Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema tih para zbog čega bih prešao na mts ili nekog drugog provajdera, zbog lošeg odabira kanala sam prešao na sbb i nisam se pokajao.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Nema tih para zbog čega bih prešao na mts ili nekog drugog provajdera, zbog lošeg odabira kanala sam prešao na sbb i nisam se pokajao.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Zna se ko prelazi na Mts ako nema problema sa Sbb.
Toliko.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Koliko dugo ste cekali odgovor na zahtev da raskidate

Za 6 dana mi stigao odgovor poštom.

Ja raskidam zato što od kako sam prešao na eon godinu i po dana imam problem sa internet brzinama i stalno merim i zovem ih i ništa se ne dešava. TV i ne gledam toliko tako da mi nije toliko bitno iskreno.

Еон премиум не вреди 5000дин. Еон се стално сам укључује, нема 5.1 звук, доста у видео клубу није хд, нема дуплог аудио стрима а то све ради на д3. Интернет је тек комедија са уплоадом а брзина увек мања од прописане. Вреди колико и прошлогодишња акција, 2000дин.

Banovan sam na jednom stranom sajtu greškom (nisam prijavljen nalogom, niti ga imam). Verovatno po SBB IP adresi.
A možda i kombinacija IP adresa + browser + OS... šata sve neki remote sajt već može da očita preko browser-a.
Probao sam IPCONFIG /RENEW, ali mi je ostala ista IP adresa
Probao sam reset modema, opet ista IP adresa.
Obrisao sam Chrome cookies (odakle sam pristupao sajtu).
Iz Opere sam takođe blokiran (prvi put otvorio sajt). Kao i iz Incognito moda svih browser-a.

Kako na SBB-u da promenim IP adresu, jer od nečega moram početi?
Da li je dovoljno promeniti IP adresu, ili će sa novom IP adresom i dalje znati "da sam to ja"? Mogu li preko browser-a da vide nešto jedinstveno što me određuje (moj komp, HW, SW)?

Hvala! :)

Banovan sam na jednom stranom sajtu greškom (nisam prijavljen nalogom, niti ga imam). Verovatno po SBB IP adresi.
A možda i kombinacija IP adresa + browser + OS... šata sve neki remote sajt već može da očita preko browser-a.
Probao sam IPCONFIG /RENEW, ali mi je ostala ista IP adresa
Probao sam reset modema, opet ista IP adresa.
Obrisao sam Chrome cookies (odakle sam pristupao sajtu).
Iz Opere sam takođe blokiran (prvi put otvorio sajt). Kao i iz Incognito moda svih browser-a.

Kako na SBB-u da promenim IP adresu, jer od nečega moram početi?
Da li je dovoljno promeniti IP adresu, ili će sa novom IP adresom i dalje znati "da sam to ja"? Mogu li preko browser-a da vide nešto jedinstveno što me određuje (moj komp, HW, SW)?

Hvala! :)
Probaj Opera VPN

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Obzirom da mi je istekla ugovorna obaveza od 24 meseci da li moram da ispoštujem 30 dana od trenutka podnošenja zahteva za raskid ugovora sa SBB-om (ne ugovorne obaveze) ?

Mozda su blokirali ceo range sbb-ovih adresa, probaj sa nekim drugim vpn-om..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

@ZekaLoli

Imam paket Trio Gold Extra na SBB-u, internet 200/12 mb/s, u praksi download retko ide preko 50mb/s. Probao kod prijatelja Exe net optiku 250/80 mb/s jede, SBB ne može ni da mu priđe.

Imam paket Trio Gold Extra na SBB-u, internet 200/12 mb/s, u praksi download retko ide preko 50mb/s. Probao kod prijatelja Exe net optiku 250/80 mb/s jede, SBB ne može ni da mu priđe.

A vidiš, ja na Karaburmi imam Trio Gold, internet 150/10, konstantno, bez dropova, ful brzina ujutru, uveče, uvek, ping 1-2ms, ruter ne sećam se kada sam resetovao, D3 isto tako...

Dakle do lokacije je, naravno, ne možemo generalizovati ;)

Meni je internet bio ok dok sam bio na trio goldu ali kako sam prešao na eon, stalno neko kočenje, brzina 40Mbps i kad im prijaviš oni stalno prebacuju jedni na druge.

Hvala svima na odgovoru.
Da li je dovoljno samo promeniti IP adresu, ili će sa novom IP adresom i dalje znati "da sam to ja"? Mogu li preko browser-a da vide nešto jedinstveno što me određuje (moj komp, HW, SW, OS)?

Znam da mogu da vide koji browser koristim i OS ver. Šta još? ;)

Hvala svima na odgovoru.
Da li je dovoljno samo promeniti IP adresu, ili će sa novom IP adresom i dalje znati "da sam to ja"? Mogu li preko browser-a da vide nešto jedinstveno što me određuje (moj komp, HW, SW, OS)?

Znam da mogu da vide koji browser koristim i OS ver. Šta još? ;)

Mislim da si promasio temu, ovde je SBB diskusija, a ne kako promeniti IP adresu i uci na sajt gde si banovan.

Mislim da si promasio temu, ovde je SBB diskusija, a ne kako promeniti IP adresu i uci na sajt gde si banovan.
Zapravo me zanima kako promeniti SBB IP adresu, to je prvo pitanje koje sam postavio. :)
Možeš li me upiti na temu gde mogu da pitam ovo što si naveo gore? Hvala!

Probaj Opera VPN
Uspeo sam danas sa Opera VPN-om. Hvala! Sasvim mi je izmenio IP adresu, od početka do kraja. Izgleda da su oni blokirali više od samo moje javne SBB IP adrese (koja je danas drugačija nego juče), ceo SBB poddomen možda, ne znam.

Interesuju me iskustva SBB/Beogrid korisnika u blokovima (64,63,62). Kako ste zadovoljni sa internetom? Da li su brzine onakve kakve su deklarisane ili strahovito manje? Ima li mnogo kvarova i prekida interneta i televizije?

A vidiš, ja na Karaburmi imam Trio Gold, internet 150/10, konstantno, bez dropova, ful brzina ujutru, uveče, uvek, ping 1-2ms, ruter ne sećam se kada sam resetovao, D3 isto tako...

Dakle do lokacije je, naravno, ne možemo generalizovati ;)

1-2ms lag? Sta pingujes, drugi racunar u lan-u? Moze PrtSc toga posto mi zvuci, onako, bas scifi :D Meni trokira uvece posle 23h redovno net, nema gubitke ali ima lag od +1000ms.

Vidi, imam ozbiljnog 14-godišnjeg gejmera u kući, ako je ping veći od 3, frka :d Obožavam da ga maltretiram, pustim torente, on odlepi :D

• Like
Reagovanja: M J
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno