Još od one letnje promocije ili baš od prošle novogodišnje promocije?Znam par ljudi kojima HBO radi još od prošlogodišnje promocije![]()
Nazalost, nisu u mogucnosti da mi daju raskidAli ne zato sto sam eon light duo, nego zato sto u "skladu sa Ugovorom i Opstim uslovima, SBB zadrzava pravo izmene postojecih programa"... Sada ne znam da li uopste imam razlog za zalbu (posto u ovom paketu nisam siguran da li postoji neki program koji se ukida), posto se ovaj njihov odgovor kosi sa Zakonom o elektronskim komunikacijama, ako se ne varam (ali cak i da ovo isteram do kraja, ako nije bilo kanala u mom paketu koji se ukidaju, onda dzabe sve)?
Mogu da platim 6 x pretplatu koja mi je bila dinar - do pune cene, ili sve do kraja godine, pa sta mi se vise isplati...
Pa da. Ili što neki kolega ovde kaže, možeš da raskineš ugovor ukoliko se "bitno" promeni programska šema... a šta je to "bitno"? Možda neko gleda samo, lupam, History, i oni mu to ukinu, ali mu kažu " Pa gospodine, ali imamo još 150 programa, ukinuli smo samo jedan, a to je 0.7% svih programa, što nije bitna promena programske šeme", a šta taj čovek da radi ako ga ništa drugo ne zanima, a potpisao je ugovor pošto su u tom trenutku imali History... i šta je sad ta "bitna promena programske šeme"?
Sreca pa ne talasate[emoji23][emoji23]
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Pa da. Ili što neki kolega ovde kaže, možeš da raskineš ugovor ukoliko se "bitno" promeni programska šema... a šta je to "bitno"? Možda neko gleda samo, lupam, History, i oni mu to ukinu, ali mu kažu " Pa gospodine, ali imamo još 150 programa, ukinuli smo samo jedan, a to je 0.7% svih programa, što nije bitna promena programske šeme", a šta taj čovek da radi ako ga ništa drugo ne zanima, a potpisao je ugovor pošto su u tom trenutku imali History... i šta je sad ta "bitna promena programske šeme"?
Kao što sam pisao, mene su dvaput odbili.
Odbili su me prvi put, nakon čega sam im poslao email i pozvao se na Zakon o elektronskim komunikacijama, najavio žalbu RATEL-u, NOPS-u, čak i sudsku tužbu. Odgovor je bio kao i prvi put - ništa oni nisu prekršili i nemam ja nikakvo pravo.
Juče sam poslao email RATELU i NOPS-u, dok sam [email protected] stavio u cc.
Zanima me da li će me pozvati u ponedeljak da kažu da su se zbunili i da mogu da raskinem ugovor ili će morati da padne tužba.
Doduše, osećam se sad malo zapostavljeno, posle ove današnje frke sa Supernovom i ukidanjem UnitedMedia kanala.
Poslao sam dopis iz poslovnice. Jedan primerak su mi vratili, overen i sa delovodnim brojem. Nakon toga su me odbili pismeno, pa još jednom putem emaila nakon moje žalbe na odbijanje.
Mislim da to jos uvek niko nije postigao.Pre par dana mi je istekao ugovor za trio Gold Extra paket koji sam sa nekim akcijama plaćao 3120 dinara, sad mi je u planu da obnovim ugovor i pređem na EON full, ali je njegova cena 3999 dinara. Da li mogu da se izboksuju neke pogodnosti za stare korisnike ili da gledam ponude drugih provajdera ?
Pre par dana mi je istekao ugovor za trio Gold Extra paket koji sam sa nekim akcijama plaćao 3120 dinara, sad mi je u planu da obnovim ugovor i pređem na EON full, ali je njegova cena 3999 dinara. Da li mogu da se izboksuju neke pogodnosti za stare korisnike ili da gledam ponude drugih provajdera ?
to je odlična ponuda. oni bi trebalo sve da ti odrade, samo potpises zahtevPozdrav, nude mi eon trio premium za 4150 din uz ugovor na 24m, samo bih morao da prebacim fiksni telefon iz telekoma kod njih. Kakva je procedura, jel ima dosta cimanja ili samo se potpisuju raskidi.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Uzmi u obzir pri odlučivanju da ćeš sad plaćati punu cenu paketa a koja za trio Gold Extra paket iznosi 4.539,tako da se nemoj previše predomišljati šta da učiniš pogotovo što imaš i otkazni rok od 30 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari