crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
Bolje lično da vratišda ne prođeš ko ja i pored toga sto sam lično vratio i dobio revers . Jeste da se radilo o mts opriki i tamo sam to iskusvo i podelio sa grupom
Ja sam bio u poslovnici danas da podnesem zahtev za raskid ugovora. Procedura je sledeća: podneseš zahtev usmeno na šalteru, onda ti donesu papir da potpišeš, na papiru je nabrojana oprema koju treba da vratiš. Od trenutka potpisivanja zahteva, teče otkazni rok 30 dana, pošto je danas 20., 19. Februara mi gase uslugu, i od tada teče rok od SEDAM DANA KADA JE POTREBNO VRATITI OPREMU, u suprotnom, biće poslat račun i za opremu.Ako ima nekog iz Paraćina ako je u poslovnici tamo vraćao opremu da li može da se vrati tamo nakon isteka otkaznog roka od 30 dana? Supruga ide na neke terapije svaki dan u Ćupriju pa da produži pošto je to još 10km da ne ide za KG samo za to.
Zato i gube korisnike. Pošto imaju tako mudre ponude. .Koliko im smesna APP, kao ponuda samo za mene ( iako imam ugovor jos godinu dana minimum ) ako hocu EON premium ( koji vec imam ) , da produzim po specijalnoj ceni od 5330 valjda dinara, a inace je kao 7600 dinara i kao prekrizeno jer je ponuda samo za mene, hahah. Inace placam premium samo 4100 jer sam tako pregovarao. Kakva debilna ponuda od SBB-a.
Ne vraća se tanjir, samo risiver.Da, to mi je i problem, ona neće moći za KG zbog ovih terapija na koje ide a ima ih svaki dan do petka tako da će u sredu do Paraćina da to završi pošto ona ima ovlašćenje od svoje rođake.
U najgorem slučaju ostaje subota ili nedelja pa za KG gde je i pokrenula raskid EON SAT usluge.
E da, za EON SAT se vraća BOX i onaj LNB, tanjir se ne vraća? Pošto to ne mogu sam da skinem tek tako.
Ok, a LNB? Ja negde pročitao da treba i to pa ga skinuo.Ne vraća se tanjir, samo risiver.
Sad gledao papire od opreme stoji samo box i kartica koja ide u njemu, ne piše LNB.Vraća se i LNB
Ja nisam vratio lnb pre 5 godina.Ok, a LNB? Ja negde pročitao da treba i to pa ga skinuo.
Poštom joj rekli da ne može od 2021 valjda tako nešto.
Koliko cujem, ne gube nego se prevareni korisnici koji su onomad prelazili na Telekom, sada uveliko sa Telekoma vracaju na SBB...Zato i gube korisnike. Pošto imaju tako mudre ponude. .
Moraju da dođu da ti našteluju jedan satelit na HotBird...verovatno imaš kombinaciju Eutelsat+Astra a Eurosport je na ovom trećem satelitu.Jel zna neko sto nemam, Eurosport 1 i 2 ,eon sat koristim, zvao ih, kazu mora neko doci.
Imaju na ovom forumu precizne brojke. Koliko su bili ispred svih sada su u najboljem slučaju prosek što se broja korisnika tiče. Da li se neko vraća pa vraća se ali neko i ide...recimo ja kada sam otišao pre jedno 10 dana još najmanje pet ljudi je raskidalo ugovor ispred mene, a samo je jedan došao da obnovi ugovor i taj nije obnovio jer mu ništa nisu ponudili,...Ko je koga prevario tu su nadležne institucija, lični stavovi se ne računaju tj. bolje rečeno nisu bitni. Evo recimo što se mene tiče SBB ništa bolji niti "moralniji" nije od Telekoma, niti takva kategorija postoji kod preduzeća...ali koga je briga šta ja mislim.Koliko cujem, ne gube nego se prevareni korisnici koji su onomad prelazili na Telekom, sada uveliko sa Telekoma vracaju na SBB...
Nit su bog zna koliko skuplji od ostalih, a pogotovo im ponuda nije lošija od Yettelove. Da li znaš pošto su ovih dana Box paketi?Gube itekako.
Juče dok sam čekao u redu u NS, 4 korisnika pre mene su rakidala ugovor.
SBB je firma koju sam uvek simpatisao jer je uvek bila alternativa monopolu, ali više to nije isti SBB, sada su preterali sa cenama mnogo više nego ostali. Nije mi jasno kako Yettel koji i nema svoju infrastrukturu može da ponudi po skoro tri puta nižoj ceni bolju uslugu. Orion telekom, nijansu skuplji od Yettela, ali gruvaju svoju infrastrukturu i nude neuporedivo više za duplo manje. Jednostavno alavost SBB-a.
N1 televiziju ne možeš gledati live na netu?!!! Ladno...., ako nemaš Eon(ili Orion) nema gledamja N1 !?!?
Pa alo rođaci, na web streamu se najlakše plasiraju reklame...
Cene su nenormalne za kablovsku i coax internet, nerealno je da račun za net bude jednak računu za struju...
Dobronameran savet United grupi, prilagodite cenovnu politiku u Srbiji postojećem životnom standardu, ne poredim ovde ništa sa konkurentima već mesečne troškove nekoga ko ima medijalnu (ne fake "prosečnu") platu. Srežite lokalni menadžment, srežite headcount, osposobite više one touchscreen mašine za plaćanje što vam već mesecima stoje u ekspoziturama a ne rade već se čeka u redu, uradite šta treba - takođe zaradom iz drugih okolnih država neko vreme ako treba i subvencionišite poslovanje kod nas, nemojte da dozvolite da budete odvojeni od lokalnog realnog života....nerealno je da račun za net bude jednak računu za struju...
Aleluja. Ali iz pouzdanih izvora od toga nema nista. Uhvatila ih je menadzerska groznacia tj da oni imaju dobre premije a ostali beda...a tako puca sistem...Dobronameran savet United grupi, prilagodite cenovnu politiku u Srbiji postojećem životnom standardu, ne poredim ovde ništa sa konkurentima već mesečne troškove nekoga ko ima medijalnu (ne fake "prosečnu") platu. Srežite lokalni menadžment, srežite headcount, osposobite više one touchscreen mašine za plaćanje što vam već mesecima stoje u ekspoziturama a ne rade već se čeka u redu, uradite šta treba - takođe zaradom iz drugih okolnih država neko vreme ako treba i subvencionišite poslovanje kod nas, nemojte da dozvolite da budete odvojeni od lokalnog realnog života.
Moraju da vrate ali mora da se podnese zahtev.Sestra ima Eon Light koji poskupeo, moze da ode u poslovnicu vrati opremu i raskine UO?
Godinu dana je imala promociju po dinar ali je ona uplacivala pola cene ima nekih 20000 preplate sada. Pitanje sta se desava sa parama ako raskine UO , jer vracaju pare?
Moze da raskine , ima otkazni rok od 30 dana, pa tek onda vraća opremu. Barem je tako bilo kod mene prekjučeSestra ima Eon Light koji poskupeo, moze da ode u poslovnicu vrati opremu i raskine UO?
Godinu dana je imala promociju po dinar ali je ona uplacivala pola cene ima nekih 20000 preplate sada. Pitanje sta se desava sa parama ako raskine UO , jer vracaju pare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari