Zašto toliko prave problem oko modema? Jesu li nešto skuplji u nabavci ili šta? Meni bi trebalo isto da se vratim na modem plus moj WiFi ruter, ne znam koju priču da složim... A trebalo bi za moj novac da dobijem ono što meni odgovara...
Zašto toliko prave problem oko modema? Jesu li nešto skuplji u nabavci ili šta? Meni bi trebalo isto da se vratim na modem plus moj WiFi ruter, ne znam koju priču da složim... A trebalo bi za moj novac da dobijem ono što meni odgovara...
Ne, iz Novog Sada sam.@Lauda, jesi iz Beograda, jesi bio u Kralja Petra? Ako je tako da može 3 meseca po dinar nama kojima je istekao ugovor, mogao bih da se prošetam do SBB-a.
Pozdrav,
od skoro sam postao korisnik SBB Gold trio mix paketa. Na moje insistiranje su mi doneli modem 3208 i tp-link router, posto mi je prvobitni modem bio pokvaren serviser koji je doneo novi modem mi je rekao da ja sa kombinacijom modema 3208 i routera tp-link wr740n ne mogu da dobijem opciju 72 sata unazad jer navodno ovaj router ne podrzava neka podesavanja koje ova usluga zahteva.
U prevodu : "Ko te j..e kad si trazio ovaj modem !", ... mirno sam ga ispratio iz kuce, iako sam imao zelju da ga izbacim kroz prozor zajedno sa svim ovim krsevima koje su mi doneli !!!
Da li neko od vas ima ovu kombinaciju modema i rutera, a da mu radi ova opcija 72 sata unazad ?
ps: Uskoro cu vam napisati kompletno moje iskustvo sa SBB-om i njihovim serviserima ...
Ahhh... bice da on ima PDS2100 risiver....Koliko znam na starim D3 resiverima je postojao integrisan modem i oni rade bez problema u toj kombinaciji.
Ovi novi resiveri zahtevaju da budu nakačeni na HG da bi imao ovu funkciju i sad je pitanje da li mogu da budu nakačeni na bilo koji ruter, ili je CISCO/UBEE jedino rešenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari