Šta je novo?

SBB Mix u Nishu

uuuu godinu dana...ni sam SBB u Bg ne zna koje ce usluge uvesti za 6 meseci a kamoli godinu dana...ne nasedaj na te price...koje su nove usluge pa uveli u zadnjih 2 godine u Nisu?daj molim te

Pa ovaj jesu ... usluge poskupljenja na svakih par meseci

uuuu godinu dana...ni sam SBB u Bg ne zna koje ce usluge uvesti za 6 meseci a kamoli godinu dana...ne nasedaj na te price...koje su nove usluge pa uveli u zadnjih 2 godine u Nisu?daj molim te

Stvarno mi nisi jasan. Kukaš godinama na SBB, pretiš da ćeš promeniti provajdera, a kada neko kaže nešto protiv tvog omiljenog distributera TV signala, odmah prelaziš u ofanzivu. Ja sam ti rekao kako stoje stvari, a ti možeš da nastaviš da troluješ ovde i po onom drugom forumu koliko hoćeš.

izivni a gde si u mom postu video da ja hvalim sbb?sto sam rekao "koje su pa nove usluge uveli u Nisu"?tebi je to hvaljenje SBB-a?:smackbum:

Danas su mi rekli u onoj njihovoj centrali, u Zoni 2, da imaju info da ce ubrzati uvodjenje MIX-a (i brzog interneta) u Nisu..
Sad koliko je to tacno..:trust:

ma nema nista od toga...to su ti rekli u na spratu gore?ja kad ih pitam u call centar,oni kazu maksimalno rade na uvodjenju-to pricaju vec godinama...sta li su do sad radili ako ce sad tek da ubrzaju:p

ma kako da ne...

koci ih ona ista politika koja im dozvoljava da umesto fiskalnih izdaju nekakve pecatirane papirice za placene usluge, da funkcionisu po principu cash&deri, da svako malo povecavaju cene zbog rasta vrednosti evra (u tome su mislim najrevnosniji u drzavi), a da placanje usluga karticom vec godinama bude "projekat koji samo sto nije okoncan".

Poslednja izmena:
Ne verujte SBB-u. Niko njih ne koči, to znam sigurno. Jednostavno im se više isplati da za iste pare daju slabiju uslugu. Priča oko zakupa linkova, sopstvene optike i kočenja političara je smešna i maloj deci.

koci ih ona ista politika koja im dozvoljava da umesto fiskalnih izdaju nekakve pecatirane papirice za placene usluge

Ja evo idem pravo iz ParkingServisa u Požarevcu, plaćam mesečno za mesto ispred posla. I isto dobijam samo overenu pečatom potvrdu ..... Znači, neko nešto tu muva ....

Ali onda valjda idu onom politikom, ta telefonske račune ne dobijate fiskalni, za račune za struju , vodu i ostalo je isto tako, pa zašto bi za ovo dobijali?

A o plaćanju karticom u SBBu, i ja se već godinama nerviram ......

Poslednja izmena:
Ja evo idem pravo iz ParkingServisa u Požarevcu, plaćam mesečno za mesto ispred posla. I isto dobijam samo overenu pečatom potvrdu ..... Znači, neko nešto tu muva ....

Ali onda valjda idu onom politikom, ta telefonske račune ne dobijate fiskalni, za račune za struju , vodu i ostalo je isto tako, pa zašto bi za ovo dobijali?

A o plaćanju karticom u SBBu, i ja se već godinama nerviram ......

ne radi se tu konkretno o fiskalnom, vec o internom & paralelnom sistemu naplate kojeg se sbb vec godinama drzi. pri tom, ta naplatna mesta nisu direktno uvezana u platni promet, pa je kontrola novcane mase gotovo nemoguca.

ne branim drzavna preduzeca, ali da povucemo korektniju relaciju - ajd' plati npr. telenor/vip racun na priznanicu...

Ovo deluje primamljivo, pogotovo sto SBB nista ne preduzima.

Danas mi drugar ,koji radi u sbb,kaze da krajem meseca uvode d3 u Krusevac.Sad dal rade nesto prema vama u Nisu neznam ,ali nadam se da rade.

Hocu ,ali mislim da ce bolja informacija ,da se dobije od vasih ljudi ,koji rade tamo

Strasnoooo.... meni dali warn na SBB forumu sto sam napisao za Telekom promociju :D

A meni izbrisali ceo komentar, bez varna. :p..izgleda da se plase konkurencije, narocito kad je bolja ponuda.
Umesto sto guse informacije neka sto pre uvedu MIX.:mad:

SBB godinama pokušava da izjednači ponudu, imaju plan da puste digitalu u sve gradove, a ne samo u Beograd i Vojvodinu, 2 godine probaju da srede to, najavljivali su ali nisu uspeli da se dogovore sa Telekomom.
Znam sigurno da će najzad digitalizovati i Srbiju južno od Beograda i to u naredna dva -tri meseca. Godinama su pokušavali da dobiju kapacitete od Telekoma koji je zatezao i uslovljavao, pa sada sami grade mrežu da povežu Beograd sa Nišem. Fali im jedno malo parče oko Beograda i to je to. Spajali su redomTrstenik i Vrnjačku banju, pa Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, pa su spojili i Čačak na kraju, tako da puštaju d3 do nove godine, a nove brzine neta i pre. :banana::banana::banana:

SBB godinama pokušava da izjednači ponudu, imaju plan da puste digitalu u sve gradove, a ne samo u Beograd i Vojvodinu, 2 godine probaju da srede to, najavljivali su ali nisu uspeli da se dogovore sa Telekomom.
Znam sigurno da će najzad digitalizovati i Srbiju južno od Beograda i to u naredna dva -tri meseca. Godinama su pokušavali da dobiju kapacitete od Telekoma koji je zatezao i uslovljavao, pa sada sami grade mrežu da povežu Beograd sa Nišem. Fali im jedno malo parče oko Beograda i to je to. Spajali su redomTrstenik i Vrnjačku banju, pa Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, pa su spojili i Čačak na kraju, tako da puštaju d3 do nove godine, a nove brzine neta i pre. :banana::banana::banana:

Ne znam zašto ti ne verujem. Da l zato što si se učlanio pre pola sata i imaš 2 napisana posta, il što pričaš bajke za malu decu...

Pitao sam ,ali nista konkretno ne zna da mi kaze za Nis,ali ovde kod nas, kaze do kraja meseca d3.Videcemo za nekoliko dana

Haha ,pre ce biti ovo drugo,ako dobijemo.Ali vidoh na sbb sajtu , da neki vas zemljak uveliko prica da brzi net dobijate do kraja meseca ,pogledaj ,ili ga pitaj koliko je to tacno.

Niš 1.decembra dobija D3, a onda me ti vodiš na kolače i lepo da se izvineš što mi nisi verovao, može? :type:

a kad ce nis da dobije brzi net?ako bude sve istina i ja cu da te vodim na kolace...

p.s. kada sbb planira da uvede uslugu digitalni dom,vise D3 prijemnika po jednom pretplatnickom ugovoru?

Poslednja izmena:
Vrh Dno