Šta je novo?

SBB Mix u Nishu

Niš 1.decembra dobija D3, a onda me ti vodiš na kolače i lepo da se izvineš što mi nisi verovao, može? :type:

Čim mi vratite razliku u novcima koje sam dao za usluge neta i kablovske TV, a dobio goru uslugu od korisnika u Beogradu i Vojvodini.
Dobićeš i duplu limunadu ;).

Jes, Srbin ce ti plati nesto... hahahah..... to da moze da se prodje bespatno bilo bi dobro :)

SBB korisnički servis 2 je napisao(la):
Veće brzine interneta, digitalna televizija sa naprednim HD i DVR servisima, kao i SBB Mix biće dostupni do kraja godine u Mladenovcu, Kragujevcu, Čačku, Trsteniku, Vrnjačkoj Banji, Kraljevu, Kruševcu i Nišu.

Nakon dosta čekanja i najava, naša kompanija samostalno je izgradila potrebnu infrastrukturu kako bi, osim korisnicima u Beogradu i Vojvodini, napredne servise omogućila i korisnicima u centralnoj i južnoj Srbiji. O tačnim datumima pokretanja ovih servisa bićete blagovremeno obavešteni.

Hvala na poverenju.

Od sledece nedelje u VA startuju brzi paketi! Konacno...

Konacno!
Od 1. oktobra, brzine internet paketa biće izjednačene u svih 28 gradova u kojima SBB pruža svoje usluge, tako da će na raspolaganju biti najbrži i najkvalitetniji kablovski internet brzina do 16Mb/s. Svi korisnici u Centralnoj i Južnoj Srbiji, kako postojeći, tako i novi, dobiće time više nego duplo brži internet, po nepromenjenim cenama.

Pored toga, korisnici u Nišu, Kragujevcu, Kikindi i Somboru dobiće mogućnost korišćenja Turbo paketa od čak 30 i 60 Mb/s, koji su do sada bili dostupni samo u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.
http://www.sbb.rs/Vesti/1656/NOVE+BRZINE+U+CENTRALNOJ+I+JUZNOJ+SRBIJI.shtml

Još da za iste pare stigne i D3. Treba zahvaliti telekomu, jer da nije bilo njihove ponude, korisnici kablovskog neta ne bi dobili te brzine do proleća :D Što se mene tiče, zakasnili su. I pored toga korisnici u BG-u za iste pare imaju digitalnu TV.

to ubrzanje mi nishta ne znachi ako ne sklopim ugovor...
Prepaid ostaje na istim brzinama, postpaid dobija manje ubrzanje uploada a jedino potpisivanjem ugovora se dobija ubrzanje dl/ul...

Da li na postpaidu moze da se menja paket svakog meseca?

Moze ,ali samo na veci paket.Npr. kao ja ,potpises na 4 mb ,sledeci mesec mozes ici na 8 ,16 mb, pa se treci mesec mozes vratiti na 4.Ako odmah potpises 16 mb,on ti ostaje cele godine.

a uz vezivanje na 12 meseci? tada ne moze da se menja paket po tom principu?

Izvini, a na Telekomu se potpisujes ugovor na min 12 meseci? U stvari, za 4Mbit potpisujes ugovor na 24 meseci.

Da.Ali neznam da li i kod njih imas pravo promene paketa,ili ti 4mb ,ostaju dve godine,moras da se raspitas.

Poslednja izmena:
Ni telekom ni SBB nemaju sjajne uslove. Meni je SBB odgovarao jer sam mogao da pravim pauze između uplaćivanja, ali me je njihova bezobrazna politika prema nišlijama odvojila od njih na neko vreme. Kako telekom ima trenutno bolju ponudu za TV i net, nisam mnogo razmišljao o promeni provajdera. Dok ne stigne D3 u Niš (do proleća :D), ne želim ni da razmišljam o njima.

Ti li pominjes prolece jer si potpisao ugovor sa Telekomom pa ti sad krivo? :p (salim se)

A kao D3 će da dođe na najveću zimu? Pa kažu da nisu "razvukli optiku". Čisto sumnjam da će po sneg i led da se lomataju.

Jesu razvukli optiku i zavrsili su radove. Mislis da bi im Telekom dozvolio 60Mbit?

Danas sam posetio korisnicki servis (Zona 2) i rekose mi da od sutra krece brzi internet, a da od ponedeljka svratim da potpisem novi ugovor (postpejd) jer "jos im nisu stigli obrasci"...:trust:
E sad da li ce odmah da brzina bude 4mbt ili ce tek od sledeceg meseca ,dok obrade prijave-nove ugovore, nisu znali da mi kazu.Za sada brzina treba da automatski malo skoci na 2mbt.
Za MIX i 3D su mi rekli da ce biti do kraja godine i da opet moram da potpisujem novi ugovor..:S:

Nadam se da nisi bio na salteru jer oni ili su totalno neobavesteni ili ih mrzi da zive. Na drugi sprat. I ako postoje uslovi za ugovor na 12 meseci, da je brzina 4Mbit neka te ne lazu da ti potpises a oni puste mesec dana jer ces moci da ih tuzis.

@Terzazak

Da nisi možda pitao da li će povisiti cene kablovke televizije kada puste D3 i koja će biti ?

Meni neshto nije jasno... koja je razlika izmedju pospaida i potpisivanja ugovora???

I josh neshto... Ako se uzme mix, da li se placa i kablovska i net ili smao net? (ne znam odakle mi to da se placa samo net)

Postpaid bez ugovorne obaveze možeš da raskineš kad hoćeš, a ovaj sa obavezom na 12 meseci ako raskidaš plaćaš penale (5000 din)

Pospaid je vise slican pripejdu ,ali nesto veca brzina.Naime na pospejdu ti racun dolazi kuci ,brzina ti je 2 mb,ali nisi vezan ugovorom.Znaci placas mesec za mesec.Kod mixa ,placaju se oba/net +tv/

Nadam se da nisi bio na salteru jer oni ili su totalno neobavesteni ili ih mrzi da zive. Na drugi sprat. I ako postoje uslovi za ugovor na 12 meseci, da je brzina 4Mbit neka te ne lazu da ti potpises a oni puste mesec dana jer ces moci da ih tuzis.

Ne, bio sam na drugom spratu, isao sam da vidim za ugovor, jer mi je zenska iz kolcentra rekla da moze da se potpise. Ali mi je decko koji radi na internetu rekao da jos nisu dobili obrasce iz Bg i da dodjem za 3-4 dana. Ja vec imam potpisan postpejd ugovor sa SBB-om. Sad moram novi da potpisem da bih dobio 4096/256, a cena ostaje ista.

Yellow Pinky je napisao(la):
@Terzazak
Da nisi možda pitao da li će povisiti cene kablovke televizije kada puste D3 i koja će biti ?

Kablovsku i dalje placam 820din. Ne znam za povecanje cene kablovske (nisam ni pitao). Kad budu uveli MIX, kako kazu do kraja godine obavezno, videcemo da li ce podici cene.

C4in je napisao(la):
Meni neshto nije jasno... koja je razlika izmedju pospaida i potpisivanja ugovora???
I josh neshto... Ako se uzme mix, da li se placa i kablovska i net ili smao net? (ne znam odakle mi to da se placa samo net)
30.09.2010. 19:58

Postpaid: 2Mb/s (2048/256)
Postpaid uz vezivanje na 12 meseci:4Mb/s (4096/256)
Cena ista: 1.390 din, ali je brzina dl dupla.
Kablovska se placa uvek bez obzira koji net-paket koristis.

Kada sam na ugovoru da li mogu da menjam brzinu paketa?

Pocelo ubrzanje...:guitar:
Za sada samo 2048/256 , a u toku dana(ili sutra) treba da puste 4mbt.

Vrh Dno