Meni je drugi jezik isto hrvatski kao i tebi, držao zbog Fine Living kanala, jutros kada sam gledao HGTV nema titla...
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Pozdrav, imam jedno kratko pitanje, s obzirom uskoro planiramo da pređemo u sbb (trenutno smo pošta net): da li se, konkretno uz eon light tv paket, može dobiti 3 STB/CAM uređaja bez ikakve doplate u okviru njihove besplatne digitalizacije(konkretno u Bg-u), i pretpostavljam da se na jednom od ta 3 uređaja dobija 7 dana premotavanja, ne na sva 3?
Ne znam da li sam dobro shvatio. Dali uz ovaj EON FULL se pored EON Smart boxa dobija jos jedna aplikacija za Smart TV?
Sto bi znacila da moze da se gleda preko njihovog boxa plus na jos jednom boxu ili smart tv-u.
Jesam dobro shvatio?
Ne znam da li sam dobro shvatio. Dali uz ovaj EON FULL se pored EON Smart boxa dobija jos jedna aplikacija za Smart TV?
Sto bi znacila da moze da se gleda preko njihovog boxa plus na jos jednom boxu ili smart tv-u.
Jesam dobro shvatio?
Jel aplikacija EON na smart tv-u ne moze da se koristi ako sam na onom starom paketu trio gold?
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Pošto si iz Bg imaš pravo na besplatnu digitalizaciju konkretno uz Eon ligt ne bi dobio eon box, već bi za prvi tv dobio stb pds2100 i na njemu bi imo premotavanje 7 dana ali ne na svim kanalima ko što je to na eon boksu,za druga dva televizora bi dobio CAM ili d3 mini stb i tu ni u jednoj kobinaciji nemaš premotavanje od 7 dana.Ali ćeš dobiti i pravo za 1 EON Smart TV aplikaciju koju možeš koristiti ako imaš smart tv koji podržava instalaciju iste gde bi imo premotavanje 7 dana na svim kanalima + bi dobio još i EON Mobilne aplikacije za instalaciju na 5 uređaja koju možeš koristiti na svim ovim uređajima pc/mobilni/laptop/tablet/android boks uz 3 istovremena gledanja gde bi isto imo premotavanje 7 dana na svim kanalima.
Jesu li ugašeni neki kanali sinoć?
Jesu nema više Discovery Science, Discovery Showcase, DTX i Fine Living. Dodali su HGT i Cinestar 2.Jesu li ugašeni neki kanali sinoć?
Hvala puno, eon box nam i ne treba, ali je dobro to što ima za eon app, gde svi kanali mogu da se premotaju, hoćemo da nekako kombinujemo sbb tv i orion net-tel, jer u zgradi imamo te dve i poštu net, u kojoj smo mi sad trenutno već 17 god(paket net i tv, tako da i jedno, i drugo prebacujemo na različite strane), gde su nam sad sve ukinuli, još gori slučaj nego supernova, ovde nam ukinuli i UM kanale, i sve iz discovery kuće(uključujući eurosportove, discovery, animal, tlc itd), i brzinu neta da malo povećamo sa bednih 30, a videli smo da takva kombinacija ispadne jeftinija i bolja nego uzeti sve u sbb, nadamo se da će sve ispasti kako treba
Edit: sad sam video na sajtu za taj eon light paket, piše da se za eon mobilnu app može registrovati najviše 3 uređaja, dok mogu aktivno da gledam na 1 uređaju. Znači ipak nije 5? I jel ima tog premotavanja preko te eon app, pošto ne vidim nigde da su to spomenuli?
Totalno sam previdio ovo tv ovo što sam ja piso važi za eon light.
Tako da bez doplate ipak nebi dobio za prvi tv stb pds2100 već za sva 3 tv dobijaš CAM ili d3 mini koji nemaju mogućnost gledanja unazad.
Za aplikacije ostaje i dalje 1 EON Smart TV aplikacij a za EON Mobilne aplikaciju 3/1.
Ako već uzimaš orion net možda vredi da razmisliš da uzmeš eon van njihove mreže pošto im je trenutno akcija da se čak i uz eon tv light može dobiti eon ott box bez priklučne takse i mesečne rente.
![]()
![]()
Za aplikacije bi ti ostalo isto samo što bi bio uvek siguran da će ti svi kanali raditi.
![]()
Trenutno za orion net nema ovih ograničenja ali ko zna mogu ih svaki čas uvesti.
Jesu nema više Discovery Science, Discovery Showcase, DTX i Fine Living. Dodali su HGT i Cinestar 2.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Meni je prošle godine u julu istekla ugovorna obaveza za Trio Gold Extra (plaćao svih 24 meseca Trio Gold), pa sam prešao na Trio Gold.
Može.Tih paketa više nema, a meni se ne prelazi na EON box. Voleo bih da mi ostane D3. Ne znam da li to može.
Pa zar je eon box toliki krš?
Nije krš, ali je slika definitivno bila bolja sa starim DVR-HD uredjajem.Pa zar je eon box toliki krš?
Na leto mi ističe ugovor od 2 godine. Pošto još imam stari D3 box a ništa lepo nisam pročitao o EON boxu, da li ja kao stari korisnik moram preći na nove EON pakete ili mogu da zadržim svoj stari D3?
Ja sam prešao sa d3i na eon box i u svakom segmentu je bolji, od slike preko video kluba + ugrađen chromecastPa zar je eon box toliki krš?
Pa zar je eon box toliki krš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari