Pominjes technicolor, imas coax mrezu? Nema za coax pravilo, zavisi od tvoje lokacije, moze da ne prekida uopste ili da prekida ceo dan, sve dok ne poprave na tvojo lokaciji, a za to moras biti uporan.Posle 20 dana na SBB, drugo ostajanje bez pristupa internetu. Restart Tehnicolor-a preko Moj SBB aplikacije ga nije resetovao. Restart na power dugme jeste.
Već sam pitao, ali ajde da probam opet. Koliko često se ovo dešava? Da li bi pomoglo da shedulujem restart u određeno vreme? Tipa 10 minuta pre nego što dođemo na posao, odradi restart, pa čak i da ne odradi dobro, rupa je 10 minuta, restartujemo ga opet.
Na prethodnoj adresi sam imao drugog provajdera, optika, tokom 3ipo godine, nijedan prekid ili i ako je bio, sam se vratio u život. Kod SBB za sada 1 prekid petak poslepodne, pa sam uveče išao na lokaciju da resetujem modem. Noćas je ukao oko 3AM, resetovali ga jutros u 8 kad smo došli.
Mislim da to zavisi od lokacije...kod mene na Banovom brdu u Beogradu, nije bilo prekida zadnjih 6 meseci ( ako izuzmemo grupni prekid signala koji se desio jednom ili dva puta )Posle 20 dana na SBB, drugo ostajanje bez pristupa internetu. Restart Tehnicolor-a preko Moj SBB aplikacije ga nije resetovao. Restart na power dugme jeste.
Već sam pitao, ali ajde da probam opet. Koliko često se ovo dešava? Da li bi pomoglo da shedulujem restart u određeno vreme? Tipa 10 minuta pre nego što dođemo na posao, odradi restart, pa čak i da ne odradi dobro, rupa je 10 minuta, restartujemo ga opet.
Na prethodnoj adresi sam imao drugog provajdera, optika, tokom 3ipo godine, nijedan prekid ili i ako je bio, sam se vratio u život. Kod SBB za sada 1 prekid petak poslepodne, pa sam uveče išao na lokaciju da resetujem modem. Noćas je ukao oko 3AM, resetovali ga jutros u 8 kad smo došli.
Šta da popavljaju, nov objekat. Za sada ima 2 korisnika i naš poslovni prostor. Biće još 2 korisnika i to je to. Nova instalacija, ispod zemlje kroz neke cevi. Da je vlaga/voda, pravilo bi stalno probleme. Inače radi odlično, sem što zabode i onda nema pomoći.Pominjes technicolor, imas coax mrezu? Nema za coax pravilo, zavisi od tvoje lokacije, moze da ne prekida uopste ili da prekida ceo dan, sve dok ne poprave na tvojo lokaciji, a za to moras biti uporan.
Moji drugari na SBBu su morali da traže od podrške da im se poveća brzina kada je grad postao giga, ništa se nije automatski desilo (i to baš duze vreme)Jel nekome jos nije povecana brzina, i ako je zvanicno grad postao "Giga grad " ?
Ja ne znam za van ali ovako gase posle dva meseca ili ti dva racuna. Vrv je za sve tako osim ako to nisu promenili pa ti nakarikaju posle racune, kamate itd.Posle koliko neplacenih racuna sbb gasi uslugu u pitanju je sbb van mreze.
Nema vise dzabe ni kod babeOve godine ne otključavaju HBO premium paket.
![]()
Uživajte uz otključane kanale i Video klub! | SBB
Praznici su najlepši u toplini doma uz porodicu, prijatelje i SBB.sbb.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari