Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Danas je zadnji dan za rskid ugovora za duo light zbog povećanja cene. Obavezno se zalite ja dobio 8 meseci po 50%.

Ja popodne vracam opremu, mene jesu zvali ali u 19h uvece kada nisam ni bio pri telefonu, poslao mail nista, otisao do poslovnice rece mi teta tamo da mogu da vratim opremu da me nece niko zvati jer samo sto sam iskoristio promociju, na kraju pisao na fejsu i posle 3 dana su pozvali ali sam vec dogovorio Supernovu za 14 meseci po dinar

Raskid se ne traži telefonom. Odeš u poslovnicu , potpišeš raskid, i onda te zovu i daju 12 meseci po 1 din. Ostalo je ništa. I za prelazak kod njih, isto daju.
Ja otiso ni papir mi nisu dali, nakon toga sam probao da posaljem zahtev za raskid kroz fb chat.

Meni njihova logika nije jasna, umesto da probaju da me zadrze jer cu fakat platii jedan ceo racun i jedan pola njih bas briga

Vi ste baš rešili da nam naterate suze na oči

Ja otiso ni papir mi nisu dali, nakon toga sam probao da posaljem zahtev za raskid kroz fb chat.

Meni njihova logika nije jasna, umesto da probaju da me zadrze jer cu fakat platii jedan ceo racun i jedan pola njih bas briga
Ovo što sam napisao je bilo pre 20-setak dana. Dobili neki prijatelji za ostanak i prelaz sa MTS-a. Danas, sutra ako su priče istinite , ko zna? Svi koji mogu nek se strpe još malo, kod bilo kog operatera. 24 meseca je puno kad nije sigurno šta se dobija i koliko plaća.

Dali je IP. 95.180........ iza Nat-a i dali mi zbog toga iskacu razne reklame sa Alibabe koje nikada nismo kliknuli cak ni otvarali Alibabu
То није нат адреса али адресу мораш да нађеш у подешавањима рутера или преко трацероуте наредбе.

Na četu su mi pre neki dan rekli da će aktivirani promo Max biti automatski ugašen zajedno sa drugim kanalima, i dalje mi stoji Max među dodacima i kanali su aktivni. Da li će to da reše ujutru ili me je operater lepo zeznuo?

I ako ostane aktivirano neće naplatiti, a nekad ostane zaglavljeno pa radi HBO još mesecima, tako da opušteno... To mi se desilo prošle godine, radio mi je HBO do maja dok nisam raskinuo taj ugovor, eon full paket.

Koliko vidim ukinuti su pojedinacni HBO (490RSD) i Cinemax (290RSD) tv paketi, sad postoji samo MAX paket koji zamenjuje HBO premium (749RSD), ali je sada skuplje, i kosta 940RSD mesecno. Kod konkurencije i dalje ima hbo premium (max, hbo 1,2,3, cinemax 1,2) po ceni od 749RSD.

Poslednja izmena:
Jedna konstatacija, nakon prelaska sa D3 trio gold paketa na eon full, fali mi sto ne prikazuje vreme tj. sate na samom eon uredjaju i sto na daljincu nema dugme Mute 🥱

Debelo grešiš.

Naravno da nije, u pitanju je merenje (a ne ekstrapolacija na celu populaciju osnovu piplmetara kao kod Nielsena) na osnovu povratnih signala prijemnika koji imaju povratni kanal ka operateru samo u SBB-ovoj mreži, dakle ne i D3mini i CAM-ova koji samo pasivno prikazuju ono što je već dostupno u DVB-C signalu.

Iz jednog hvalisanja u kome su objašnjavali kako zapravo koriste TV Beat za merenja (u novije vreme to namerno preskaču da bi lakoverni pomislili da je u pitanju cela Srbija):
Merenja TVbeata su vrlo precizna, jer se vrše na povratnom signalu sa blizu 600.000 set box uređaja u SBB mreži.
https://n1info.rs/magazin/showbiz/survivor-neprikosnoven-po-gledanosti-2/

SBB se po poslednjem RATEL-ovom kvartalnom izveštaju koristi u preko 900.000 domaćinstava, što će reći da nisu u stanju da mere gledanost ni u svim domaćinstvima koja koriste njihovu uslugu, a kamoli na svim uređajima u svakom takvom domaćinstvu. Dakle, najmanje trećina, a zapravo znatno više (pošto prosečno domaćinstvo ima više od 1 prijemnika) prijemnika u SBB-ovoj mreži nije obuhvaćeno ovim merenjem.

Uz to, nema ni teorijske šanse da je neki SK kanal u celoj zemlji gledaniji od najgledanije Arene, a Superstar, koga ovde nema, je već duže vreme potvrđeno najgledaniji kablovski kanal u državi.

Takođe, ova merenja imaju falinku da nije moguće utvrditi koliko ljudi gleda televiziju - potpuno je isti rezultat i ako svih npr. 5 članova nekog domaćinstva gleda neki kanal, ako gleda dvoje i ako je neko zaspao i ostavio televizor upaljen - tako da ona nisu reprezentativna po pitanju gledanosti, verovatno kad bi se detaljnije ispitalo bi se ispostavilo da pojedine kanale ljudi više gledaju kad su sami, a neke druge kad su u društvu, a neki služe da budu upaljeni ceo dan umesto radija pa šta se od njihovog sadržaja zakači u prolazu - zakačilo se.

Poslednja izmena:
Pfff, ni ja ne bih rekao bolje. 😀
Svaka cast.

Jel bio neko skoro da trazi raskid ugovora, sta nude da korisnik ostane?

Pa zar to nije dobra ponuda ? Ukupan popust 25 %

U poslovnici podnet raskid, samo tv usluga, nudili 3x1rsd ili 6x50%

Je l imao neko problema da aktivira e-račun? Uveo SBB 31. decembra i od tad tri puta bezuspešno pokušavam da aktiviram. Zvao call centar tri puta, tri puta mi slali neki link za potvrdu, kliknem na taj link, odvede me na SBB aplikaciju ali ništa se ne dešava tj ništa ne uradi.

Je l ima neka akcija samo za tv-nekoliko meseci za dinar, da se potpise nov ugovor?

Ode preko 1800 din samo za tv...

Da li je definitivno tačno ovo za 30 dana od primanja obaveštenja kao osnov za raskid ugovora? Danas tek videh temu. EON Light

Nazad
Vrh Dno