Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel se na [email protected] salje zahtev za raskid ugovora zbog povecanja cene ili postoji neka specificna adresa za to?

Da, ili direktno u poslovnicu ako neces da "pregovaras".

Istekao ugovor,daju 3.meseca za dinar ili 20%.E pa necu da ga produzim.

Da, ili direktno u poslovnicu ako neces da "pregovaras".
Ja sam imejlom poslao prigovor na povećanje cene i tražio samo da mi ostane ista cena do kraja UO. Odgovorili isti dan i rekli da su prosledili nadležnoj službi. Javila se juče žena iz te službe i ni za kakvo pregovaranje nije bila raspoložena. Samo se držala priče da oni imaju pravo da povećaju cenu, a da ja imam pravo da raskinem ugovor zbog poskupljenja i da to mora lično u poslovnici. Višegodišnji sam korisnik EON Premium paketa. Od ponedeljka odoh do poslovnice, pa ćemo videti...

Aplikacija za Android Speedtest, uredjaj Samsung Galaxy S23 Ultra.

Pa Samsung S23 još ultra izvuče max brzinu ja sa Xiaomi 13 teško to postižem.😀
Onda je nesto do tvog rutera ili same konekcije, jer Xiaomi 13 bez problema izvlaci full brzinu i vecu nego S23 ultra, jer X13 podrzava wifi7 dok S23ultra je ostao na wifi 6.
Wi-Fi 6 maksimalna brzina je 9.6 Gbps, dok je Wi-Fi 7 ocekivana maksimalna brzina 46 Gbps.

Tako da ne vidim cemu odusevljenje S23ultra kad(realno) verovatno se fanovi S nece sloziti ali je tako za manje dobijes vise i generalno bolji telefon sto se tice i wifi tehnologije i boljom.
Samo ti imas problem dal sa ruterom dal sa necim drugim ako imas istu brzinu neta a ne mozes toliko da izvuces.
Screenshot_2024-08-11-19-22-53-258_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg
Evo ti sad uradjen speedtest sa X13T Pro, inace imam 500/150 brzinu neta.

Onda je nesto do tvog rutera ili same konekcije, jer Xiaomi 13 bez problema izvlaci full brzinu i vecu nego S23 ultra, jer X13 podrzava wifi7 dok S23ultra je ostao na wifi 6.
Wi-Fi 6 maksimalna brzina je 9.6 Gbps, dok je Wi-Fi 7 ocekivana maksimalna brzina 46 Gbps.

Tako da ne vidim cemu odusevljenje S23ultra kad(realno) verovatno se fanovi S nece sloziti ali je tako za manje dobijes vise i generalno bolji telefon sto se tice i wifi tehnologije i boljom.
Samo ti imas problem dal sa ruterom dal sa necim drugim ako imas istu brzinu neta a ne mozes toliko da izvuces.
Pogledajte prilog 453681
Evo ti sad uradjen speedtest sa X13T Pro, inace imam 500/150 brzinu neta.
Kod mene je brzina 600/60

Pa brt, tebi je najmanji problem X13, veruj mi, ti imas drugi problem onda sa wifi, jel ti je 5Gh ili 2.4?

Istekao ugovor,daju 3.meseca za dinar ili 20%.E pa necu da ga produzim.
I meni su ponudili 3 meseca dinar za obnovu obaveze na EON Full duo. Međutim, prešao sam na Premium duo, 20 meseci po ceni Full paketa. Nakon puštanja paketa dobio sam promotivnu brzinu neta 600/60 umesto 400/40.

Aj prvo probaj da stavis na N/AC-mix,stavi i bandwith na 80.. Kanal ,za sada,nemoj menjati. Izmeni restartuj pa javi.

Imam taj UBEE EVW32C.
Paket Eon Premium.
Čitam na PS-u recenzije ljudi koji su instalirali aplikaju, i samo jednom radi.

Prilozi

• Screenshot_20240812-113702.png
    Screenshot_20240812-113702.png
    128.8 KB · Pregleda: 48
Pravo da ti kazem,nisam nikad probao da li radi. Peske obavljam sta mi treba.

Imam taj UBEE EVW32C.
Paket Eon Premium.
Čitam na PS-u recenzije ljudi koji su instalirali aplikaju, i samo jednom radi.
Ja sam jednom probao tu aplikaciju kada se pojavila (takođe Ubee, EON Premium), bez nekog udubljivanja, misleći da će uraditi ono što obećavaju i podesiti optimalne parametre za najbolje iskorišćenje Wi-Fi signala, ali su rezultati bili razočaravajući.

Lepo kaže kolega @DGoran, podesim ručno ono što mi najbolje radi u okruženju i to je to. Istina, povremeno moram da ponovim podešavanje jer se desi da se vrati na podrazumevana podešavanja, verovatno posle neke njihove daljinske intervencije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno