kad su mene zvali, nudili ga za dz, u zamenu za D3 miniJel se za dodatni EON box placa mesecna renta ili ga dobijes totalno free
kad su mene zvali, nudili ga za dz, u zamenu za D3 miniJel se za dodatni EON box placa mesecna renta ili ga dobijes totalno free
Сваки је са картицом, могуће да је у једном постављена тако да је не видиш или је неки други модел.Koja je razlika u ovim D3 mini risiverima? Tek sada vidim da su različiti. Jedan ima sim karticu, drugi ne.
mozda je noviji cardless model gde je kartica unutra ugradjena pa se ne vidiСваки је са картицом, могуће да је у једном постављена тако да је не видиш или је неки други модел.
mozda je noviji cardless model gde je kartica unutra ugradjena pa se ne vidi
Da li ce dozvoliti ovo, obzirom da svi u kuci imamo isto prezime... A ukoliko se raskine ugovor i vrati oprema, ne znam koliki je period dok ne mogu da sklopim novi ugovor.Ugovor na novo ime = 12 meseci po dinar - minimum! Sve drugo je luk i voda...
Cimaj akvizitera.
Zanima me koji je razlog što ne daju više slotova za TV aplikaciju, umesto Eon Boxa?
Iz mog iskustva nece, kazu, treba 3 meseca da prodjeDa li ce dozvoliti ovo, obzirom da svi u kuci imamo isto prezime... A ukoliko se raskine ugovor i vrati oprema, ne znam koliki je period dok ne mogu da sklopim novi ugovor.
Opet iz mog iskustvaZanima me koji je razlog što ne daju više slotova za TV aplikaciju, umesto Eon Boxa?
Kad probam da otkljucam hbo i ostale kanale, app puca.Otkljucali kanale
Treba ih pozvati da oni aktiviraju HBO, ja sam ih danas pozvao i kroz dva sata su HBO programi bili otključani.Kad probam da otkljucam hbo i ostale kanale, app puca.
Edit: sad vidim da je ponuda ogranicena na pakete. Imam digitalni eon light, jel to razlog sto ne mogu da otkljucam kanale?
Isto mi pucala app. Aktiviraj preko mojsbb sajta. Možeš i preko telefona kroz browser.Kad probam da otkljucam hbo i ostale kanale, app puca.
Edit: sad vidim da je ponuda ogranicena na pakete. Imam digitalni eon light, jel to razlog sto ne mogu da otkljucam kanale?
Sad probah, normalno radi. Da li si probao preko razlicitih browser-a? Clear cache?Vec 2 dana ne mogu da pristupim sajtu moj sbb,jel ima jos neko taj problem?
Neka promene mejl adresu na drugu, za svaki slucaj.Zdravo,
Danas sam potpisao raskid ugovora sa SBB, dobio sam mts dve godine gratis, pa me interesuje da li gubim i mejl adresu koju sam napravio sa sbb domenom? Klinci imaju dosta nekih igrica na Epic-Games vezanih za taj mejl pa ako ga ukinu ostaju bez njih.
E to me i interesuje, može li na Epic Games da se promeni mejl adresa i na koji način?Neka promene mejl adresu na drugu, za svaki slucaj.
Mislim da sam našao kako se menja mejlE to me i interesuje, može li na Epic Games da se promeni mejl adresa i na koji način?
E to me i interesuje, može li na Epic Games da se promeni mejl adresa i na koji način?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari