Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Bar jedna dobra stvar u vezi SBB-a su Arena kanali, gde može da se prati NBA, iako je kvalitet slike smeće.
Reklame za kladionice su poseban krug pakla.

Poslednja izmena:
Sad pošto je Yettel vlasnik SBB-a da li to možda znači u budućnosti da će se kroz SBB infrastrukturu nuditi i Yettel paketi? Ili će sve spojiti u jednu ponudu, ili šta već?

@DON kao što je već rečeno, nije Yettel vlasnik SBB-a već SBB i Yettel imaju istog vlasnika. njihovi poslovni planovi su nam nepoznanica

@DON kao što je već rečeno, nije Yettel vlasnik SBB-a već SBB i Yettel imaju istog vlasnika. njihovi poslovni planovi su nam nepoznanica

Nije baš da su nepoznanica pošto su sami rekli da planiraju da urade ono što je najracionalnije, a to je objedinjavanje.

Zvanično saopštenje Emiraćana od 12.2.2025:
This transaction will enable e& PPF Telecom to combine SBB with its Serbian mobile subsidiary Yettel, thereby creating a leading converged operator offering enhanced Mobile, Fixed BB and Pay-TV services in a market with significant growth opportunities.

Poslednja izmena:
Nisam u toku, može li da se traži raskid ugovora bez penala zbog ove migracije? Ja sam mislio da sam u fazonu, ne gledam tv, ali kada vidim kurir, informer, nije mi dobro iskreno, uznemirava me samo menjanje kanala.
Ovo i mene zanima. Na nekoj od prethodnih strana javio se kolega koji kaže da su mu nakon insistiranja u poslovnici dali da rukom napiše zahtev za prevremeni raskid ugovora zbog promena u TV kanalima, ali ne mogu da pronađem da li je javio kako je taj zahtev rešen. Da li je još neko možda probao da podnese zahtev za raskid zbog ukidanja SK 4K?

U kom smislu nije isplativo? Ako bi mi dali prevremeno da raskinem ugovor usled promene uslova (naravno, bez naknade), itekako bi mi bilo isplativo.

Bandwidth kad se pomeri na 40 ili 80 (5g) ,izgleda da su brzine normalne .Ne znam hoće li to nešto drugo zeznut ,al brzine je popravilo :)
U ugovoru 600Mbs brzina. Na Ubee danima i na mobilnom i na laptopu zakuca preko WiFi na 300Mbs i nece dalje. Stavio Bandwith sa 40 na 80 na 5GHz. Sad mi izvuče i na laptopu i na mobilnom oko 480Mbs.

Zašto očekujete toliko velike brzine na wifi-ju?

Koristite kabl ili bar za početak promenite kanal wifi mreže da ne bude 36 već 52, 100, 116, 132...

U kom smislu nije isplativo? Ako bi mi dali prevremeno da raskinem ugovor usled promene uslova (naravno, bez naknade), itekako bi mi bilo isplativo.
Vec vam 100x receno da nema osnova za raskid ugovora, nesto ste izgubili, nesto dobili. Lik sto je svojom rukom pisao zahtev, ne znaci da ce isti biti usvojen i odobren. Pitanje je gde je zavrsio taj papir cim je lik zatvorio vrata.

Malopre sam išao u poslovnicu, trazio raskid ugovora, radnica krenula da me ubeđuje da imaju sav sportski program bla bla i kad sam bio uporan dala mi je papir da sve to napišem, da hocu da raskinem ugovor zbog promene kanala, tj izbacivanja SK4K ,zavela to ,ostavio sam mejl i broj telefona ,rekla mi da će mi javiti za 7 dana najviše, ako ne da dođem opet za 7 dana.
Bila je gomila papira , sad nisam video šta su drugi pisali,moguće isto.
Javljam svakako kako se završilo.
Ima li nekih novosti u vezi sa ovim zahtevom?

Na kom paketu radi tv 1000 video klub?
Šta tačno donosi tv1000 video klub? Ja vidim samo 20-ak filmova na home ekranu video kluba i svaki od tih filmova sam odgledao bar 3x a neke i više.

Ja mislim da postoji šansa da se na osnovu ukidanja kanala u ovom slučaju isto raskine ugovor...bila zamena ili ne...i na kraju ko će da kaže nekom da li je nešto odgovarajuća zamena ili nije...sada druga je stvar što više ni nema zamene :) osim ovoga što ima.
Podneo sam zahtev za raskid ugovora pismeno. Dobio sam ovaj odgovor :

Poštovani,

Primili smo Vaš dopis i zaveli na ugovoru, pretplatnički broj ******

Želimo da Vas obavestimo da je TV ponuda SBB-a značajno unapređena kanalima i novim sadržajem. Uključuje sav premium sportski i zabavni sadržaj na jednom mestu, sa novim rasporedom kanala, na svim SBB platformama i sa dodatnih promotivnih 45 kanala. Više informacija možete pronaći na: https://sbb.rs/podrska/vesti-i-informacije/, a novu listu kanala po platformama možete pronaći na našem sajtu na adresi: https://sbb.rs/podrska/cenovnici-i-dokumentacija/?qc=175
Na navedenoj listi su naznačeni i promotivno pušteni kanali.

Postojeći Sport Klub sadržaj prelazi na Arena Sport kanale, gde se već nalaze Premijer Liga, NBA, Domaća super liga…i sada je sve dostupno uz SBB.

SBB želi da ponudi što širi izbor TV kanala. Na Vama je da izaberete koje kanale želite da gledate. Takođe, imajte u vidu da kao korisnici EON-a možete da napravite personalizovane liste kanala u okviru svojih profila, kreirate profile I blokirate kanale.

Ukoliko i dalje ostajete pri odluci da raskinete ugovor o korišćenju naših servisa neophodno je isto realizovati u nekoj od poslovnica kompanije SBB. Ukoliko nosilac ugovora nije u mogućnosti lično da dođe, zahtev može podneti drugo lice uz pisano overeno ovlašćenje kod Javnog beležnika.

Za vreme trajanja ugovorne obaveze, a na osnovu zaključenog Ugovora za paket usluga, Pretplatnik može jednostrano da raskine ugovor sa promotivnim uslovima pre isteka minimalno ugovorenog perioda, u kom slučaju je dužan da plati troškove raskida u visini popusta koji je ostvario u okviru datih promotivnih pogodnosti ili preostale pretplate do isteka ugovorenog perioda.

Zahtev za prevremeni raskid se podnosi isključivo u našem Korisničkom servisu, gde se sa danom podnošenja zahteva obračunava tačan iznos troškova za prevremeni raskid, a u zavisnosti od odabrane opcije od strane korisnika.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

U skladu sa članom 151 Zakona o Zaštiti potrošača SBB ima obavezu da učestvuje u postupku vansudskog rešavanja potrošačkih sporova, a na osnovu podnetih reklamacija.

S poštovanjem,

Sektor za obradu korisničkih zahteva
Ima li nekih novosti u vezi sa ovim zahtevom?
Maločas sam dobio odgovor baš

Sto se tice tenisa AS je katastrofa. Totalni promasaj. Sada se igraju dva ATP turnira i jedan WTA, od prenosa nista. Repriziranje istih fudbalskih utakmica bezbroj puta.
Brukaaaa:mad:
Pa naravno imaju vise programa od SK pa ne moraju besomucno da pustaju WTA turnire ..Ide tenis na 2 kanala Arene Sport trenutno

Podneo sam zahtev za raskid ugovora pismeno. Dobio sam ovaj odgovor :

Poštovani,

Primili smo Vaš dopis i zaveli na ugovoru, pretplatnički broj ******

Želimo da Vas obavestimo da je TV ponuda SBB-a značajno unapređena kanalima i novim sadržajem. Uključuje sav premium sportski i zabavni sadržaj na jednom mestu, sa novim rasporedom kanala, na svim SBB platformama i sa dodatnih promotivnih 45 kanala. Više informacija možete pronaći na: https://sbb.rs/podrska/vesti-i-informacije/, a novu listu kanala po platformama možete pronaći na našem sajtu na adresi: https://sbb.rs/podrska/cenovnici-i-dokumentacija/?qc=175
Na navedenoj listi su naznačeni i promotivno pušteni kanali.

Postojeći Sport Klub sadržaj prelazi na Arena Sport kanale, gde se već nalaze Premijer Liga, NBA, Domaća super liga…i sada je sve dostupno uz SBB.

SBB želi da ponudi što širi izbor TV kanala. Na Vama je da izaberete koje kanale želite da gledate. Takođe, imajte u vidu da kao korisnici EON-a možete da napravite personalizovane liste kanala u okviru svojih profila, kreirate profile I blokirate kanale.

Ukoliko i dalje ostajete pri odluci da raskinete ugovor o korišćenju naših servisa neophodno je isto realizovati u nekoj od poslovnica kompanije SBB. Ukoliko nosilac ugovora nije u mogućnosti lično da dođe, zahtev može podneti drugo lice uz pisano overeno ovlašćenje kod Javnog beležnika.

Za vreme trajanja ugovorne obaveze, a na osnovu zaključenog Ugovora za paket usluga, Pretplatnik može jednostrano da raskine ugovor sa promotivnim uslovima pre isteka minimalno ugovorenog perioda, u kom slučaju je dužan da plati troškove raskida u visini popusta koji je ostvario u okviru datih promotivnih pogodnosti ili preostale pretplate do isteka ugovorenog perioda.

Zahtev za prevremeni raskid se podnosi isključivo u našem Korisničkom servisu, gde se sa danom podnošenja zahteva obračunava tačan iznos troškova za prevremeni raskid, a u zavisnosti od odabrane opcije od strane korisnika.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

U skladu sa članom 151 Zakona o Zaštiti potrošača SBB ima obavezu da učestvuje u postupku vansudskog rešavanja potrošačkih sporova, a na osnovu podnetih reklamacija.

S poštovanjem,

Sektor za obradu korisničkih zahteva

Maločas sam dobio odgovor baš
Ostaje i ratel

Mozes i Bogu ocu da se zalis, cuj Ratel.
Pa pročitaj malo ovu temu pa ćeš videti...ali jeste ovo specifična priča tako da nije baš najjasnije da li može...to su i rekli mnogi drugi. Na kraju krajeva na njemu je da li će dalje da to juri ili ne.

Poslednja izmena:
Iskreno ne znam ni hbo kanalima koja je gledanost (pretpostavka mala) a ne tv1000.Taj nacin gledanja filmova je skoro pa proslost .

Na HBO je sigurno gledanost mizerna. Prvo, jer je u pitanju poseban paket, a drugo jer postoji Max.
Bili su neki podaci o gledanosti na SBB ranije, mislim da od filmskih jedino osnovni Cinestar i Pink Western ulaze u neku listu najgledanijih.

Imao sam i ja dve slične situacije, baš sa pokojnim sbb-om. Ali gde prestaje logika, počinje Srbija

Nazad
Vrh Dno