Uvek to možete .Pozdrav svima, da li je moguće raskinuti ugovor (kada istekne ugovor), pa se predomisliti u toku otkaznog roka?
Istekla mi je ugovorna obaveza, nudili su nešto bezveze za produženje pa rekoh da podnesem zahtev za raskid da vidim hoće li nuditi nešto više.
Iako imam mts i yettel optiku u zgradi, ne bih menjao operatera, pa me zato zanima taj deo sa predomišljanjem![]()
Mora drugo prezime da bude za nov ugovor...Pozdrav ljudi, moja baka je visegodisnji korisnik SBB-a i istice joj trenutni ugovor krajem meseca. Ja bih raskinuo taj ugovor posto vise nije u obavezi i potpisao novi na majcino ime - dakle ista lokacija, vrv i ista opcija (EON full) ali kao novi korisnik. Verovatno cemo sacekati Black Friday za neku dobru akciju.
Samo me zanima procedura tu - da li je moguce sve preko telefona i da li da nakon raskida trenutnog ugovora pozovem ponovo i napravim novi ugovor pa kad dodju majstori sa njima da vidim sta i kako posto bih i menjao lokaciju rutera u drugu sobu pa bi se busilo i slicno ili sve na jednom pozivu. Naravno, ovo pitam da bi se i sve to odradilo u jednom danu da moji ne bi bili bez interneta ako je moguce uopste.
Ubee uvek , po meni .Mora drugo prezime da bude za nov ugovor...
-----
Nisam pratio, koji ruter (WiFi) je najbolji trenutno - coax je u pitanju?
UBEE EVW32C, TECHNICOLOR CGA2121 ili SDMC NE1611B?
Pa koji je po Vama najbolji ?Bzvz UBEE ima deceniju kako je u opticaju, a i dalje ovi novi uređaji nisu bolji bar po pitanju WiFi-ja!?
Ja sam nedavno baš to uradio, podneo sam zahtev za raskid ugovora i nakon nekoliko dana dobio sam poziv od njih sa prihvatljivom ponudom za ostanak. Gospođa sa kojom sam pričao mi je bukvalno rekla, idem da poništim ovaj zahtev za raskid, pa šaljem novi aneks.Pozdrav svima, da li je moguće raskinuti ugovor (kada istekne ugovor), pa se predomisliti u toku otkaznog roka?
Na MTS sat slika baš lepo kasni. Na sofascore mi dođe promena rezultata desetak sekundi pre nego što vidim gol. I da znaš, slika na većim televizorima nije sjajna, moglo bi se reći i da je prilično loša.Nisi čitao unazad. Želim da ne kasni slika. Sa aplikacijama kasni slika od 20-30 sekunda.
Na MTS sat slika baš lepo kasni. Na sofascore mi dođe promena rezultata desetak sekundi pre nego što vidim gol. I da znaš, slika na većim televizorima nije sjajna, moglo bi se reći i da je prilično loša.
kako će da ti radi kablovska? treba ti CAM od SBB-a. inače, za ovakve kombinacije lepo otvori novu temu. ovo je tema isključivo za SBBKablovska znam da će raditi ali za vraćanje sadržaja na primer za Arene, ne znam .
kontaktiraš SBB (fb, x, e-mail, telefon)Kako se resetuje pin
Morate pozvati Call centarKako se resetuje pin za 18+ sadrzaje, za neki film mi trazi pin koji je ukljucen al nije standard, stavljen je neki koji se zaboravio, inace i na tv-u i na eonu imam taj problem ?
Pa nije to baš pun HD. Mislim, nemoj me držati za reč, da je rezolucija tipa 1600x900. Ali generalno je protok tpk signala loš. To je moj utisak. Pogledaj negde sam pa vidi da li ti to odgovara. Ja možda tražim perfekciju ali oni definitivno nisu ni blizu toga.Mts-sat samo zbog arena koja su u HD, nadam se da je HD. Ostalo me ne zanima.
U opticaju je i Arena Cloud, naravno uz manu što će kasniti slika.
kako će da ti radi kablovska? treba ti CAM od SBB-a. inače, za ovakve kombinacije lepo otvori novu temu. ovo je tema isključivo za SBB
kontaktiraš SBB (fb, x, e-mail, telefon)
nema isključivo sa SBB-om. lepo otvori novu temuIma veze sa SBB.
Trazio sam i ja ovu kombinaciju,nadam se da ce ispostovati+1
Ništa gore od bele plastike
Ništa onda tražim TECHNICOLOR CGA2121 + EON Smart Box (V3 CHSTB02 Changhong) i to je to.
Ajde ruter manje više, ali samo da izbacim onu KSTB6020 box matoru kršinu![]()
Imaju i mogu da ti srede ako hoće, sve ostalo su fore i fazoniali i dalje ne znam info,a cak i oni nece da mi kazu da li ovi smart box imaju wifi kako ne bi morao da povezem sa kablom
u sbb-u su mi rekli da imaju neke boxeve ali da njih ne koriste u gradovima vec na nekim manje urbanim lokacijama i da ne mogu to da mi srede..
Тражиш бокс од 16гига и немаш бриге око тога.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari