Teško, to nije prodato Telekomu za distribuciju u Srbiji preko OTT platforme, možda van Srbije jeste.Samo se spominju Arene,a hoće li tipa Cinestar,Grand,IDJ i slično biti u ponudi na IRISu?
I yettel dobija kanale, mozda je sve ali vrv vecinuJos kad bi postojala opcija da se predje na yettel optiku i zadrže svi ti kanali..
Na exEONSAT je trenutno stanje Premium 1-3, Arena 1-10, Arena SK 1-5, Arena 1x2 (?) tako da ispada 19Pogledajte prilog 486729
Pišu iz SBB-a da ubacuju 18 Arena Sport kanala a Arena ima 16 kanala. Koja su još dva kanala od sutra u ponudi?
Možda misle na PL TV i NBA TV, a možda pokreću i Arena Premium 4 i Arena Tennis? Videćemo sutra.
Tačno, na njih sam zaboravio - dakle 21 ukupno sa Arena u nazivu. Ako se SK gasi onda će sigurno ubaciti i Arena SK kanale.Ne znam da li će SBB ubacivati u ponudu te Arena Sport SK 1-5 kanale.
Arena ima i kanal Arena Fight i EArena Sport (gejming)
Zapravo nije prodat Yettelu, nego vlasnicima Yettela. Tako da su Yettel i SBB i dalje dva odvojena subjekta.Znači sbb prodat yettelu, ovaj koristi optičku infrastrukturu telekoma, ali sbb to neće moći?
JL zbunjenog....
Retko dobar komentar! Bravo.Vama ne može čovek nikako ugoditi nikome, danima se bavite vudu magijom, gatanjem, birokratijom, advokaturom, IT oblastima i nije valjalo, sada potvrđene vesti, opet ne valja.
Meni pada na pamet da je i Yetel projekat u kom se dosta pita nasa drzava...mozda i vec jeste ali nisam dovoljno upucenZa korisnike je uvek bilo i biće (bez obzira na državu i politiku) što više konkurencije to bolje.
Zato ovo ne valja jer se smanjuje konkurencija. Ja bih voleo da imamo 10 dostupnih provajdera na svakoj adresi, pa da se bira
Lučić je jednom spominjao da će biti tipa Cinestar i još neki,znam da neće N1 i Nova S ali bi bilo lepo da ubace ostale.Al da ne skrecem vise sa teme.Teško, to nije prodato Telekomu za distribuciju u Srbiji preko OTT platforme, možda van Srbije jeste.
Zamisli onda taj pakao ako bi barem polovina njih polagala prava na neki sadržaj. Kod jednih Premijer Liga, drugi drže Formulu 1, treći Evroligu...Za korisnike je uvek bilo i biće (bez obzira na državu i politiku) što više konkurencije to bolje.
Zato ovo ne valja jer se smanjuje konkurencija. Ja bih voleo da imamo 10 dostupnih provajdera na svakoj adresi, pa da se bira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari