Ako sam te dobro razumeo, odjavim i odmah napravim novi ugovor, i dobijem 12m za 1din i 12m cena paketa ?Imas foru da odjavis sbb i napravis novi ugovor na 2g dobijes 10m za 1din duo i 12m po 1din za trio pakete
Ako sam te dobro razumeo, odjavim i odmah napravim novi ugovor, i dobijem 12m za 1din i 12m cena paketa ?Imas foru da odjavis sbb i napravis novi ugovor na 2g dobijes 10m za 1din duo i 12m po 1din za trio pakete
Edit: sad vidim nove poruke da nisam jedini koji je dobio mejlom ponudu za obnovu 😁Placam eon premium paket po ceni od 5149, ugovor istice 30.04 i kontaktirali su me mejlom za obnovu ugovora po istoj ceni na 2 godine. Da li je moguce ispregovarati bar neki mali popust?
Provajdera necu menjati sigurno, samo me zanima dal se isplati cimati zvati kol centar ili ici u poslovnicu. Ili da odmah prihvatim ponudu na 5149?
A čime si ti njima zapretio? Raskidom ugovora? To ih svakako neće odvratiti da dignu cenu za tih 300 rsd.Dobio sam isti email sa tom rekao bih pretnjom, pa sam im isto tako i odgovorio, nema ugovornu obavezu a imam premium paket vec dugo godina pa sad im i to malo,
Idi u poslovnicu i traži EON Premium po ceni EON Full paketa tokom nove obaveze od 24 meseca. Time ti se spušta pretplata na 4250. Ako ne mogu to, onda 20% popusta na EON Premium, što je 4200 mesečno. Ukoliko ti kažu da u poslovnici nemaju ta ovlašćenja, odustani od poslovnice, uz najlepše pozdrave. Pošalji poruku SBBu preko mreža (npr. Facebook): "Poštovani, uskoro mi ističe ugovorna obaveza za EON Premium paket. Broj ugovora/nosilac ugovora je XXX, adresa XXX. Molim vas da moje podatke prosledite kolegama iz Službe za brigu o korisnicima kako bismo se dogovorili o uslovima nove ugovorne obaveze. Hvala i pozdrav! XXX, 06X XXXXXX" Posle nekoliko dana će pozvati i traži im isto ovo iz poslovnice što sam ti predložio, za Premium nema boljih benefita.Placam eon premium paket po ceni od 5149, ugovor istice 30.04 i kontaktirali su me mejlom za obnovu ugovora po istoj ceni na 2 godine. Da li je moguce ispregovarati bar neki mali popust?
Provajdera necu menjati sigurno, samo me zanima dal se isplati cimati zvati kol centar ili ici u poslovnicu. Ili da odmah prihvatim ponudu na 5149?
Edit: sad vidim nove poruke da nisam jedini koji je dobio mejlom ponudu za obnovu 😁
Da rekao sam da cu raskinuti ugovor , posto ovo nema smisla. Ne verujem da cu ista postici sto sam im pisao ali su me bas iznervirali sa mailom ustedi 300 dinA čime si ti njima zapretio? Raskidom ugovora? To ih svakako neće odvratiti da dignu cenu za tih 300 rsd.
U istoj dam situaciji. Neću potpisivati novu UO. Raskinuću sa njima kada se stvarno pojavi dobra alternativa ili kada oni pogoršaju uslugu (napr. stave me iza cg nat-a).
Pre 2 godine su mi ponudili prelazak sa eon full na eon premium sa istom cenom 18 meseci. Nisam na prvu prihvatio i pozvao posle par dana da prihvatim, rekli su mi da je istekla ponuda i da moze 15 meseci 😂😂😂.Nema na čemu. Ja sam roditeljima u decembru obnovio EON FULL Duo sa 20% popusta i dodali su im ubrzanje neta i otključali Plus paket kanala (to nisam tražio). U poslovnici su mogli ubrzanje i kanale (nova direktiva), a popust i mesece za dinar može samo Služba. Zato su oni prosledili moj kontakt i tako smo i završili. Bila dilema 5 meseci dinar ili 20% popusta. Dođe mu isto, a ko ima iste prihode bolje prosek.Ako se dogovoriš kurir donosi aneks ugovora, potpiše nosilac ugovora i kurir odmah vraća u SBB.![]()
cekaj sta smo rekli za otkazivanje ugovora? ja sam potpisao premium ugovor , 12 meseci bilo po dinar i posle 5000. Vidim zadnja dva racuna stize po 100tinjak dinara vise. Prezadovoljan sam SBB-om vec dosta godina, imam net 600/60, eon radi odlicno, podrska dolicna. Jel moze da se dobije vise od 6 meseci za dinar sad za nove korisnike?
papirni oblik, pretpostavljamVidim zadnja dva racuna stize po 100tinjak dinara vise.
Ne ne, online mi stižu računi. Zvaću baš da proverim.papirni oblik, pretpostavljam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari