uuuu godinu dana...ni sam SBB u Bg ne zna koje ce usluge uvesti za 6 meseci a kamoli godinu dana...ne nasedaj na te price...koje su nove usluge pa uveli u zadnjih 2 godine u Nisu?daj molim te
Sa SBB foruma http://www.cullen-international.com...ations/dragica_pilipovic_serbia_broadband.pdf po ovome ispada da "politika" koci.
koci ih ona ista politika koja im dozvoljava da umesto fiskalnih izdaju nekakve pecatirane papirice za placene usluge
Ja evo idem pravo iz ParkingServisa u Požarevcu, plaćam mesečno za mesto ispred posla. I isto dobijam samo overenu pečatom potvrdu ..... Znači, neko nešto tu muva ....
Ali onda valjda idu onom politikom, ta telefonske račune ne dobijate fiskalni, za račune za struju , vodu i ostalo je isto tako, pa zašto bi za ovo dobijali?
A o plaćanju karticom u SBBu, i ja se već godinama nerviram ......
Danas mi drugar ,koji radi u sbb,kaze da krajem meseca uvode d3 u Krusevac.Sad dal rade nesto prema vama u Nisu neznam ,ali nadam se da rade.
Hocu ,ali mislim da ce bolja informacija ,da se dobije od vasih ljudi ,koji rade tamo
SBB godinama pokušava da izjednači ponudu, imaju plan da puste digitalu u sve gradove, a ne samo u Beograd i Vojvodinu, 2 godine probaju da srede to, najavljivali su ali nisu uspeli da se dogovore sa Telekomom.
Znam sigurno da će najzad digitalizovati i Srbiju južno od Beograda i to u naredna dva -tri meseca. Godinama su pokušavali da dobiju kapacitete od Telekoma koji je zatezao i uslovljavao, pa sada sami grade mrežu da povežu Beograd sa Nišem. Fali im jedno malo parče oko Beograda i to je to. Spajali su redomTrstenik i Vrnjačku banju, pa Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, pa su spojili i Čačak na kraju, tako da puštaju d3 do nove godine, a nove brzine neta i pre. :banana::banana::banana:
Ne znam zašto ti ne verujem. Da l zato što si se učlanio pre pola sata i imaš 2 napisana posta, il što pričaš bajke za malu decu...
Niš 1.decembra dobija D3, a onda me ti vodiš na kolače i lepo da se izvineš što mi nisi verovao, može? :type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari