Neće da se pokreneIli skini Eon Connect aplikaciju, uradiće sve ovo za tebe.
Zavisi koji provjder !?Pozdrav, da li neko zna šta se dešava sa ugovorom ako se otplati uređaj koji je uzet na rate pre vremena ? Da li nastavlja po postojećoj ugovornoj obavezi ili se skida UO, ili preporučuju novu UO ? Bio sam i dve različite poslovnice, i dobio dva totalno različita odgovora ...
SBB je u pitanjuZavisi koji provjder !?
Hvala na brzom odgovoru. A da li treba da u Ubee iskljucim wifi? Ili ne diram nista? Samo da lan1 spojim na tp link i to je to?Eon boxu za rad treba lan port za internet (1,2), a preostali sluze za d3 box.
Inace na tvoj ruter spajas samo jedan port, npr. Prvi.
Kod Rode za sada dobroNeko jos bez signala u Nisu na potezu oko Delte?
Za obican (kablovski) net znam da ne moraju nista da oni podesavaju (selio modeme tamo vamo 2X BG i PA), samo dodju u nekom momentu i premere da li je signal kako treba, za optiku mozda mora nesto...Imam u stanu EON opticki internet, ali treba da se prebacim u drugi grad u stan gde je takodje eon optika (ali je bez uredjaja, podstanar je odneo sa sobom sbb ruter, ali ga jos nije prebacio na drugu adresu).
Da ne bih bio par dana bez interneta dok podstanar ne iskljuci iz stana sbb, pa ga opet prikopcaju, da li mogu samo da prenesem eon ruter i ukopcam i on ce da radi? Ili mora cela procedura u SBB prvo da se odradi (iskljuci i prebaci internet).
Da se nadovežem na svoj post, juče otišao do poslovnice, tražio raskid ugovora zbog poskupljenja, ništa nisu prigovarali, čak sami ponudili da se ugovor odmah raskine, bez otkaznog roka, ali sam ja ipak tražio otkazni rok jer mi to više odgovara, a i da vidim da li će neko pozvati sa nekom dobrom ponudom za ostanak. Mada, s obzirom na to da su sami ponudili momentalni raskid, sumnjam da će neko zvati.Ja sam imejlom poslao prigovor na povećanje cene i tražio samo da mi ostane ista cena do kraja UO. Odgovorili isti dan i rekli da su prosledili nadležnoj službi. Javila se juče žena iz te službe i ni za kakvo pregovaranje nije bila raspoložena. Samo se držala priče da oni imaju pravo da povećaju cenu, a da ja imam pravo da raskinem ugovor zbog poskupljenja i da to mora lično u poslovnici. Višegodišnji sam korisnik EON Premium paketa. Od ponedeljka odoh do poslovnice, pa ćemo videti...
Mozes pozvati Kontakt centar i traziti 12 meseci za 1din. ili raskid, nista te nekosta da trazis svoje uslove poslovanja.Da se nadovežem na svoj post, juče otišao do poslovnice, tražio raskid ugovora zbog poskupljenja, ništa nisu prigovarali, čak sami ponudili da se ugovor odmah raskine, bez otkaznog roka, ali sam ja ipak tražio otkazni rok jer mi to više odgovara, a i da vidim da li će neko pozvati sa nekom dobrom ponudom za ostanak. Mada, s obzirom na to da su sami ponudili momentalni raskid, sumnjam da će neko zvati.
Ne zgodno je jedino ko ima uređaj na rate preko njih ...Mozes pozvati Kontakt centar i traziti 12 meseci za 1din. ili raskid, nista te nekosta da trazis svoje uslove poslovanja.
Pošto mi ugovor ističe sad u septembru, tražio sam im da mi daju najbolje ponude za produženje (u pitanju je EON FULL paket), uglavnom ono što su mi ponudili je sledeće: 4 meseca za dinar, 6 meseci 50% i 12 meseci 20%. Neće da ponude više ni 24 meseca 20%.Zar nije vec dosta ljudi trazilo 12 meseci i dobilo? Eventualno neko izvuce tipa 10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari