Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li neki akviziter iz Novog Sada. Istekao Premium ugovor. Unapred zahvalan.

Сваки је са картицом, могуће да је у једном постављена тако да је не видиш или је неки други модел.
mozda je noviji cardless model gde je kartica unutra ugradjena pa se ne vidi

Uskoro mi istice ugovor (Eon Full), sta mislite, da li je bolje da odmah cimam akvizitera radi produzetka ugovora uz neki popust, ili da podnesem zahtev za raskid ugovora, pa da cekam da me oni pozovu radi ostanka u mrezi?
Iskreno ne znam sta mogu da ocekujem (6 meseci za dinar, 20% popusta...), ispod cega da ne prihvatam, pa ako neko moze da da savet, dobrodosao je :)

Ugovor na novo ime = 12 meseci po dinar - minimum! Sve drugo je luk i voda...
Cimaj akvizitera.

Zanima me koji je razlog što ne daju više slotova za TV aplikaciju, umesto Eon Boxa?

Ugovor na novo ime = 12 meseci po dinar - minimum! Sve drugo je luk i voda...
Cimaj akvizitera.

Zanima me koji je razlog što ne daju više slotova za TV aplikaciju, umesto Eon Boxa?
Da li ce dozvoliti ovo, obzirom da svi u kuci imamo isto prezime... A ukoliko se raskine ugovor i vrati oprema, ne znam koliki je period dok ne mogu da sklopim novi ugovor.

Meni rece akviziter da je dovoljno da prodje 1 mesec, e sad potvrdicu ti da li je stvarno tako kad mi zapravo dodju s novim ugovorom ovih dana (kod mene je proslo 2 meseca, isto ime). Inace, kad sam otkazala ugovor u oktobru niko mi nije ama bas nista nudio, a ja nisam cimala jer mi tad nije trebalo.

Kad probam da otkljucam hbo i ostale kanale, app puca.
Edit: sad vidim da je ponuda ogranicena na pakete. Imam digitalni eon light, jel to razlog sto ne mogu da otkljucam kanale?
Treba ih pozvati da oni aktiviraju HBO, ja sam ih danas pozvao i kroz dva sata su HBO programi bili otključani.

Sajt resava stvar, app puca.

Ne treba

Vec 2 dana ne mogu da pristupim sajtu moj sbb,jel ima jos neko taj problem?

Uradio clear cache,i proradilo preko chorma,safari i dalje pokazuje blanko stranicu.

Jel se moze iskoristi ovaj HBO promo na sbb da se registrujem i na HBO Max,pa gledam free do isteka proma?

Može. Lepo kaže, HBO Premium, tu su i kanali, HboMax i On demand.

Poslednja izmena:
Zdravo,
Danas sam potpisao raskid ugovora sa SBB, dobio sam mts dve godine gratis, pa me interesuje da li gubim i mejl adresu koju sam napravio sa sbb domenom? Klinci imaju dosta nekih igrica na Epic-Games vezanih za taj mejl pa ako ga ukinu ostaju bez njih.

Zdravo,
Danas sam potpisao raskid ugovora sa SBB, dobio sam mts dve godine gratis, pa me interesuje da li gubim i mejl adresu koju sam napravio sa sbb domenom? Klinci imaju dosta nekih igrica na Epic-Games vezanih za taj mejl pa ako ga ukinu ostaju bez njih.
Neka promene mejl adresu na drugu, za svaki slucaj.

Kada u Moj SBB aplikaciji kliknem na plus, da aktiviram HBO, aplikacija se ubije. Da li još neko ima takvu situaciju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno