+2, pa vidi.

Nazad
Vrh Dno