ne mora daljinski.Napajanja, ruter, d3/eon/karticu i daljinski/e vracas, ostalo ne moras. Ako nemas kutije nikom nista i telefon ostavljas.
Pregovoi u toku! Uskoro opsirnije.Dali je neko sa Premium paketa podnosio zahtev zbog ovog poskupljenja ,kakve su njihove ponude
Pa jesu, ako racunas da je nesto sto je ugaseno bilo korisceno. El si video ti negde da mozes uopste da potpises raskid ugovora a da ti obracun za zaduzenje stize tek nakon toga? Ja nisam. Obicno nedaju da se raskine dok ne izmiris sve. Razumem ja tebe sta si hteo da kazes,ali operaterka mi je rekla da gospodine sa vasom poslednjom uplatom sve ste razduzili i nemate vise nikakve obaveze prema nama 🙂 Nisam cak ni 10og vratio,vec 7.7.24 evo citam sad..Zar ti to nije tih 10 dana jula 1680? Ti jesi platio 5120dinara jun ali nisi 10 dana jula.
Pregovoi u toku! Uskoro opsirnije.
Ima i tu istine.Nego sta cemo ako sada zbog mojsbb naloga koji pokazuje neistinite parametre stigne sledeci mesec 432rsd zbog odrzavanja vazuha unutar sobe u kojoj je bio eon uredjaj kao i koriscenja mog SBB ghost profila iz zabave 😂 Mislim razumem ja sta ti kazes,ali taj obracunski period em je iznudjen otkaznim rokom,em je ovo druga iznuda,nema tu niceg stvarno obracunatog.Ja sam na putu bio sve pogaseno,u ormaru,nego ajde tih 5120rsd je stvarno moralo da se plati ,taj raskidni period..ovo drugo je jajarenje cisto. Ja nikad nisam pravio problem kad je nesto posteno,ali ove kvazi fore i fazoni,ovo nema smisla.Bas me cudi da se to predstavlja kao normalno.Mene uooste ne zanima obracunski period,jer pravno nemozes da naplatis nesto posle raskida,to su trebali ranije da obracunaju,to je njihov problem. A za ove lazne podatke ce tek da odgovaraju,aktivan uredjaj koji je vracen- samo da nije..Ako si ušao u novi obračunski period, račun će ti tek stići i treba da se plati, bez obzira sto si ti završio sa njima.
To što ti je operaterka rekla, to je druga priča.
Poslao sam ja prigovor imejlom, čekam odgovor...Dali je neko sa Premium paketa podnosio zahtev zbog ovog poskupljenja ,kakve su njihove ponude
Jedino ovako sa SBB-om i nećete platiti ništa dodatno, pri čemu treba voditi računa kog meseca se podnosi zahtev za raskid, jer je otkazni rok 30 dana, a neki meseci imaju 31 dan.Zato ako vam ugovor ističe 29 septembra vi ga podnesite 29 avgusta.
Meni ističe 17.og 30 dana otkaznog. Za sada jednom zvali i ponudili 9 meseci po dinar. Nadam se da će da bude još jedan pozivUpravo uspregovarao 12 meseci. Mada nije bilo lako!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari