Yup, radi HGTV na 226 normalno. Jel' nemaš sliku na 226 ili uopšte nemaš dostupan kanal 226? Da nisi uključio neku listu kanala koja nema HGTV?
Probaj restart EON aplikacije ili celog box-a.
Pozdrav
Da se kači na kućni ruter sam shvatio, i da to je tako, pa se tim delom nisam ni bavio (zašto kako zna samo SBB).
Ali moj odgovor na deo da si potrošio UniFi i koja je solucija da se to ne desi (i poželjan vid setovanja) i dalje stoji; te je moj post bio krajnje dobronameran, žao mi je ako te uvredio...
@zokce Ako je tako i na portalu da nisi potrošio, onda je kod njih nešto otišlo po zlu (znam da može dešavalo mi se) i moraćeš ih zvati da ti resetuju UniFi.
Da li je ovo normalno za ping
Misliš u 5GB kvoti?Ima u linuxu u Network manageru setujes hotspot i antenicu i eto Unifi dzabaka za druge koliko moze da ti izgura uredjaj.
Najbolje da raskines ugovor i napravis novi na drugog člana porodice (mada ni to nije bitno).Ponudili su mi danas da predjem sa Trio gold na Eon full uz prva 4 meseca za dinar. Ostatak UO bih placao punu cenu paketa. Znam da se ponavlja pitanje, ali da li ste i vi dobili ovakvo nesto, odnosno da li to svima nude? Ugovor mi istice 10. septembra. Razmisljao sam da predjem na Eon full duo zbog nize cene paketa, ne znam da li bi mi tu dali neki popust. Hvala
Ima li neko broj nekog agenta u NS da može ovo da mi izboksuje? U identičnoj situaciji: d3 Gold extra , ističe super set, ugovorna obaveza davno istekla...Najbolje da raskines ugovor i napravis novi na drugog člana porodice (mada ni to nije bitno).
Trenutno preko SBB agenta za Duo možeš da dobiješ 4 meseca gratis, a za trio 8 meseci. Ja sam vrlo skoro ovo uradio. Nikakav problem. Uzeo Eon Light Trio, 150Mbps, sve što mi treba.
Kako u praksi ovo izgleda? Da li se raskida stari ugovor formalno ili ne? Ako da da li se vraća oprema pa se posle dobije nova, ili ne?Ima li neko broj nekog agenta u NS da može ovo da mi izboksuje? U identičnoj situaciji: d3 Gold extra , ističe super set, ugovorna obaveza davno istekla...
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Stari ugovor se raskida uz obaveznu pisani i potpisan zahtev 30 dana ranije. Ako imaš i želiš da zadržiš fiksni, novi ugovor na istoj adresi na drugo ime - ugovoriš montažu PRE nego što istekne stari ugovor da bi mogao da preneseš fiksni broj (dan-dva ranije). Novi ugovor potpisuješ sa monterima kada instaliraju novu opremu.Kako u praksi ovo izgleda? Da li se raskida stari ugovor formalno ili ne? Ako da da li se vraća oprema pa se posle dobije nova, ili ne?
Kako u praksi ovo izgleda? Da li se raskida stari ugovor formalno ili ne? Ako da da li se vraća oprema pa se posle dobije nova, ili ne?
^ Kako samo aneks ugovora, ako se menja korisnik, tj. potpisnik ugovora?
Čovek pita za proceduru kad hoće da otkaže stari ugovor i potpiše novi, na drugu osobu, radi dobijanja popusta za nove korisnike.
Pozdrav
Kako vam rade neke vpn aplikacije posle apdejta?Ja imam nordvpn i sada kada hocu da se konektujem na bilo koju zemlju iz menija boxu se iskljuci internet to jest eternet i pokaze da na boxu nije uklucen eternet kabl.Radi se o eon kaonu.
Ако се ово односи на мој пост, онда се ту нешто не разумемо. Зашто да 'идем' код комшије кад имам Унифи од чак двојице?tako i treba, unifi netreba da radi kod kuce da uredjaji ne bi bezveze trosili unifi gigabajte jer su ograniceni. Odi kod komsije sigurno ce raditi.
Stari ugovor se raskida uz obaveznu pisani i potpisan zahtev 30 dana ranije. Ako imaš i želiš da zadržiš fiksni, novi ugovor na istoj adresi na drugo ime - ugovoriš montažu PRE nego što istekne stari ugovor da bi mogao da preneseš fiksni broj (dan-dva ranije). Novi ugovor potpisuješ sa monterima kada instaliraju novu opremu.
Obe strane napišu i potpišu saglasnost za prenos broja, onda se vrati stara oprema i preda saglasnost za prenos broja i tek tada se broj odmah prenosi.
Naučio sam ovo na teži način, jer moj SBB agent ništa nije znao, a kol-centar samo zbunjivao.
Pitajte šta vas zanima. "Moj" SBB agent je možda na moru, ko želi njegov kontakt molim da mi se javi na PM.
Da li ovo u praksi znaci da mogu novi ugovor na suprugu ili ne? Posto imamo isto prezime, jelte![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari