Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je bilo u ponudi kada sam potpisivao prethodni ugovor.

Novembra sam otišao u SBB da potpišem Raskin ugovora pošto je isticao u decembru. Pozvali me iz njihove službe. Rekao im da imam ponudu Mts-a za 12 meseci po 1 din. Dali su mi Eon Premium 12 meseci po 1 din. Ugovor 24 meseca.
E sada do tada sam imao mogućnost da koristim 2 Eon Smart TV aplikacije. Vidim da su mi sada smanjili na 1. Zvao ih, prave me budalo kako nikada nisu imali u ponudi 2 Eon Smart TV aplikacije . Neverovatno.
Prvi put čujem da je neko na bilo kom paketu imao 2 slota smart eon aplikacije. Verovatno ti bio neki bug.
Znam za mnogo slučajeva koji su hteli dodatni slot ali to ne daju nikad ali nikad. Pre će ti dati bubreg nego dodatnu eon smarttv aplikaciju

Mnogi imaju, ali ja nemam. Ni ja nisma verovao ali tri kolege imaju, ja sam molio i uzalud. Kazu da nema mogucnosti.

Verovatno je to u nekom kratkom periodu moglo ali sad nikako. Ljudi bez problema dobijaju dodatni eon box ali slot za aplikaciju jok

Imam pitanje za ljude koji zive u dijaspori.
Da li je moguce pratiti program SBB-a (TV i video klub) preko mobilne aplikacije/telefona i laptopa sa VPN-om?
Prelazim sa Supernove (Move’n’go aplikacija) na SBB a negde sam citao da SBB ima pojacane zastite kad je to strimovanje preko vpn-a u pitanju pa da cujem iskustva.
Koristim Nord i Surfshark inace

Budući da još nema ništa na sajtu SBB-a, a neko je napisao da je uz račun dobio obavještenje za poskupljenje SBB usluga, vrlo vjerovatno da poskupljenje ide od 01.03.2024. godine.
U BiH su poskupili od 01.01., u CG poskupljenje ide od 01.02. za 9% pa je za očekivati da i SBB koriguje cijene.
Total TV je poskupio u svim državama gdje posluju, od 01.01.2024. godine.

На рачуну за децембар, који је стигао пре неки дан, се не најављује поскупљење.

Da li je moguce pratiti program SBB-a (TV i video klub) preko mobilne aplikacije/telefona i laptopa sa VPN-om?
Prelazim sa Supernove (Move’n’go aplikacija) na SBB a negde sam citao da SBB ima pojacane zastite kad je to strimovanje preko vpn-a u pitanju pa da cujem iskustva.
Ja sam u inostranstvu normalno koristio domaći kablovski SBB EON kroz VPN. Koristili smo ExpressVPN, a pre nego što su me bacili iza NAT sam se kačio na svoj ruter u stanu iz inostranstva za VPN.

Ako ima SBB agenta, neka mi se javi povodom potencijalnog prelaska na SBB. Hvala

Radi odlično preko Surfsharka serveri srbija, hrv, bosna.

Da li sbb planira da izjednaci ponudu kanala i video kluba Eon i D3 ili da ukine D3 platformu i ostavi Eon kao jedinu platformu u sbb.
Sto se tice novih kanala mogao bi sbb da poveca broj kanala na Eon -u i D3 kao i poveca brzinu interneta.

Hvala momci na pomoci.
I meni neka se javi neki SBB agent ako je prisutan na forumu

VPN ili Control D

Podrav svima,
Pitanjce ako neko zna....Imam Premium paket sa EON box-om i D3 na drugom TVu (kao dodatak kuca).
E pa, stari dobri D3 je krenuo da baca kasiku u smislu da svaki drugi dan prijavljuje da nema signala. Posle reseta se vrati u zivot, ali realno ja mislim da je vreme za zamenu.
Cenim da D3 vise ne postoji u SBB ponudi, pa je pitanje da eventualno umesto istog mogu da trazim jos jedan EON box?
Zvacu ih svakako, ali ima li slucajno neko iskustva sa takvom situacijom?

I dalje postoje D3 box ovi. Ja dobio dva nova za n.godinu

Cenim da D3 vise ne postoji u SBB ponudi, pa je pitanje da eventualno umesto istog mogu da trazim jos jedan EON box?
Zvacu ih svakako, ali ima li slucajno neko iskustva sa takvom situacijom?
možda ti ponude D3cam, tj. karticu za TV i ubace koaksijalni kabl u televizor. naravno, pod uslovom da televizor podržava CAM

A ne, to nece moci, D3 koji imam je vezan za mali 32" LG TV.

Tu gde imas d3 u zameni uredjaja ces opet dobiti d3. Eon je obavezan samo preko optike gde nema coax mreza.

Ako moze neki SBB agent da se javi ili broj molim vas. Istice ugovor za 2 meseca pa da vidimo sta cemo dalje. Hvala

Ako ima sbb agenata ili ako neko ima kontakt istog neka pusti pp.
Istekla ugovorna obaveza trebam produženje.(EON PREMIUM)

Hvala

Poslednja izmena:
Vidim dosta traženja agenata kad istekne UO. Zar agenti nisu samo za nove korisnike? Ili je kod sbb-a drugačije?

Imao sam i ja dve TV Eon aplikacije, ali mi je grom spalio jedan Eon box i kada je dosao njihov lik rekao mi je da nemam pravo da koristim dve Eon TV aplikacije + Eon box, zvao je seficu i rekla je da ne moze i tada mi je ukinut drugi nalog za TV.

Istekla ugovorna obaveza. Zvali iz SBB-a, nude da se novi ugovor na 24m zaključi sa drugim licem iz istog objekta sa 9 meseci za dinar.

Budući da još nema ništa na sajtu SBB-a, a neko je napisao da je uz račun dobio obavještenje za poskupljenje SBB usluga, vrlo vjerovatno da poskupljenje ide od 01.03.2024. godine.
U BiH su poskupili od 01.01., u CG poskupljenje ide od 01.02. za 9% pa je za očekivati da i SBB koriguje cijene.
Total TV je poskupio u svim državama gdje posluju, od 01.01.2024. godine.
Samo da ugledam tu vest na sbb sajtu,pa da odem i trazim raskid ugovora bez penala.

Tacno je da ce usluga osnovnog tv paketa poskupeti od 01.marta. U razgovoru sa osobljem korisnickog servisa dobio sam tu informaciju usmenim putem.

Већ сад стоји на сајту 3.349 динара за лајт дуо, 100 динара скупље од тренутне цене.

@CR77 @ppzero na osnovu čega ćete tražiti raskid ako poskupljenje stupi 01.03. a najave mjesec dana ranije?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno