Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaa ne za njih to ne vazi to vazi samo za supernovu. Djubrad neopevana.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Da li je realno da puštaju filmove u nekoj nebuloznoj rezoluciji ili trebam nešto da podesim. Primetio sam više puta, evo trenutno je na rts1 Meri Šeli, proverio i na EON boxu i na EON preko pc browsera ista slika, izdužena!?

Ista je slika i na RTS Planeti. Izgleda tavtakvu sliku preuzimaju od RTS-a.

Ovo treba pokazati ovima iz sbb-a

Efektiva: U slučaju izmene uslova potrošač može da raskine ugovor bez penala http://rs.n1info.com/Biznis/a565656/Efektiva-o-sukobu-operatora.html

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Pa da, u svim svojim emisijama su pozivali korisnike Supernove i Telekoma da raskidaju ugovore. A to sto i oni gase neke kanale, pored informacije na sajtu, ne pise da korisnici imaju pravo da raskinu ugovor.

Sad je kasno prošlo 30 dana od objave,to jedino možda ko je već pokušo pa je odbijen.

Nakon sto su me odbili (i time prekrsili zakone, i to po nekoliko osnova), poslao sam prijavu trzisnoj inspekciji, kontaktirao RATEL i Udruzenje za zastitu potrosaca. Iz trzisne su me izvestili da ce biti izvrsen inspekcijski nadzor, i da ce me po okoncanju istog kontaktirati. Najvise me nervira sto moram cekati ishod, jer ukoliko bih raskinuo ugovor kada treba (po zahtevu koji sam im dostavio), oni bi mi uredno naplatili sve, ukljucujuci i takse koje su, naravno, bile besplatne kada sam se vezao ugovorom prvi put (i tu krse zakon), i, nazalost, morao bih sve da platim, ili da se rvem sa izvrsiteljima, dok trzisna ne objavi zvanican stav. Kako god, uzece mi jos para, vise nego sto sam planirao, ali cu isterati ovo do kraja, a nadam se i da ce ih trzisna debelo rebnuti.

Inace, svojim postupcima, pocevsi od nacina obavestavanja korisnika, pa sve do odbijanja zahteva, napravili su prekrsaje po, ukupno, 8 tacaka zakona!

Poslednja izmena:
Укључио јутрос Д3 кад оно скенира канале то никада није радио до сада. Уђем у видео клуб кад оно нема ништа само пише ништа није пронађено

Probaj da restartujes D3 risiver mozda to pomogne, svakako su danas ubaceni neki novi kanali u ponudu koji do sad nisu bili kao npr Cinestar TV 2 HD.

Ko gleda uz pomoc Cama
Cinestar 2 682 mhz
HGTV 658 mhz
Odleteli Food Network, Fine Living, DTX, Science i Showcase, kao sto je i najavljeno Animal Planet ostao.

Ovaj SBB i EON je haos. Promenih paket sa full na premium. Po ugovoru imam 6 meseci stare cene oni naplatili nov paket. Jos mi i rentu boxa fakturisali... Boze dragi

Ima li neko optiku u bloku 62 na Nbg? Isao sam malo pre da se raspitam i kazu mi da su umesto Beogridove utp mreze dovukli svoju optiku do podruma a da odatle vuku coax do stana. Brzine su duple u odnosu na one koje pisu na sajtu, dakle najjaci paket od 4990 din je 600/30 mbps umesto 300/15 mbps a ako necu fiksni onda je za 4600 din 400/20mbps.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

HGTV nema titl, onaj cinestar 2 celo pre podne kočio... Ne kapiram, zašto je ugašen Fine living, sadržaj isti ili sličan kao ovaj ubačen HGTV...

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Koji modem traziti od SBB da bi koristio svoj ruter ili mogu i ovaj UBEE EVW32C da spojim bez problema?

HGTV nema titl, onaj cinestar 2 celo pre podne kočio... Ne kapiram, zašto je ugašen Fine living, sadržaj isti ili sličan kao ovaj ubačen HGTV...

HGTV nece imati jos neko vreme sigurno, Fine Living je ugasen kao i ostali kanali zato sto se nisu dogovorili za cenu sa Discovery grupacijom ciji su ovo kanali ali nisu rizikovali veci odliv korisnika pa su i dalje u dilu za Eurosport i jos neke kanale, Discovery, Animal Planet, TLC ... koji su takodje njihovi kanali.

Sad sam baš proveravo kod mene ima titl, nisam dugo gledo pa da vidim koji je jezik prevoda,da nije možda hrvatski pošto ja u podešavanjima kao drugi jezik titla držim hrvatski pa ako nema srpski onda učitava njega ako ima.

Meni je drugi jezik isto hrvatski kao i tebi, držao zbog Fine Living kanala, jutros kada sam gledao HGTV nema titla...

HGTV nece imati jos neko vreme sigurno, Fine Living je ugasen kao i ostali kanali zato sto se nisu dogovorili za cenu sa Discovery grupacijom ciji su ovo kanali ali nisu rizikovali veci odliv korisnika pa su i dalje u dilu za Eurosport i jos neke kanale, Discovery, Animal Planet, TLC ... koji su takodje njihovi kanali.
Ok, kapiram da je tu neki problem sa, ali FLN je skoro pa isto kao HGTV... zašto i njega nisu zadržali kao i animal Planet?
Šta je tu je, FLN kanala više nema, a to je jedan od deset kanala koji smo redovno gledali.

Da li jos nekom ne radi internet?

Ok, kapiram da je tu neki problem sa, ali FLN je skoro pa isto kao HGTV... zašto i njega nisu zadržali kao i animal Planet?
Šta je tu je, FLN kanala više nema, a to je jedan od deset kanala koji smo redovno gledali.

Pa objasnio sam, Discovery digao cene, od nekih kanala su se odrekli kao sto je Fine Living, gledali su da nadju zamenu u nekom kanalu slicne tematike.
Trebao je i Animal Planet da ide pod led ali su pred sam kraj pregovora odlucili da ga kupe.
Msm verovatno SBB ima neke pokazatelje sta ljudi gledaju pa su u skladu sa tim i finansijama odlucili oko izbora kanala.

I sad nemam Discovery vise??

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Колико знам, Discovery (онај први, основни) је и даље ту, али само као HD верзија.

Избачени су Discovery (SD), Discovery Turbo Xtra (DTX), Discovery Science i FLN (Fine Living).

Колико знам, Discovery (онај први, основни) је и даље ту, али само као HD верзија.

Избачени су Discovery (SD), Discovery Turbo Xtra (DTX), Discovery Science i FLN (Fine Living).

Izbačen je i Discovery Showcase HD.

Sad sam baš proveravo kod mene ima titl, nisam dugo gledo pa da vidim koji je jezik prevoda,da nije možda hrvatski pošto ja u podešavanjima kao drugi jezik titla držim hrvatski pa ako nema srpski onda učitava njega ako ima.

Gde se podešava jezik prevoda?
EON van mreže je u pitanju (nekada D3i)

Nema toga za "van mreže" tj tačnije nema u HLS stream-u... samo taj 1 titl koji je NALEPLJEN na video.

Na staroj D3i platformi si imao u podešavanjima opcije za primarni i sekundarni jezik ali takođe je bio dostupan samo 1 default jezik za zvuk i za titl, tako da su opcije služile samo za ukras :d
Sad na Eon app su te language opcije sakrivene svuda osim na Kaon Eon boxu... jer i ne bi radile ništa.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno