Zna se ko prelazi na Mts ako nema problema sa Sbb.Nema tih para zbog čega bih prešao na mts ili nekog drugog provajdera, zbog lošeg odabira kanala sam prešao na sbb i nisam se pokajao.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Ja imam eon premium i dali mi raskid.
5 радних дана.Koliko dugo ste cekali odgovor na zahtev da raskidate
Koliko dugo ste cekali odgovor na zahtev da raskidate
Probaj Opera VPNBanovan sam na jednom stranom sajtu greškom (nisam prijavljen nalogom, niti ga imam). Verovatno po SBB IP adresi.
A možda i kombinacija IP adresa + browser + OS... šata sve neki remote sajt već može da očita preko browser-a.
Probao sam IPCONFIG /RENEW, ali mi je ostala ista IP adresa
Probao sam reset modema, opet ista IP adresa.
Obrisao sam Chrome cookies (odakle sam pristupao sajtu).
Iz Opere sam takođe blokiran (prvi put otvorio sajt). Kao i iz Incognito moda svih browser-a.
Kako na SBB-u da promenim IP adresu, jer od nečega moram početi?
Da li je dovoljno promeniti IP adresu, ili će sa novom IP adresom i dalje znati "da sam to ja"? Mogu li preko browser-a da vide nešto jedinstveno što me određuje (moj komp, HW, SW)?
Hvala!![]()
Hvala, upravo obrisao Opera cookes, aktivirao Opera VPN, i dalje sam blokiran na sajtu.Probaj Opera VPN
Obzirom da mi je istekla ugovorna obaveza od 24 meseci da li moram da ispoštujem 30 dana od trenutka podnošenja zahteva za raskid ugovora sa SBB-om (ne ugovorne obaveze) ?
Imam paket Trio Gold Extra na SBB-u, internet 200/12 mb/s, u praksi download retko ide preko 50mb/s. Probao kod prijatelja Exe net optiku 250/80 mb/s jede, SBB ne može ni da mu priđe.
Hvala svima na odgovoru.
Da li je dovoljno samo promeniti IP adresu, ili će sa novom IP adresom i dalje znati "da sam to ja"? Mogu li preko browser-a da vide nešto jedinstveno što me određuje (moj komp, HW, SW, OS)?
Znam da mogu da vide koji browser koristim i OS ver. Šta još?![]()
Zapravo me zanima kako promeniti SBB IP adresu, to je prvo pitanje koje sam postavio.Mislim da si promasio temu, ovde je SBB diskusija, a ne kako promeniti IP adresu i uci na sajt gde si banovan.
Po ip adresi te jedino mogu prepoznat, upali bilo kakav vpn i uci ces bez problema, opera vpn ne znam kako ti ne radi jer mora raditi, nisi dobro ga koristioMislim da si promasio temu, ovde je SBB diskusija, a ne kako promeniti IP adresu i uci na sajt gde si banovan.
Uspeo sam danas sa Opera VPN-om. Hvala! Sasvim mi je izmenio IP adresu, od početka do kraja. Izgleda da su oni blokirali više od samo moje javne SBB IP adrese (koja je danas drugačija nego juče), ceo SBB poddomen možda, ne znam.Probaj Opera VPN
A vidiš, ja na Karaburmi imam Trio Gold, internet 150/10, konstantno, bez dropova, ful brzina ujutru, uveče, uvek, ping 1-2ms, ruter ne sećam se kada sam resetovao, D3 isto tako...
Dakle do lokacije je, naravno, ne možemo generalizovati![]()
@ZekaLoli
Imam paket Trio Gold Extra na SBB-u, internet 200/12 mb/s, u praksi download retko ide preko 50mb/s. Probao kod prijatelja Exe net optiku 250/80 mb/s jede, SBB ne može ni da mu priđe.
Meni juče ugasili@outlaw
:-devil-:
Do kad je ovaj promo sa otkljucanim HBO kanalima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari