a jel si to bio da potpises ugovor?
Jel ti istekao danas (ili pre neki dan ) paket pa si danas potpisao ugovor, ili su ti rekli da mozes sa prepaida (iako ti nije istekao internet paket) da predjes na postpaid i 4 mbit/s tako sto ces samo potpisati ugovor?
Kada sam na ugovoru da li mogu da menjam brzinu paketa?
Cena kablovske do daljnjeg ostaje ista.
@FULLHD
Ne znam otkud ljudima baš ta cifra za link od 60 Mb. To je danas tako bedan kapacitet da ako je baš on bio problem da Niš godinu dana ne dobije istu uslugu kao i sever onda *ebiga.
Ja dobio sasvim drugu informaciju a to je da će decembra poskupeti pretplata na 950 din .Ovo je informacija za Beograd za Niš se nisam raspitivao.
Naravno ova informacija ne mora biti 100% tačna ali treba ispitati jer se obavezuješ na 2 godine.
ajde vlayza od koga si cuo molim te?ako ti je krivo sto si presao kod telekoma zadrzi za sebe...sta mislis telekom ce da im da 60mb?
ovde u niskom sbb-u samo pricaju "ne znamo,ne znamo" kad ce poceti D3...pa ako mozes pitaj tog tvog drugara pa nam javi ovde ukoliko nesto zna za Nis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari