Koji modem traziti od SBB da bi koristio svoj ruter ili mogu i ovaj UBEE EVW32C da spojim bez problema?
Mislim da ni ruter ne mozes da biras vec dobijas Technicolor CGA2121. On, naravno, podrzava bridzovanje, ali ne znam da li to mozes da postignes bez pristanka SBBa.
Daju 600/30 mbps gde ima optika, tako da nije malo.. Zapravo sve brzine su x2..
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ne moraš ništa da potpisuješ možeš da ostaneš na starom paketu samo će ti isklučiti pakete koje si imo promo i ako si tipa plaćo trio gold extra po ceni trio golda sad bi plaćo punu cenu trio gold extra.
Ja sam skoro 14 meseci tako bio na trio goldu bez UO dok nisam prešo na EON FULL plaćo istu cenu ali sam pre toga imo promo 24 meseca pickbox i cinestar premier kanale koji su bili isključeni po isteku 24 meseca UO.
Pa morace i tu da uloze novac. I ovde gde je gledam su imali nasledjenu Beogrid UTP infrastrukturu, ali zbog konkurencije su uveli optiku do podruma a onda i coax do stanova odatle. Pitanje je sada kako to radi u praksi i da li ima padove u vecernjim satima...Pusti to. Optiku SBB ima 2% ljudi u Beogradu. Ja sam zato upravo raskinuo ugovor posle 14 godina (Vozdovac). Preuzeli su kod mene kablove od Radijus Vektora 2006. godine i od tada nisu ulozili ni dinar! Sve je isto u zgradi kao sto je bilo 2006. Kablovi dolaze preko bandera, krovova i ko zna cega jos. Njihova GIGA mreza buducnosti se zasniva na zastareloj DOCSIS tehnologiji i na koaks kablovima. Samo su bukvalno prebudzili sa DOCSIS 3.0 na DOCSIS 3.1 sto je bilo minimalno ulaganje i omogucili veci protok na istoj zici (preko 1Gbps). Nece videti SBB korisnici optiku u skoroj buducnosti, jer je njihova drugacija.
To me i brine. Pre skoro dve godine su mi ponudili da ukoliko produžim ugovor na dve godine sa istim paketom (plaćao sam treći TRIO paket od četiti), dobiću HBO kao poklon. Na šta sam ja pristao.
E sad ako pređem na EON, brine me da ću izgubiti HBO koji mi je sad već sastavni deo života.
A najskuplji EON paket koji sadrži HBO je bogami pošten izdatak.
Danas mi stize mail sa HBO GO o promeni opstih uslova..itd. Probam da se logujem i ne moze, pise nemam pretplatu.
A kad sam potpisivao jesenas UO obecali mi 12 meseci hbo go, zovem kolcentar i decko mi kaze: pa nemate aktivno na profilu..??
Vidim i ja da nemam ali treba da bude, jos juce sam se logovao normalno. Cekam na reklamaciju.
Samo mnogo se zezaju u zgradi imam i optiku MTS i optiku EXE net, pa ...
A sa Total tv tek problema koliko hoces! Skoro mesec dana ne mogu da mi promene adresu, salju mi papire na adresu vikendice ne na adrs. stanovanja.
Iako sam ih vise puta zvao i pisao mail. I sa racunima imam zahebanciju, pogresno ime, pogresan ID broj, pogresan iznos...
Nisu me razduzili sa vracenim uredjajem jos od decembra prosle godine. A svaki put isti odgovor: evidentirali smo primedbu i bice brzo resena..
Malo mi treba da raskinem UO sa njima i predjem na MTS box, sacekacu da vidim hoce li neko uopste da reaguje i kontaktira me.
Bas su me iznervirali.
Bas me zanima sta mogu da ponude EON Premium korisnicima da ne odu na optiku kod drugog za manje parice.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Nije klasicna promocija, zvali vise puta i na kraju mi ponudili dosta toga da potpisem novu UO.
Izmedju ostalog, eon ful po ceni trio gold, box bez placanja dazbina, gomilu kanala na 24 m, hbo go na 12 m itd..
Od avgusta prosle godine imam nalog na hbo go i danas ga iskljucise..
Ja sam se isto tako preganjo sa njima 14 meseci gde za prelazak na eon sa trio golda ništa sem onog standardnog nisu hteli dati i još tražili taksu za boks.U tih 14 meseci išle su ponude od ništa do 3 meseca po 1 dinar da ostanem na trio golduZnači da se nećkam kada me zovu da produžim ugovor pa da mi ponude štošta inteesantnog?![]()
Nista dok ne predje tj ne ode nezanemarljiv broj korisnika, a brzina kojom Telekom prikljucuje nove korisnike na optiku je presmesna (prosao opticki kabl jos u Oktobru prosle godine, glavni ormaric stoji naslonjen na moju kapiju [p.s. ne treba mi potpis stanara jer u mom delu ulice su sve privatno-porodicne kuce] zovem ih na 10-15 dana da pitam sta je sa optikom, svaki put drugi odgovor koji me iznova i iznova fascinira gluposcu zaposlenih u Telekomu, ali suma sumarum je da od optike jos nista do ko zna kad) sto omogucuje ovim slepcima da i dalje budu bezobrazni i ne nude nista korisnicima. Ne samo nama kao premium korisnicima, nego nikome kolko ja pratim temu
Bas me zanima sta mogu da ponude EON Premium korisnicima da ne odu na optiku kod drugog za manje parice.
U vezi ukidanja kanala:
https://sbb.rs/a75776/podrska/vesti-i-informacije/CineStar-TV-2-HD-i-HGTV-u-ponudi-SBB-a.html
Odbijen zahtev za raskid (SBB zadržava pravo izmene postojećih programa u okviru svoje ponude):
![]()
Ali šta poslati ?Posaljes zahtev mailom stavis u cc maila [email protected] [emoji4]
Dobro pitanje...Ali šta poslati ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari