mickey69
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.05.2013
- Poena
- 169
nesto sam nacuo da ce SBB krenuti i sa IPTV, jel to tacno?
To je valjda D3i, koji je krenuo pre tri i po godine.
nesto sam nacuo da ce SBB krenuti i sa IPTV, jel to tacno?
Jok. Ne mora ni kad prvi put sklapas ugovor sa SBB-om. Sve zavisi da li imas srece pa to radis sa nkim normalnim kome ije bitno da jednom coveku nametne UO. Promera kod osrtaka i komsija imam koliko hoces za to.
A to sto sam ja potpisao sam obrazlozio (to boldovano pa u nastavku kkoji si znamario a znacajan je!).
Pozdrav!
Ja imam Trio Gold Ekstra, i trazio sam Ubee (koji mi pripada po paketu) i rekli su mi da moram da potpisem novi ugovor, ili platim tipa 5000 din.Zato sto sam Trio Gold Premium od kada postoji pa mi Ubee pripada po paketu bez placanja. Cak nisam ni trazio zamenu nego me zvali i doneli. Prednost Premioum paketa. Pa kad se vec placa toliko bar nesto...
Pozdrav!
Ja imam Trio Gold Ekstra, i trazio sam Ubee (koji mi pripada po paketu) i rekli su mi da moram da potpisem novi ugovor, ili platim tipa 5000 din.
Aj' sad ti meni objasni kako da ja uzmem Ubee?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Necu da produzavam ugovr za jos 2, da bih dobio novi modem.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I ja sam vratio pre 2 dana. Koliko sam video uveli su sada i pakete samo sa internetom. Razmišljam se da uzmem samo net i i da jurim one liste sa kanalaima.
http://sbb.rs/internet/internet-paketi
Zar ovo gore sa linka koji sam ostavio nisu paketi samo sa internetom? Ovo nekada nije bilo, uvek je morala i kablovska jer im je to osnova pre koje ide usluga, bla, bla. Meni recimo nije trebala kablovska kada sam uzimao, ali nisam imao alternativu.
Zato sto sam Trio Gold Premium od kada postoji pa mi Ubee pripada po paketu bez placanja. Cak nisam ni trazio zamenu nego me zvali i doneli. Prednost Premioum paketa. Pa kad se vec placa toliko bar nesto...
Pozdrav!
Poštovani,
Shodno akcijkom cenovniku http://sbb.rs/Binary/461/sbb_cenovnik_a ... 2_2017.pdf Ubee homegateway se može priključiti bez priključne takse, uz novi aneks ugovora na 24 meseca.
Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav
Zar treba da potpišem UO za narednih 24 meseca samo da bih koristio Ubee uređaj?
Poštovani,
Uslovi za dodelu Ubee homegateway uređaja su definisani akcijkim cenovnikom koji možete pogledati na http://sbb.rs/Binary/461/sbb_cenovnik_a ... 2_2017.pdf
Srdačan pozdrav
Погледај пар постова изнад шта кажу људи на ту тему.. Ајд да није на овој страни, него.....Pitanje jedno, da li ja mogu da uzmem samo internet sa SBB-om? Hteo bih i drugi stan bude u SBB familiji, ali mi se iskreno ne baca novac na pakete jer znam da necu koristiti nista od toga, sem interneta.
Zvao sam call centar, saslusali su me pazljivo i onda ponudili DUO GOLD. Toliko o tome...
Prekini čoveče da obmanjuješ ljude kontra informacijama. Lepo je napisala podrška, l epizoda i telefonom istim govore i za ubee i za promenu paketa, mora nov ugovor.Samo da prokomentarisem, kratko. Batalite, bre, te prepiske Mail-om, telefonom i PP na SBB forumu. Nema od toga nista.
Poslovnica pa zakazivanje razgovora sa direktorom (ili sefom ako direktor nije tu). Ne razgovor sa dezurnim zenskim (nekada momcima) koje su zaduzene da se smeskaju i da nista ne urade nego „go to prethodna recenica”.
Sve ostalo jednostavno nema smisla jer u najmanje 95% slucajeva ne pomaze.
Pozdrav!
Idi na beta speedtest i nemoj meriti preko wifi-ja.Ja imam zanimljivu situaciju sa brzinom sad.
Moj sbb kaze 100/6
Speedtest oko 30/5.5
Torrent ide preko 7MB
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari