Proradilo jutros.Samo mi XXX radi, bez ikakve aktivacije, aktivirao sam HBO, nalazi se u dokupljenim opcijama , ali i dalje ne pušta. Da li je problem što sam na mts netu?
Juce sam potpisala novi ugovor za Eon Full, 12 meseci za dinar. Prethodni ugovor istekao početkom oktobra, tad sam vratila opremu. Isto ime, nije čak ni drugi član porodice. Tako da je u mom slučaju bilo dovoljno dva meseca da prođe da budem "novi korisnik", ali akviziter mi je rekao da je (trenutno) dovoljan i jedan mesec.Da li ce dozvoliti ovo, obzirom da svi u kuci imamo isto prezime... A ukoliko se raskine ugovor i vrati oprema, ne znam koliki je period dok ne mogu da sklopim novi ugovor.
Hvala puno. Naručio sam telefonom, nisam ni bio u poslovnici. Samo je pitanje, jel' u tom slučaju naplaćuju neku naknadu, tipa instalacija il tako nešto ? HvalaAko si usluge SBB-a naručio telefonom ili online, možeš da raskineš u roku od 14 dana.
Nista se ne naplacuje samo vrati u roku sve i trazi otkaz.Hvala puno. Naručio sam telefonom, nisam ni bio u poslovnici. Samo je pitanje, jel' u tom slučaju naplaćuju neku naknadu, tipa instalacija il tako nešto ? Hvala
Takva da sutra dolaze da ga nose, da ga moje oci vise ne gledaju. Zvao i rekao da mi nose to djubre iz kuce.Momci, kakva su vaša iskustva sa HGW SDMC NE1611B ruterom? Meni se svakih par dana zaglupi i blokira pa mora da se resetuje (a nema čak ni dugme za paljenje).
Čitao sam sve žive teme i komentare za bridge mod i vidim da je mrka kapa. Da li je to i dalje slučaj ili ima nekog napretka u poslednjih godinu dana?
Ovo je vise nego jadno, obe kesice (sa zatvaracem) otvorene, a kakao iscureo na sve strane, ja se ne usudjujem ovo jesti.Danas h2o stanovnici svi dobili po klone od sbb-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari